18.06.2014

oisann

18:14

Jaa.. Så var det denne bloggen da! 

Jeg har jo tenkt litt frem og tilbake og kommet fram til det at, jo og ja, jeg savner bloggingen litt! Siden jeg var smart nok til å ikke slette bloggen noen av de gangene jeg mistet motivasjonen, så prøver jeg meg nok en gang og gir både meg selv og blogg.no en sjanse... I det siste har jeg levd det gode liv med både min herlige kjæreste og gode venner, fått grillet litt de få dagene det har vært fint vær her, vært innom hovedstaten og svidd bort sparepengene i Karl Johans gater, vært på Miley Cyrus konsert, og kanskje best av alt - fått seks nydelige kattunger! Nå som skolen er over om bare noen få dager så er jeg klar for mange flere fine opplevelser som jeg skal dele med dere som fortsatt henger med? 


Nå ville det vært typisk meg å poste dette innlegget og la det gå flere måneder førr neste gang dere hører fra meg, men jeg skal faktisk prøve litt denne gangen og sette av litt tid til nettopp bloggen, for det er jo tross alt noe jeg synes er veldig morsomt! Men akkurat nå er jeg litt tom for både ideer, bilder og ord, så jeg overlater egentlig dette til dere! Hva vil dere se her inne fremover? Fyr løs med forslag!

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer

4 kommentarer

Andrea Aatlo 18.06.2014 18:25
Kult bilde!
ane karene bukten 18.06.2014 23:58
Yeeeeii:D:D
19.06.2014 15:46
Vil gjerne se outfits, nye ting du har kjøpt deg i det siste, ukens spørsmål kanskje, fortelle om hverdagen din og sånt! Elsker bloggen din, og instagrammen din!
Lilly Christina 19.06.2014 20:24
Anonym: skal bli! takk så mye<3

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits