27.08.2012

HJELP!

21:34

Dere må hjelpe meg igjen! Dere var sååå flinke forrige gang jeg trengte hjelp med kjolevalg, husker dere? Og nå må dere hjelpe meg med å ta et skikkelig vanskelig valg... Nemlig om extensions. 

Jeg har jo brukt mikroring extensions fra Rapunzel Of Sweden siden nyttårsaften og har vært både fornøyd og ufornøyd. Det fikk meg til å miste utrolig mye hår, så nå vil jeg gå tilbake til clip-on. Grunnen til at jeg har en "trang" til å bruke extensions er fordi jeg trives virkelig ikke med så kort hår som jeg har nå.. Så det dere må hjelpe meg med er:

Rapunzel har det som heter "Rapunzel® European", altså.. Europeisk hår fra russland som ikke er så behandlet og bleket som det andre håret de har der. Det er 50 cm. langt og skal tydeligvis være mykere enn det vanlige asiatiske de har på Rapunzel. Jeg har tidligere bare prøvd extensions fra asia, og har vært fornøyd med det selv om det noen ganger har blitt veldig fort krusete og tørt og jeg lurer på om det er fordi det er så behandla? Men jeg vil ha 60cm, og det er bare tilgjengelig i det orginale asiatiske de har! Så.. Skal jeg prøve ut europeisk selv om det er bare er 50cm, eller skal jeg holde meg til asiatisk og ta 60cm? Håper dere kan hjelpe meg, for jeg er så ubesluttsom!KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer

5 kommentarer

Johanne Gåsland 27.08.2012 21:37
skulle virkelig ønske jeg kunne hjelpe deg, men jeg har ingen peiling:(
Vilde Rasmussen 27.08.2012 22:02
Eg har europeisk 50 cm, og det e jo bidd litt slitt så va jo lenger før. MEN har jo møsta driit mye hår av clips, håre rives liksom av helt atme rota såå får sånn "snauflekka" :O ikke fint nårr du ska ha hestehale eller hårtopp førr da synes det dritt godt..eg har jo hadd mitt si april og brukt det stortsett kvær dag si dagen eg fikk d, syns ikke det e vørte såå slitt i og me at eg ha brukt det så lenge, men e selfølgeli litt slitt haha.. syns clips bi mye tykkere og finere oog ! skjønt du nå ? dårli å førklaar:(
maikenjh 27.08.2012 22:23
LUXUSHAIR TAPEON longlast extensions, sett kjæmpegodt, og samtidig dritlett og ta av sjøl! Eg har aldri vøre så førnøyd med extensions før! Det holdt seg lenge også. Eneste e at du må vær sikker på at når du ska bytt tape på dem, må du ta en god tape, å la tapen sitt på extensionet sikkert en halvtime før du fest de i ditt eget hår :) Bare egenerfaring:)
28.08.2012 20:14
Velg Europeisk 50cm!:-)
maria :-) 30.08.2012 14:58
kjøp extentions fra luxushair :-) det e kjempe bra! fikk det også etter bære to daga :-)

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits