19.06.2012

hår?

20:43

Hei! Prøvde å blogge i 13 tiden i dag, men ville ikke lastes opp noen bilder, og siden jeg var så trøtt at jeg omtrent skrev i søvne gikk jeg bare å la meg! Våknet i fem tida og har ikke gjort noen ting etter det, så nå skal jeg lage meg noe mat og se ferdig sesongen på Frustrerte Fruer! Hadde en kjempechill skoledag med rydding, essoburger-spising og film i dag. Fikk også en syk nedturbeskjed om at vi ikke får bytte klasserom til neste år?????!! Samme klasserom hele ungdomskolen er ikke fett. Nedtur! Men får kanskje nytt etter jul, da..  


En annen ting er at jeg har tatt ut extensionsene mine igjen, og har klippet bort det slitte av mitt eget hår og tenkte å bestille Folic Acid/B vitaminer fra ebay så jeg kanskje får orden på mitt ekte så jeg slipper å bruke extensions hele livet. Trives vrkelig ikke med så kort hår jeg har nå, men jeg må nok bare venne meg til det! 

Noen som har noe tips til håret? Noen shampoo/conditioner/kurer/råd osv? Trenger all hjelp jeg kan få!

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer

4 kommentarer

Reidun Rist 19.06.2012 20:51
produktan fra moroccan oil! bruk både shampoen, balsamen, hårkurn og serumet skjøl og håre bi supermjukt og godt:D anbefal dem på det sterkeste!
20.06.2012 15:03
GHD har noen bra produkter. Sjekk dem ut på coverbrands.com ;))
20.06.2012 20:09
Stronger To Grow Longer funker faktisk! Har fått lengre hår!!
Ine Cecilie 21.06.2012 14:32
den der hårolja fra moroccan oil! håret mitt voks aaaaaldri, men etter eg bynt å bruk den, så har det voksa skikkelig masse, og fort. synd eg klept håret mitt da fordi det va slitt:-( men den funka bra på meg!

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits