14.12.2014

REPOST DIY PORESTRIPS

18:53

Tenkte jeg skulle komme med et bra og superenkelt tips til dere som liker ansiktsmasker og spesielt de man drar av etterpå! Jeg har veldig kombinert hud og får lett fet hud og prikker på nesen og haka, og fant denne oppskriften på Michelle Phan's youtube kanal for et par år siden og testet det med en gang, og det funker! Etter å ha glemt bort oppskriften litt så tenkte jeg det var på tide å prøve igjen da jeg så gelatinpulveret i kjøkkenskapet, og huden min ser så mye friskere ut med en gang! 

♥Det eneste man trenger er melk og gelatinpulver!

♥Bland det sammen til det ser ut som grøt. Ikke for klumpete og ikke for rennende! 
♥Varm det opp så det smeltes. Enten i mikro, på komfyr eller som jeg gjør(har ikke mikro eller vanlig komfyr hehe), putter den foran en vifteovn til alt har smeltet og det er helt rennende.

♥Bruk en kost, enten en liten malekost eller en sminkebørste og "mal" det på der du trenger det i et par lag så det blir litt tykt. Anbefaler forresten ikke å ta det i hele ansiktet fordi det er ganske vondt å ta det av der man har tynn hud!  
♥Når det er helt stivt og tørt kommer the fun part! Da kan du begynne å dra det av, og det meste av urenheter og svarte prikker + fett som ligger i porene sitter igjen på stripsen, og huden blir sååå myk etterpå! Verdt å prøve! 


Skal dere prøve?

2 kommentarer

Thea- En blogg om uforglemmelige reiser 14.12.2014 18:56
Godt tips!! :) veldig smart!
Lilly Christina 14.12.2014 18:58
Thea: en billig løsning som funker, jeg er vertfall kjempefornøyd!:)

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits