24.05.2012

svar på spørsmålsrunden, del 1

20:21

Hvor har du dette fine designet fra? Har laget det selv, tusen takk! Hvor mange lesere har du? Varierer veldig. I følge bloggurat har jeg 1010 atm. men på blogg.no statistikken har jeg 100-350 lesere innom hver dag.  Krølletang vs. glattetang? Rettetang! Hvor er de hvite fletta kurvene dine fra som du har på rommet? Europris tror jeg? Hahhaaha.


Kan du lage sminkevideo/video over rommet ditt? 
Kan prøve på det! Hvor mye penger bruker du på sminke og klær i måneden? Det kommer an på hvor mye jeg er i byen, men rundt 1000 kanskje.  Forbilde? Hmm, usikker! Favoritt blogg? Annais.blogg.no Favoritt app? Instagram. Favoritt film? Usikker! Går du enda på dansing? Ja. Nevn 5 ting du må gjøre før du dør. Dra til Japan er det eneste jeg kommer på nå! Skal du beholde alle kattungene selv eller skal du gi noen/alle? Vi skal kanskje beholde en selv, resten må gis bort.


Hva synes du om gutter som liker å gå i jenteklær? Så lenge han kan bruke det på en bra måte så bryr jeg meg ikke noe særlig! Jenter med gutteklær er jo nice, så why not! Hva slags sminke bruker du? Concealer fra Wet N Wild, YSL Touche Éclat, Guerlain Terracotta Bronzing Powder, maskara fra Helena Rubinstein, øyenbrynstegner fra H&M og dipliner fra Isadora. Hva er ditt favorittplagg? Den var vanskelig! Hvor lang tid bruker du på utseende hver dag? Spørs veldig hva jeg skal. Nå bruker jeg ikke sminke for tiden, så nei, men når jeg bruker det så tar det kanskje 10 minutter. Har du noen gang prøvd snus? Ja, ikke digg. Kem e din aller beste venn? Hvis jeg skal velge utifra hvor lenge vennskapet har vart, må det bli Addi og Silje. Men her og nå så er det Amalie Olufsen♥ 


Kem e den fineste negern på a?(internt)
Abdimalik! Kem har fregna og småe øya?(internt) Legolas. Ka tenkte du når du drepte fyrn?(internt) Hadde intet annet valg, sto om liv eller død liksom. Ka du ska første dagen i sommer-ferien? FEIRE MED LEGOLAS! Har du hundemat? Jess sir.  Kan du lage en "hva er i min veske" video? Jeg har ikke veske atm, men om jeg får meg det, så kan jeg det! Kan du lage gratis design? Nei:-( Hvilken sminke bruker du til hverdag? Ingen! Kan du begynne med dagens antrekk? Ja, det kan jeg prøve på.

KATEGORI: Spørsmål - 1 kommentar

1 kommentar

31.05.2012 20:37
Kan du lage video av rommet ditt? :)

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits