12.12.2014

NYTT FAMILIEMEDLEM

23:57TAKK FINE FAMILIEN MIN♥ REN perfeksjon, eller hva? Den er så fin, er livredd for å ødelegge den, og tar vare på den som om det var mitt eget barn! Som vanlig er det uansett alltid litt småtrist å si farvel til mobilen jeg hadde før denne. Har dere tenkt på hvor mye tid man bruker sammen med mobilen sin? Også bytter man de ut med noe større, tynnere, bedre og nyere før eller senere.. Litt trist er det jo!? Har jobbet med sikkerhetskopiering, overføring og rydding av bilder i hele dag i frykt for å miste alt jeg eier i mitt teknologiske liv, at jeg såvidt husker hva mer jeg har gjort tidligere på dagen. Vet ikke om det tyder på at jeg har gått i søvne eller om det skyldes av kjedsomhet, men jeg vet hvertfall at vi hadde tentamen i dans som gikk bedre enn forventet! Og ja, dere leste riktig, tentamen i dans, så nå som det er overstått så tar jeg (nesten) ferie på forskudd haha.. 

Nå ble det jo nesten ikke noe tid til å blogge i dag, men i morgen er det lørdag og jeg har ingen andre planer enn å sove så da blir det tid til bloggen. Ha en fin helg alle sammen♥

KATEGORI: Blogg - 10 kommentarer

10 kommentarer

13.12.2014 00:56
Hvordan kamera & linse bruker du?

Redigerer du bildene dine? og hvordan?
Nora 13.12.2014 09:35
Syns faktisk litt synd på foreldrene dine som må bruke så mye penger på deg. Gir du noen gang noe tilbake? Du er altfor bortskjemt. Lurer på hvem som betaler for deg på dansing, leiligheten din osv. Det er nok ikke deg, som folk sier. Det er veldig ekkelt, du er 17 år og snylter enda på foreldrene dine. Kvalmt!!
13.12.2014 13:14
ikke bry deg om de negative kommentarene. kommer alltid til å være noen som er misunnelig, dessverre.

syns forresten at mobilen er kjempefin!
sandrae 13.12.2014 14:27
Ah er så misunnelig på deg! Har så lust på deg jeg og! sender du den til meg i posten eller? ;)
Lilly Christina 13.12.2014 16:51
Nora: vet du hva "Nora"? Etter fjerde negative kommentar fra deg, så kommer jeg til å blokkere IP-koden din. Hvis det er noe som er ekkelt og KVALMT her så er det måten du kommenterer på. iPhonen er først og fremst en bursdagsgave og noe foreldrene mine kom på helt selv bare så det er sagt. Ingen har satt et krav til foreldrene mine om at de MÅ bruke penger på meg, og det er ikke slik at jeg ber om å få det ene og det andre. Alle vokser opp på forskjellige måter, og du er kanskje vant med å måtte betale alt selv og det er sikkert bare fint, men når det kommer til dansing og leilighet så er ikke dette noe familien har diskutert i og med det er en selvfølge at jeg som sagt bare 17 år, ikke har i nærheten av en økonomi som kunne taklet de utgiftene. Skal jeg av den grunn måtte sitte hjemme hver ettermiddag uten en hobby? Jeg synes faktisk litt synd på deg som ikke har bedre å gjøre enn å skrive negative kommentarer, men TAKK for omtanken! Det er fint at du engasjerer deg i mitt og foreldrene mine sine valg og våres økonomi :) Ønsker deg en flott helg videre!
Lilly Christina 13.12.2014 16:51
sandrae: iPhone på vei!:)
13.12.2014 23:16
Lol, hun er jo ikke bortskjemt fordet om? Hva foreldrene bruker pengene på er jo opptil dem, så lenge dem har råd?

Er 20 år selv, jobber ikke og pappa betaler for alt. Da mener jeg leiligheten som jeg fikk, skoleutgifter til privatskole, regninger og alt. Men det gjør ikke at jeg ikke setter pris på hva foreldrene mine fordet om?
Lilly Christina 13.12.2014 23:23
Anonym: Flott å høre at det er flere "bortskjemte" her haha! Vilt hva folk får for seg altså, blir så oppgitt...
Martine 14.12.2014 18:25
Iphone er jo bare den fineste mobilen noen sinne! Jeg får iPhone 6 (i gull hihi) i julegave av mine foreldre, og jeg gleder meg veldig, men samtidig så kjenner jeg på det du sier, jeg gruer meg veldig til å si hade til min fine, hvite iPhone 4s som jeg har hatt i tre år nå. Selv om den er kjempetreg, har tusen skrammer pluss en fullstendig knust skjerm, så er jeg utrolig glad i den. Minnene jeg har med den vil jeg ikke gi slipp på, haha! Det er kanskje teit å bry seg så mye om noe så lite som en telefon, men sånn er det når man er en sytten år gammel norsk jente. Haha.

Veldig fine bilder forresten! Elsket at du hadde gullklokke og så fine negler som passet til telefonen :)
Lilly Christina 14.12.2014 18:45
Martine: Jeg er helt enig i det du sier! Fint at det ikke bare er meg som er så knyttet til mobil og minner hihi<3

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits