03.07.2015

BILDEDRYSS FRA TENERIFE

17:08

Hei! Nå er det over fire måneder siden forrige innlegg og det har skjedd veldig mye siden sist. Blant annet var jeg i syden med kjæresten i april! Vi ble rett og slett lei av den kjedelige hverdagen og norsk vår, og satte oss ned og bestilte noen spontane billetter. Ikke mer enn to dager etterpå befant vi oss i Tenerife hvor vi var i to uker. Til min fortvilelse hadde jeg kun tatt med meg ett minnekort med en kapasitet på rundt 300 bilder, så bildemulighetene ble en smule redusert. Derfor tok jeg kun bilder når det var verdt det, og med to store dyreparker på øya så var er det en selvfølge at godt over halvparten av bildene er fra de to kjente parkene! 


De små surikatene kapret virkelig hjertet mitt der de løp sammen i flokk og sto nyskjerrig oppreist på sine to ben♥ For noen herlige små skapninger!


Etter et flott delfinshow ble vi begge veldig fascinert over hvor dyktige og fine dyr delfinene er! Tror jeg nesten fikk en liten drøm om å bli dyretrener etter dette, haha!


I løpet av reisen fikk både jeg og typen flettet håret av noen gateflettere. Det tok laaang tid og var skikkelig vondt i flere dager etterpå! Var virkelig en befriende følelse å ta dem ut etter nesten en månede. Her var vi i nydelige Siam Park som er en gigatisk vannpark en kort taxitur unna. Skliene var helt utrolige selv om vannet var iskaldt og parken var helt full. Etter tre-fire timer i det kalde vannet var denne stranden inne i parken virkelig god å legge seg ned på!


En dag lånte vi elektriske sykler, noe som var såå gøy! Vi syklet langs omtrent hele promenaden, og fikk vel egentlig sett alt som var å se på øya langs vannet. Etter dette har jeg hatt et stort ønske om å kjøpe meg elsykkel! Vi suste avgårde i flere km i timen av å bare tråkke på pedalene et par ganger, noe som gjorde sykling til noe helt nytt haha


Jeg hadde en fantastisk kjæresteferie som jeg lengter tilbake til! Etter å ha mimret litt i dette innlegget, så gleder jeg meg bare enda mer til Santorinituren i August sammen! Det blir mitt femte år på øya, og jeg kan ikke vente med å få med meg Tobias som aldri har vært der før♥

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer

3 kommentarer

04.07.2015 00:41
Se "The cove" så tror jeg ikke du vil bli delfintrener lenger. Grusomt å holde dyr i fangenskap på den måten, uansett dyr..

https://www.youtube.com/watch?v=4KRD8e20fBo kan hende det er nok og se traileren også.
05.07.2015 14:34
kordan hotel bodd dokk på?
Lilly Christina 05.07.2015 15:32
Anonym: Vi bodde en uke på Columbus, også en uke på Las Floritas:)

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits