09.03.2016

BILDEDRYSS OG ISABELLA TO MÅNEDER

11:05


Hei! Tenk at det nå er en hel månede siden jeg ar innom her sist. Det er helt klart sant det man sier etter man får barn, at tiden flyr av gårde i ekstrem fart, og det fikk jeg kjenne på her om dagen da Isabella fylte hele to måneder. Jeg kan nesten ikke tro det selv at det har gått to hele måneder siden jeg lå på sykehuset med rier! Før vi vet ord av det er den lille jenta vår konfirmant... Men først er det dåpsforberedelser som står for tur! 

Her hjemme går alt veldig rolig for seg. Snupp er snill som et lam, sover masse, smiler og prater, og koser seg masse! Seksukerskontrollen viste at alt er supert med mini, og at ammingen går over all forventning etter å ha veid jevnlig. Hun spiser ofte og mye, og blir tykkere og tykkere. Hun ser også ut til å like vogna svært godt, så nå som våren er rett rundt hjørnet blir det noen fine trilleturer av og til, noe som alltid resulterer at snuppa sovner og får et par timer søvn ute på verandaen i frisk luft. Nattesøvnen går også som en drøm her i huset da hun sover godt i egen seng fra 22 til 5/7 før hun kommer inntil meg i senga vår, hvor vi kan ligge å sove så lenge vi orker. Veldig godt i forhold til hvordan det var i starten da hun snudde døgnet og overhodet ikke ville sove med mindre hun lå inntil meg! Tidligere hadde vi også problemer med magesmerter som gjorde ting slitsomt og frustrerende da ingen ting hjalp. Heldigvis fikk vi sjekket at det ikke var kolikk, og etter å ha prøvd litt forskjellig så er nå magesmertene så å si helt borte! Nå har vi ei blid, fornøyd og aktiv jente som har stor interesse av å prate, smile og stå oppreist på fanget, noe som gjør dagene morsomme nå som hun er såpass aktiv! Hver dag er fylt med nye lyder, utrykk og bevegelser ♥ Ellers så elsker jeg å være mamma! Det å få dele hver dag med et så nydelig lite menneske er helt unikt. Nå er jeg virkelig lykkelig, og jeg nyter hver eneste dag!

 

Dessverre vært veldig dårlig på å ta fine bilder med kameraet mitt, men har en haug med mobilbilder så her kommer et lite bildedryss av mini fra de siste månedene:

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
Her er bebis bare 13 timer gammel! ♥ Rød i ansiktet etter å ha øvd seg på spisingen ♥ Sover søtt i sin første pysj hihi

Processed with VSCOcam with hb2 preset
♥ Her hadde vi nettopp kommet hjem fra sykehuset ♥ Etter sitt første bad hjemme, intullet i kosepledd ♥ Kosestund med Tut


Søskenbarna møtes for første gang ♥ Isabella i sin fine vippestol fra bestemor og bestefar ♥ En av mange kosestunder sammen hihi


I bilstolen for aller første gang på vei hjem fra sykehuset ♥ Her er hun nøyaktig 1 uke gammel, på minuttet! ♥ Bilstol er i dag en favoritt!

Processed with VSCOcam with hb1 presetSAMSUNG CSC
Snuppas første bytur før nyfødtfotografering ♥ En av mange strikkeprosjekt som er alt for store ennå ♥ Min lille fine, så våken og blid

Processed with VSCOcam with b5 presetProcessed with VSCOcam with a5 presetProcessed with VSCOcam with e5 preset
Det fineste jeg vet ♥ Nettopp lært å smile litt mens hun koser seg i babynestet sitt ♥ En av mange trilleturer med den nydelige vogna vår!

Processed with VSCOcam with a6 presetProcessed with VSCOcam with a5 presetProcessed with VSCOcam with a5 preset
En av mange fine morgener i storesenga ♥ Våkner alltid strålende fornøyd i armene til mamma ♥ Før trilletur med bjørnelua si hihi.

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer

4 kommentarer

Iselin Renée 09.03.2016 11:33
Så mange fine bilder :)
09.03.2016 11:37
hvordan bok finner du alle de fine strikkeoppskriftene dine? vil også strikke slike baby klær :-)
09.03.2016 15:47
Så artig å få se en hel serie av det lille vidunderet! Utrolig mye pappa Tobias i de første! Ser mer av deg etter hvert! 😉Hilsen oldemor!
Camilla 10.03.2016 14:41
Så utrolig skjønn hun er!

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits