04.04.2016

FORNØYD BABY

11:56

sponset produkt


For en stund siden var vi så utrolig heldige og fikk tilsendt en fantastisk babygym fra Jollyroom! Jeg hadde forsåvidt ikke tenkt på å skaffe en babygym tidligere, men det er jeg veldig glad for at vi gjorde, for den lille snuppa vår har til sammen brukt timer på å sprelle, smile og kose seg i den fine babygymmen sin, som også kler stua vår perfekt! Selve matta er i deilig mykt stoff som er lett å fjerne flekker av, og bøylene kan tas av og på enkelt som bare det med clips i sidene om man bare vil ha et underlag for den lille. I tillegg er den myke kanten rundt også beskyttende når de begynner å rulle!

Processed with VSCOcam with hb1 preset
De søte figurene kan man ta av og på akkurat som man vil med borrelås både på matta og i bøylene. Alle har hver sin funksjon der et er et speil, noen piper, andre knitrer og resten klirrer når man rister på dem! I det siste har lille Isabella fått sansen for leker med flere farger, og da er det kjempefint å kunne feste og løsne separate og mer fargerike leker hvor som helst på bøylene. Når man er ferdig med lekene, kan de festes med borrelåsen slik at man alltid vet hvor man finner dem, noe som gjør at man kan rydde bort hele settet i en fei uten å måtte plukke opp noe som helst! 

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Er man like forsiktig med å ta inn ville farger i hjemmet som meg så er denne virkelig super! For i tillegg til å være i nydelige beige toner med oransje detaljer er den såå fin for oss store å se på der den står på stuegulvet, samtidig som den er kjempemorsom for den lille♥


Dette er en babygym jeg varmt kan anbefale, og dere finner den HER. Nå får dere den også på tilbud!

#jollyroom #jollyroomno #kanin #babygym #sponset #baby #mammablogg

 

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar

1 kommentar

Henriette Celin 04.04.2016 19:28
Å, så koselig at hun er så opptatt av den da. Gøy å få noe som faller i smak ^^

Den var jo riktig flott også (:

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits