09.11.2015

PETITE CHÉRIE VOGNPOSE

11:42

sponset produkt


PETITE CHÉRIE VOGNPOSE FRA JOLLYROOM.NO

Åh denne vognposen er virkelig så vakker!♥ Når det slo meg at vi ikke hadde vognpose da vi bestilte vogna, var jeg og typen kjapt innom Jollyroom som etter min mening er best på barneutstyr på nettet, og lette etter en enkel og luksuriøs pose til en ok pris. Denne la vi begge merke til med en gang, og allerede da ble vi egentlig bestemt på at denne måtte vi ha! Like etterpå var jeg så heldig å få tilsendt denne nydeligheten da jeg holdt giveaway der du kunne vinne nettopp denne, og nå har jeg endelig en vogn å legge den oppi!

Posen er fluffy og tykk med varm fleece innvendig, med polyestertrekk utenpå som er vind- og vannavstøtende. Perfekt til høst og vår! Skulle det bli for varmt å komme innendørs på et senter etc. så er det glidelås rundt hele posen så man kan ta av "lokket" helt, noe som også gjør det lettvint når babyen skal ut og inn av vogna. 
Denne passer like perfekt i liggedel som sittevogner og har et bånd bak så den holder seg på plass i sittende stilling, i tillegg til antiskli på baksiden. Den har også uttak til 5-punktseler i ryggdelen. Med andre ord er dette en pose som kan brukes i mange år selv om man går fra liggedel til sportsdel når barnet blir større!

Petite Chérie har et fantastisk stort fargeutvalg og tynne poser som egner seg til varmere årstider. Man skal ikke se bort i fra at jeg ender opp med vognpose til sommersesongen også, de er jo sååå fine!

♥ DERE FINNER ALT FRA PETITE CHÉRIE HER  


#jollyroomno #jollyroom #petitecherie #vognpose 

KATEGORI: Reklame - 4 kommentarer

4 kommentarer

Mittfamilieliv 09.11.2015 11:58
De er så nydelige :)
09.11.2015 19:27
Helt nydelig!
13.11.2015 10:24
Det er ikke sponset!
Lilly Christina 18.11.2015 14:55
Anonym: Hva mener du med det? Hva vil du ellers kalle det når du blir tilsendt en pakke i posten for å skrive om det?:)

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits