01.10.2015

SMERTER OG LITE AKTIVITET

10:15

Hei bloggen!
Er så morsomt å følge med på statistikken på innleggene om magen haha, de ser ut til å virkelig slå an hos både bekjente og fremmede! Veldig gøy å se at så mange er innom for å titte på magen og lese hvordan det går♥

I dag viser kalenderen oktober, og med det har høsten offisielt startet! Med andre ord er det bare rundt tre måneder til termindato og jeg begynner å få dårlig tid med tanke på barnerom og siste store innkjøp! Jeg gleder meg sånn til å komme i gang at det er unødvendig å utsette det noe mer, men de siste dagene har gått i ett med jobb, skole, husarbeid, sykdom, strikking og forsøk på å få nok søvn, og bloggen blir dessverre nedprioritert. Men etter aldri så liten tur på føden natt til tirsdag, ser det ut som jeg må begynne å ta livet litt med ro, forstå at jeg er gravid og lytte til kroppen når nok er nok. 

Tirsdagen var grusom med en voldsom stikkende smerte fra jeg sto opp, og jeg som vanligvis ikke har vondt noe som helst sted verken tidligere i svangerskapet eller før graviditeten ble straks urolig, googlet litt frem og tilbake og roet meg med at det var normalt og at det snart ville gå over! Smertene kom og gikk med korte mellomrom og plaget meg skikkelig, likevel dro jeg på jobb og jobbet noen timer med ubehag helt til det slo meg at jeg ikke hadde kjent noen tydelige spark i løpet av hele dagen! Etter å ha spist, drukket kald drikke og prøvd å dytte på magen uten noe respons ble det rett på føden når jobbskiftet var over. 

Med hjertet i halsen og tårevåte øyne ble jeg liggende å vente på at jordmor skulle finne hjertelyden til gullet, noe hun heldigvis gjorde! Alt hørtes bra ut, og tross smertene jeg hadde, visste vi med sikkerhet at snuppa hadde det bra, og både jeg og kjære kunne puste lettet ut. Ble for sikkerhetsskyld henvist til UL dagen etter der alt så veldig bra ut, men fikk beskjed om at magen er unødvendig hard, noe som den egentlig har vært hele svangerskapet, men spesielt når dagene er hektiske. Jeg skal nå begynne å ta bedre vare på meg selv og kroppen min. Det er ikke før nå jeg faktisk innser at kroppen er i forandring, og magen begynner å vokse fort! Tror jeg overvurderer min egen kapasitet uten å ta helt hensyn til hva som er bra og ikke.. Nå blir det slutt på det! 

Lillegull har blitt kjempestor siden jeg så henne sist, og det var kjempekoselig å se henne igjen og vite at alt er i orden♥ Nå er også smertene borte, og hun sparker som bare det. Rart å tenke på at hun er den som skjuler seg inni kulemagen! 

2 kommentarer

Lisa M 01.10.2015 11:48
Så utrolig bra at alt stod bra til! Du må huske å ta hensyn til deg selv oppi alt dette og huske at du er gravid! Men veldig godt å høre at alt var bra med lillegull! <3 slapp av nå og nyt svangerskapet snuppa!
Diana 01.10.2015 12:54
Ser at det kommer til å bli ei nydelig pie :)

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits