01.07.2014

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

20:35

Oi hei igjen ja, da var det på tide med svar tenker jeg? Haha.. For en uke dette har vært, forteller senere - nå er det svar!

♥ Meg
Hvordan har du det?
Jeg har det kjempe fint! Lenge siden jeg har hatt det så bra som nå faktisk.

Danser du mye?
Jeg danset ganske mye før siden det var dans på både skolen og i fritiden, men etterhvert mistet jeg bare dansegleden etter at det ble så seriøst mot slutten av skoleåret når vi skulle ha prøve i dansefaget, og da mistet jeg bare hele motivasjonen.. Har alltid sett på dans som noe jeg gjorde fordi det var gøy, og når man innser i slutten av skoleåret at man blir vurdert i det og faktisk får en karakter som står på vitnemålet så blir det ikke "bare for gøy" lenger! Men jeg har stått på, og motivasjonen er nok på plass igjen til høsten.

Har du noen allergier?
Ingen som jeg vet om nei.

Hvilken modell har du i michael kors klokken din?

Nummeret er MK5166 og den heter Golden Runway Watch with Glitz eller noe sånt.. haha!

Er du lykkelig?
For første gang på leeenge kan jeg endelig si JA, det er jeg!

Bor du alene?
Nope ikke helt, jeg bor på en hybel sammen med stetanta mi på 18 år, men vi er egentlig aldri hjemme på likt haha.

Er du fornøyd med deg selv og kroppen din?
Jeg er dessverre belastet med en ganske selvtillitsdempet fortid og det går jo mye ut over mitt syn på meg selv den dag i dag! Jeg verken trener eller spiser sunt for å prøve å se bra ut, og derfor kan jeg egentlig ikke forvente å se smashing ut, men jeg har ikke noe stort kompleks når det kommer til kroppen min. Likevel er det såklart ting jeg vil og skal ordne opp i om et lite år når pengene strekker til og jeg er gammel nok, og til høsten kan jeg se for meg en treningsplan for å få ordnet rumpa og finne igjen packen! Heldigvis er jeg fornøyd med at jeg ikke legger så fort på meg i og med jeg spiser mye dritt og drikker alt for mye brus...

Hvem er dine bestevenniner?
Godjentene mine i klassen og mine gode gamle bestevenninner fra barndommen!

Har du mye penger?
Absolutt ikke.. Lever på stipend, foreldre og jobben jeg har på vinteren. Ellers har jeg prøvd å spare opp litt siden august og har kommet et stykke med det da!

Er du ofte sammen med familien din?
Så ofte jeg kan! Jeg har en ganske spredt familie der mamma og stefar bor tre kvarter unna, faren og broren min bor i Østerrike, mens søstern min, onkel og mitt lille tantebarn bor så langt som en 14 timers tog/biltur unna så det er  jo litt begrenset hvor ofte vi ses dessverre..

Har du jobb? 
Ja på vinteren. Jobber i et cateringfirma som holder selskap, lager hotelmat og har cafe i skibakken, og siden jeg kun jobber fast i skibakken så blir det kun jobbing på vinteren frem til jeg finner meg en til jobb såklart!

Bruker du mye penger på klær i måneden?
Det varierer veldig! Av og til kan jeg bruke alt for mye, mens andre ganger går det en hel månede uten å kjøpe et eneste plagg.

Bruker du extensions?

Jepp, tape fra locksandbonds.com.


 Skole
Hvilken linje går du? 
Danselinja. 

Er du skoleflink? 
Jeg prøver vertfall så godt jeg kan og har faktisk, utrolig nok, gått opp i karakter i alle fag bortsett fra dans, og til neste år skal jeg stå på og jobbe enda mer for bedre karakterer!

Hvor gode karakterer har du?
Til sommern nå så hadde jeg syv firere og tre femmere i standpunkt, og fikk et snitt jeg er sånn passe fornøyd med, men til neste år skal jeg gjøre det enda litt bedre!


♥ Blogg
Kan du lage innlegg om favoritter i klesskapet?
Ja det kan jeg sikkert få til om en stund!

Blir du sponset av noen nettsider (hvilke?)
Nei det blir jeg nok ikke lenger!

Kan du ha videoblogg?( sminkevideo, sminkekolleksjon, klærne dine, vanlig chat video osv)
Haha det er jo så kleint, men vi får se hva jeg får til..


♥ Kjærlighet

Fortell litt om kjæresten din? 
Tja hva skal man si? Jeg og Tobias møttes vel ordentlig for første gang januar og begynte å chatte litt på Facebook og etterhvert ble jeg invitert på innflyttningsfesten hans i februar, og siden da har vi vært helt uadskillige. Hver dag og hver natt er en drøm med denne gutten og jeg ser virkelig en lang fremtid foran oss! Han er den som kommer hjem med blomster og pepsi max når jeg minst venter det, og vi har det alltid så morsomt sammen, og jeg er så glad for å kunne kalle han min kjære hihi

Nå som du har blitt eldre og har funnet deg en ny kjæreste, hva tenker du om det?
Jeg ser jo at forhold virkelig blir mye mer seriøst med alderen! Når man er yngre kan det for eksempel fort bli litt vanskelig å sette av ordentlig med tid til hverandre med tanke på andre interesser, transport og hva foreldrene tillater.. Nå når både jeg typen og er noen år eldre, og nå som både jeg og han bor alene og han har lappen så ses vi så og si hver dag og det er noe jeg er utrolig fornøyd med! Av og til er det nesten som vi har vært sammen i flere år og bor sammen allerede og det har jeg aldri opplevd tidligere!

Er du forelsket?
Jaaa, veldig!

Tror du forholde dere vil vare lenge, og har du det bra sammen med han?
Ja jeg har en veldig, veldig god følelse på det og så langt ser jeg faktisk ingen ende haha! Jeg har det mer enn bare bra sammen med han, jeg har det bedre enn noen gang på lenge!

Noe mer dere lurte på?

2 kommentarer

velifes 01.07.2014 20:42
Ha en fin kveld:)
Mathilde 13.07.2014 19:38
Dåkk e så søt^^

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits