24.05.2013

oppsummering

00:37

Hei! Etter flere desperate kommentarer i kommentarfeltet måtte jeg bare slenge inn et innlegg. Jeg kan ikke love at det blir noe fast eller regelmessig innlegg med tanke på at det er mye eksamen, prøvemutlig og muntlig eksamen nå, men jeg kan jo prøve! 

I tiden jeg ikke har blogget har jeg vært i Oslo på Justin Bieber og to meet & greets til! Det hadde jeg ærlig talt ikke trodd. Jeg merket at det var mange som trodde jeg fikk det i sammenheng med at jeg var på vg nett men det kan jeg bare avkrefte med en gang. Billetten var det mamma som fant og overrasket meg med dagen før konserten den 16 april, også ble jeg invitert av en vakt som kjente meg igjen fra Belgia, til enda en m&g den 18. Virkelig en opplevelse for livet og jeg er sååå takknemlig! 

♥Meg med Justin og meg med gitaristen hans, Dan Kanter♥

Så har jeg vært i Polen med klassen for litt over en månede siden, hvor jeg virkelig koste meg med shopping, Burger King og Starbucks-frappe. Kjempekoselig avslutning på fantastiske år med klassen min!

I morgen skal jeg prøve å få tatt noen innkjøpsbilder. Det er faktisk en god del! Mye fra Ebay vel og merke fordi jeg ikke er særlig god til å gå i butikker og handler heller på nett. Skal se hva jeg får tid til i løpet av helgen:)

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer

3 kommentarer

Silje 24.05.2013 01:29
awf :-D
LENA JENSEN - FOTO & HVERDAG 24.05.2013 10:18
så heldig!
ane karene bukten 25.05.2013 01:41
ah endelig!:D heldiigste

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits