30.11.2015

HVA ØNSKER VI OSS?

10:26


· PEARLS OF FREJA BOKSTAVSMYKKE GULL MED BOKSTAVENE I & T ·
PÅ NETT: HER

· OLYMPUS PEN E-PL7 HVIT ·
PÅ NETT: HER / I BUTIKK: EXPERT & ELITEFOTO

·
KAHLER OMAGGIO MEDIUM VASE I SØLV ·
PÅ NETT: HER / BUTIKK: KITCH'N, TILBORDS & I HUS STUDIO

· MALENE BIRGER GRINOLAS VESKE ·

PÅ NETT: HER

· HAY ABOUT A CHAIR SPISESTOL ·
PÅ NETT: HER / I BUTIKK: LØWINI & I HUS STUDIO 

· IKEA MELLTORP SPISEBORD ·
PÅ NETT: HER / I BUTIKK: IKEA

· GAVEKORT ·
INTERIØRBUTIKKER (BO INTERIØR, I HUS STUDIO, KID ETC.)
NETTBUTIKKER
KLESBUTIKKER
BARNEBUTIKKER
KROPPSPLEIEBUTIKKER (APOTEK, THE BODY SHOP, PARFYMERI ETC.)

· OG TE! ·

I år var det virkelig vanskelig å plukke ut ting jeg ønsket meg... Det er vel kanskje ikke uvanlig når man blir eldre? Det er mindre å ønske seg, men det man finner er ofte dyrt!? Og egentlig alt det jeg kom frem til i år koster en god del, så det er forsåvidt minimalt av det på bildet som jeg kan forvente å finne under juletreet, men da har jeg hvertfall en liste! 

Det som kanskje topper listen i år er kanskje de fine HAY stolene. De tror jeg nok at jeg er nødt til å skaffe før eller siden, for nå som vi blir ordentlig voksne med barn og familie, så er det jo absolutt på tide å få på plass et ordentlig spisebord med ordentlige spisestoler! Disse er jo fryktelig dyre, men veldig fine, stilrene og ikke minst tidløse, som gjør at man sikkert aldri trenger å bytte dem ut! Også er de sååå gode å sitte i.. Er helt forelsket i disse haha. 

Ellers er det på tide med et kamera som ikke svikter og skuffer nå som jeg får et lite vidunder jeg skal ta en million bilder av med årene! Speilrefleks synes jeg er alt for stort og tungt å drasse på, men systemkameraene har jo blitt en favoritt. Jeg har et ganske nytt et fra Samsung, men er ikke fornøyd med bildene det tar, og håper Olympus PEN kan erstatte det! Ikke minst ser det jo nydelig ut.

Men det kjekkeste og mest lettvinne er jo gavekort! Mange liker jo ikke å få gavekort, men jeg synes det er helt supert så lenge det er i en butikk man liker! Aller helst ønsker jeg meg gavekort fra interiørbutikker hvor de selger designmerker. Her vi bor blir det Bo Interiør og I HUS hvor de selger alt mat- og drikkevarer fra Nicolas Vahé, til de fineste dekorasjonene til hjemmet! Bik Bok er en stor favoritt innen klær, og Kappahl og Barnas Hus er en favoritt innen barneklær. Apoteket har masse flotte kroppsprodukter som jeg gjerne skulle hatt i hyllene, og gavekort på nett er helt supert! F.eks er coverbrands.no og jollyroom.no store favoritter på nett. 

Og sist nevnt, te. Jeg har en liten ambisjon om å bare ha en stor te-samling som ser ekstremt fint ut? Nå er det nok ikke fra Lipton i dagligvarebutikken jeg tenker på, men aller helst fra normann copenhagen, nicolas vahé, pukka, brew, fabel etc.. Alt som ser smashing ut på en hylle, og har spennende smaker!
· ULLKLÆR ·
PÅ NETT: HER & HER / I BUTIKK: BARNAS HUS 

· STOKKE STEPS STOL ·
PÅ NETT: HER & HER / I BUTIKK: BARNAS HUS & SMÅTROLL

·
· STOKKE STEPS VIPPESTOL ·
PÅ NETT: HER / I BUTIKK: BARNAS HUS & SMÅTROLL

· CAM CAM STELLEMATTER ·

PÅ NETT: HER & HER

· GAVEKORT PÅ FØDSELSTAVLE ·
PÅ NETT: HER

· STELLEPRODUKTER ·
PÅ NETT: HER & HER

· KLÆR/GAVEKORT ·


Til jentungen var det litt lettere å finne rimeligere ting. Her er det ullklær som står høyest på ønskelista, og der synes jeg merket Hust & Claire har det fineste utvalget! Får virkelig ikke nok av disse søte motivene! Ellers behøver vi ull generelt, i genser, bukser, bodyer, pysjer, luer, heldresser og ja, you name it. Man får aldri nok ull til et vinterbarn! 

Stokke steps settet kunne jeg like godt satt i min egen ønskeliste! For er det noe vi fortsatt mangler så er det vippestol. Vi har vært inne på å vente med å kjøpe stol frem til hun kan sitte selv fordi stolen bare vil bli stående som pynt i nesten et år før vi får brukt den! Men så kom jeg over denne fine oppfinnelsen til Stokke, og hva er vel mer genialt enn en vippestol som kan festes på selve stolen? Å ha henne i vår høyde til enhver tid er jo mye koseligere enn å ha henne nede på gulvet, og man kan begynne å samles rundt bordet når man spiser lenge før hun kan sitte selv. Og skulle det være ønskelig å ha henne på gulvet så er det jo det null problem. Stokke altså, så lettvint! 

  Så er det de nydelige fødselstavlene som er blitt så populære! Disse blir tilpasset i barnets lengde fra fødselen, og man vil da kunne foreviggjøre(?) størrelsen til sin lille nyfødte for alltid! Dette må jo vente til hun har kommet ut, men heldigvis er gavekort et alternativ.

Ellers er både hjemmestrikk, kjøpeklær og gavekort noe som alltid slår an! Sko/tøfler, bodyer, kjoler, pysj, strikkejakker og heldresser får man jo aldri nok av. I følge meg må heller ikke ALT være rosa, og jeg foretrekker gjerne beige, grått og hvitt tøy!♥ HVA ER DERES JULEGAVEØNSKER?

5 kommentarer

Stine Elize 30.11.2015 10:29
Så fine ønsker! :) har enda ikke funnet ut hva jeg skal sette på ønskelisten, like vanskelig hvert år!
Henriette Celin 30.11.2015 11:28
Mange flotte ønsker! Den vasen er så fin <3
RebeccaHasselgard 30.11.2015 13:05
mange fine ønsker! :)
Lilly Christina 30.11.2015 14:12
Stine Elize - Bruker trening i kampen ut av spiseforstyrrelsen: ja, det er virkelig en utfordring!
Lilly Christina 30.11.2015 14:39
Bergensergenser: enig!

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits