11.12.2014

TORSDAG

21:34

Hei alle sammen, og god kveld♥ Endelig er torsdagen ferdig! Jeg hater torsdager fordi torsdag bare er en skikkelig drittdag, alt for lang skoledag og alt er egentlig bare dritt med torsdager! Flere som føler det sånn haha? Heldigvis har dagen vært fylt med mange små gleder og en stooor gladnyhet som jeg avslører i morgen hihi! Nå sitter jeg og ser på broen, en svensk og dansk krimserie som faktisk er så bra at jeg rett og slett ikke vil legge unna, det forklarer den sene bloggingen haha... Dere finner det på Netflix, anbefales virkelig! 

Åh for en stund siden begynte forresten mamma på en strikkejakke til meg, og den ble ferdig for ikke lenge siden så i dag var det ikke tvil om hva jeg skulle ha på meg! Den er såå god og varm, og ikke misnt fin! 

Fine jakken, er superfornøyd med tidenes mamma som er så flink og snill♥ Det er jo også min kjære mor som er grunnen til dagens store gladnyhet, og siden jeg er så glad at jeg nesten ikke klarer å vente med å avsløre det før i morgen så er det lov å hinte litt?


Hva tror dere?

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer

2 kommentarer

11.12.2014 21:40
iPhone 6?:D
Diana 12.12.2014 09:19
Fin jakke, Mora de e flik å strek :)

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits