08.12.2015

PEPPERKAKEBAKING

11:02


♥ SE SÅ FINE ♥


Hele gårdagen gikk til å bake og pynte disse godbitene sammen med min kjære mamma! Julen har virkelig fått en pangstart i hjemmet vårt med Jul i Blåfjell hver kveld, juletre med lys, appelsiner med nellik og silkebånd, røkelse, adventsstake og julestjerne i vinduet. I år skal jeg virkelig nyte julen og ta den helt ut, for nå når jeg har gått ut i permisjon og stresset med skolen ikke lenger henger over meg som en tung svart sky, så er det nesten så jeg tør å innrømme at vinteren faktisk ikke er så verst! Ikke mørketida heller, bortsett fra at jeg savner dagslyset. Eneste som mangler nå er den hvite tykke snøen, og ikke minst bebisen som jeg lengter sånn etter♥

Nå om dagene har det vært ganske stille på bloggfronten, mye av grunnen til det er fordi jeg som sagt har gått ut i permisjon og sover mye og lenge og bruker mest mulig tid hjemme på sofan med pute i ryggen for å unngå mest mulig smerter. Med andre ord så skjer det egentlig ingen ting i livet akkurat nå annet enn husarbeid, strikking, ruging og redebygging! Så da spør jeg like gjerne dere, er det noe dere vil se på bloggen fremover? Tips og ønsker taes mot med glede :)

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer

2 kommentarer

maiken elise 08.12.2015 11:23
Så fine de var! Så koselig med juleforberedelser- og ikke minst redebygging til bebissen. Lykke til med den lille som kommer og ha en fin dag! :-)
Henriette Celin 08.12.2015 12:04
Så nydelige pepperkaker dere har laget :-D

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits