22.06.2014

hjem og kattesnakk

13:50

Hei dere! Ble stille fra meg i går siden jeg sto opp så sent og dro hjem til mine foreldre i slutten av dagen der de faktisk ikke har internett lenger? Jeg prøvde å mobilblogge litt men var tom for 3G så det gikk aaalt for sakte, men her er jeg!

Har brukt tiden helt siden jeg kom frem til å sitte inne på katterommet sammen med de små kattungene våre! De er så fine nå som de går rundt og leker med hverandre og er så nysgjerrige på alt som skjer hihi! Som noen av dere sikkert vet har jeg jo en ekstrem kjærlighet for katter, og nå når vi fortsatt har babyene så har vi faktisk 11 katter her hjemme haha! Snart gir vi jo bort de seks små og sitter igjen med de fem gamle, men jeg kunne med glede hatt alle sammen selv! Kanskje dere som har vært her lengst husker det forrige kullet vårt fra 2013?(her) Helt siden vi ga dem bort har jeg jo savnet det å ha kattunger, og nå gruer jeg meg så fryktelig til dette kullet blir gitt bort :-(

Siden jeg ikke har mer strøm på kameraet mitt og laderen ligger hos min søster flere timer unna, så slenger jeg heller med noen bilder av de små!

♥ Hvordan er deres forhold til katter?

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits