30.01.2012

too much

23:55

Vet ikke hvorfor jeg deler dette på bloggen, for ingen vil nok egentlig bry seg. Men er bare godt å få skrevet det ut, så folk vet om det og kanskje har forståelse om jeg ikke er som jeg pleier, eller om jeg skulle oppføre meg kjip og kjedelig.

Man skal gjennom så mye iløpet av livet, og jeg tror de fleste kommer i depresjons perioder hvor man ikke føler seg bra nok, ikke vil se seg i speilet, ikke vil ha kontakt eller oppmerksomhet, når man ikke godtar noe annet enn det man selv vil, når man tenker alt for mye, når man gråter for ingen ting, når man føler seg alene uansett hvor mange som er rundt deg, når man ikke orker å gjøre noen verdens ting og sover selv om man ikke er trøtt bare for å få tiden til å gå. Sånn har jeg det nå, og det har vært sånn i et par uker allerede. 

Skolen er vanskelig, klarer ikke å konsentrere meg. Jeg sliter med å tenke over hva jeg gjør og sier før jeg har gjort og sagt det, og får dårlig samvittighet eller angrer etterpå. Jeg spiser ikke mye og går sulten og dårlig hele dagen. Jeg har humørsvigninger og bekymringer og tenker alt for mye på alt jeg har gjort, ikke gjort og burde gjort. Jeg er så usikker på meg selv, og når alt det her skjer samtidig i over lenger tid, i tillegg til en del annet personlig som går veldig inn på meg, som jeg ikke vil dele på bloggen, så blir det så vanskelig 

Jeg vil ikke være hjemme lenger. Alt er feil, og det er ikke noen andre enn min egen skyld. I mitt hode er alt kaldt, mørkt og stemningen er dårlig. Den eneste jeg vil være med er verdens beste Amalie, alt blir bedre når hun er sammen med meg, alt lyses opp og blir varmt, fordi hun er den beste til å få meg til å smile på ordentlig. Det går nok over, jeg må bare vente. Men en dag føles ut som en uke, så det kommer til å ta tid, men jeg har klart det før og skal nok klare det igjen.

 

KATEGORI: Tanker - 9 kommentarer

9 kommentarer

anna cecilia sjöberg 31.01.2012 00:09
du verk som ei herlig jenta lilly!

mange føl seg sånn her og som regel ordn dæ seg akkurat som dæ kommer tel å gjær me deg:-)
Leah 31.01.2012 08:09
Er her hvis du trenger noen å snakke med!<3
Amalie Rebekka 31.01.2012 10:07
eg e alltid her for deg uansett ka, men det håp eg du veit<3 elsk deg verdens beste Lilly :-)
Marte Johansen 31.01.2012 12:16
jeg går også hatt den følelsen. håper det blir bra igjen snart :-)
Cecilia Christina 31.01.2012 17:59
har åsså den følesen.. lilly du e ei sykt brajenta og det kommer nok te å orden seg veldig fort <3
ane karene bukten 31.01.2012 18:24
du er jo en utrolig nydelig jente og virker utrolig søt, har ingen grunn til å ha dårlig selvtillit i det hele tatt!! Har også hatt mine perioder jeg har følt meg sykt deppa og ikke vil gjøre noe i det hele tatt, men det går over.. bare å stå på videre:***
31.01.2012 18:38
Hei Lilly :)

Jeg vet akkurat hvordan det er, har det på samme måte som deg. Bare det at jeg ikke har noen som lyser opp dagen min.. MEN det kommer sikker til å gå over ( håper jeg så inderlig! er jo helt forferdelig ), bare husk det. Og en ting til, det er folk som har det kanskje litt verre også..

Du er en veldig søt jente og kommer nok til å få det bedre ganske så snart, det vet jeg! :D
Lilly Christina 01.02.2012 08:28
anna cecilia sjöberg: Takk for komplimentet, jeg klarer meg nok!

Leah: Tusen takk Leah, du har virkelig vært til stooor hjelp for meg, husk at du alltid kan gå til meg også om det skal være noe du vil snakke om:-*

Amalie Rebekka: Takk for at du er her for meg, du er så bra å ha<3 loveu!

Anonym: Så trist å høre at du ikke har noen som lyser opp dagen din!:-( Men håper det ordner seg for deg og, det er i motbakke det går oppover!
01.02.2012 12:45
http://weheartit.com/entry/20509540 <3

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits