25.01.2015

FITNESSGURU

14:23

reklame

Hei alle sammen♥
Her om dagen hentet jeg en pakke full av mange godsaker fra flotteste Fitnessguru! Etter å nærmest ha slikket ut det siste av pulverrestene fra forrige pakke med gode energizere og shakes(her), var det himmel med en ny eske med masse godt! Denne gangen har jeg fått gleden av å smake på tre deilige barsOnePancakeOne Amino sin nye smak av cola, og One Whey isolate i tre av ni nydelige smaker, og jeg gleder meg! Bare se her:
Åh så mye godt det er her, rett etter jeg har postet dette innlegget skal jeg kaste meg over en av de fristende barene haha! En ting jeg falt helt pladask for er jo den søte workoutloggen i en utrolig rosafarge! Der kan man skrive ned alt innen cardio eller styrke (reps, hastighet, tid, vekt, øvelse etc.) slik at man lett kan lage en oversikt eller treningsplan og se en fremgang, og det skal jeg bli flinkere til å skrive ned nå!

Som dere ser er alle produktene veldig fine å se på, og ikke minst veldig gode! I tillegg til dette har de masse mer fristende på nettsiden sin, alt fra pålegg til andre ingredienser og treningsprodukter, og ikke minst oppskrifter på mange deilige sunne desserter som passer perfekt til en som meg som elsker søtsaker hehe. Dere finner alt HER!

Hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre, jeg svarer i kommentarfeltet! Ha en flott søndag alle sammen♥ 

KATEGORI: Reklame - 7 kommentarer

7 kommentarer

Iselin Renée 25.01.2015 15:14
Har hatt lyst til å prøve disse produktene lenge :)
Lilly Christina 25.01.2015 15:35
Iselin Renée: Da er det bare å bestille! Anbefales virkelig:)
04.02.2015 22:21
Må man betale toll på produktene? Og blir de sendt fra norge? Med tanke på MVA
Martin 06.02.2015 02:14
har sendt mail til fitnessguru, og det er ulovelig det du gjør. De har ikke noe samarbeid med deg, og de ble veldig glade når jeg kontaktet dem om det. Hva prøver du og oppnå?

Forresten, vi prater sammen så og si hver dag. Hvorfor forteller du ikke til folk at du er gravid? er du redd for å miste den "fine kroppen" din som du flasher på snap hele tiden?
Lilly Christina 08.02.2015 14:36
Anonym: Jeg er ganske sikker på at de blir sendt fra Stockholm med tanke på at det er der fitnessguru holder til. Siden jeg får de sponset er jeg usikker på toll og mva, men regner med du kun betaler frakt:)
Lilly Christina 08.02.2015 14:47
Martin: Så morsomt at du bryr deg, nok en gang! Jeg kan gjerne vidresende deg all mail jeg har med fitnessguru om du er interessert i å vite om samarbeidet:) Hadde du faktisk sendt en mail til fitnessguru, så hadde du mest sannsynlig fått vite det der også!
Det er også veldig hyggelig at du legger din interesse i mitt privatliv, men jeg er dessverre ikke gravid! Forstår ikke helt hvor du får dette fra da jeg aldri har vært det heller.
Ellers må jeg nok en gang skuffe deg, og tilstå at jeg kun sender flashing til min kjæreste, dessverre.
anonym :) 17.02.2015 21:24
kan du blogge oftere?:)

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits