31.07.2015

VÅR LILLE PRINSESSE

13:54

<3Lille jenta vår, endelig vet vi hvem du er, og jeg gleder meg så inderlig til alle stundene vi to skal ha sammen!

Jeg gleder meg sånn til å se henne for første gang, kjenne varmen hennes og snuse henne i håret. Gleder meg til å kose på den babymyke ferske huden, holde henne i de små velskapte hendene og bare beundre hver minste lille detalj på den lille perfekte kroppen.

Jeg gleder meg til å kjenne det uerstattelige båndet mellom mor og datter, lære henne å lese, telle og prate. Gleder meg til å trøste når det trengs, blåse på når hun slår seg og synge når hun skal sove.

Jeg gleder meg til å se henne vokse opp, bli kjent med henne på alle mulige måter, gre håret hennes, og pusse de små tennene, se henne smile, og høre henne le. Gleder meg til å se på at hun sover trygt og godt, for så å kjenne på den overveldende lykken over vidunderet vi har skapt.

Jeg gleder meg så vanvittig til fremtiden! Jeg har så mye fint i møte, og dette er bare starten. Det kiler i magen når jeg tenker på hva som er i vente, og lykken er uendelig! Vi venter sånn på deg, vår lille prinsesse<3

2 kommentarer

Lisa 31.07.2015 20:23
Gratulerer såå mye med en prinsesse! Tenk så fantastisk <3 får håpe hun blir like herlig og god som moren sin! Koos dere masse i tiden fremover 😍
Mathilde 03.08.2015 00:10
Gratulerer med en jente :-)

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits