09.09.2013

confessions

21:53

Haha enjoy!

1. Jeg lager ofte rare lyder
. Som kattelyder, duelyder, nynner osv. Jeg skjønner egentlig ikke hva som er greia, det bare skjer når jeg kjeder meg, spesielt i timene. 

2. Jeg synger høyt hele tiden.  Samme som over, så synger jeg høyt hver gang jeg kjeder meg i timene. Gjerne veldig stygt og flere forskjellige sanger etter hverandre.

3. Har en "strippestang" på rommet. Det er jo eeegentlig ikke en strippestang men alle vennene mine kaller det for det. Men det er veldig god trening, tro det eller ei!
 
4. Stalker helt sinnsykt, spesielt om jeg chrusher på noen, og dette er skikkelig ille og ikke minst creepy! Jeg finner ut alt om alle. Finner ut hvem som holder på med hvem, regner ut antall uker det er siden den og den kommentaren ble skrevet og hva folk gjorde på den og den datoen og tidspunkt på alt. Er sikker på at jeg helt fint kunne blitt privatetterforsker.

5. Jeg forguder katter! Er helt vill etter katter. Alt med katter gjør meg så glad! Bare hvordan potene dems er når de går, hvordan pelsen ligger så fint og glatt på den myke kroppen dems og ørene som rører på seg når de hører en lyd! Ååååh som jeg elsker katter♥

6. Jeg tror gjerne at jeg er veldig morsom, sånn at jeg sitter å ler av meg selv og mine egne kommentarer noen ganger.

7. Jeg er uheldigvis ganske frekk mot enkelte lærere, og dette er en dååårlig uvane, men når voksene mennesker ikke behandler meg rettferdig så klarer jeg ikke behandle dem rettferdig tilbake.. Flaut men sant.

8. Jeg har egentlig piercing i nesa, men klarer alltid å rive den ut hver gang jeg setter i en piercing så nå har jeg gått uten i ca. ett år, men det er enda et åpent hull hvis jeg skulle ombestemme meg.

9. Jeg klager ofte på meg selv og det går som oftest utover mamma eller vennene mine. Senest i går planla jeg en neseoperasjon + at jeg er helt sikker på at jeg vil sette på reguleringen igjen.

10. Jeg er KONSTANT tørst og stjeler alt av andres drikke på skolen. Tror det jeg sier mest i løpet av en dag er "Jeg er tøøørst" 

11. Jeg fikser på håret hele tiden.. Dere vet.. Extensions.

12. Jeg takler ikke andres rot og rydder opp etter alle bortsett fra meg selv. Dette er en utfordring nå som jeg bor på hybel med ei som virkelig kan rote(Lea♥)

13. Jeg kommer alltid for sent til avtaler eller timer fordi jeg alltid må gjøre noe i siste liten. Men mesteparten av gangene er det faktisk bussen som er for sen! Helt sant.

14. Jeg følger aldri med i timene fordi jeg rett og slett ikke klarer å konsentrere meg i lengre tid.

15. Jeg har alltid med sminkeveska uansett hvor jeg går. Jeg klarer ikke gå ut døra uten å ha sminkeveska med meg av en eller annen merkelig grunn.

16. Jeg kan snakke akkurat som Gretchen fra det der Friminutt som går/gikk på Disney Channel hahahah, jeg synes det er så morsomt!

17. Jeg klager mye på tempraturen der jeg er. På dansing sier jeg alltid "åh heeerreguud så varmt, seriøst jeg kommer til å få heteslag" og er jeg ute så er det "fy faen så kaldt, herregud så kaldt, jeg fryser ihjel" osv.

18. Jeg danser 14 klokketimer i uka! Her snakker vi 60 minutter x 14 ja! Utrolig slitsomt men utrolig gøy!

Har vi noe til felles? Og var det noe dere ikke visste fra før?

KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer

5 kommentarer

Silje 09.09.2013 21:58
Haha :-D
anonym 09.09.2013 23:28
hei eg e ryddig, hilsen anonym
Marte 10.09.2013 09:55
Kan du vææær så snill å lage video der du snakker sånn som hun Gretchen? Hahaha, skjønner at du sikkert synest det er flaut, men det hadde vært så ufattelig morsomt å høre!
Lilly Christina 10.09.2013 09:58
Marte: HAHA!!!! Det vet jeg ikke om jeg tør, men skal se hva jeg får til:)
10.09.2013 14:45
utrolig hvor mye vi har tilfelles! særlig den kattegreiia. omg, KATTER!<3

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits