19.06.2014

gult er kult

20:16

Oi, for en statistikk da dere! Shit, jeg er helt sjokkert.. Bare i løpet av dagen og gårdagen har det økt fra 40 sidevisninger til 600?! Nå håper jeg bare det holder seg der og at det ikke synker igjen like fort som det gikk opp hehe.

I dag har det vært full rulle helt siden jeg forsov meg i dag tidlig og måtte løpe til bussen(dette er noe dere kommer til å lese ofte), og derfra har det vært noe å gjøre hele veien. Vi på dans og drama opptrådde for avgangselvene i kveld og derfor ble det satt opp øving i lokalene der avslutningsarrangementet skulle være fra klokken ni i dag tidlig, og jeg må si at slike dager hvor man danser, synger og ja.. I det hele tatt gjør noe som helst, tar på! Spesielt for en såpass lat person som meg som nå sitter utslitt i sofan med potetgullposen og en cola og med maccen på fanget heeehe.. 
Tskjorte fra Monki

Jeg har jo alt for mange grå, beige, hvite og svarte klær i klesskapet, og det er supersjeldent jeg bruker noe med farger utenom et par underdeler av og til, men dagens gule tskjorte skiller seg skikkelig ut fra den kjedelige haugen med overdeler, og den er sååå fresh! Det er jo fint å variere litt når det kommer til stil og klær, så i dag la jeg igjen alt det grå hjemme og kjørte på med gult, kult ikkesant? Gleder meg til å bruke den litt uti sommerferien når jeg forhåpentligvis har fått litt mer farge på kroppen.. Synes gult er nydelig til brun hud!

Senere i kveld tenkte jeg å komme med en spørsmålsrunde siden dere sikkert er nysgjerrig på litt av hvert? Det er jo tross alt veldig lenge siden jeg blogget sist, og mye har skjedd siden da, så stay tuned!

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar

1 kommentar

tenderloove 19.06.2014 20:47
så fin tskjorten var :)

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits