03.07.2016

HUSHYLLE

14:58

innlegget inneholder reklame og sponset produkt

Hei alle sammen! Nå er det en sliten Lilly som oppdaterer bloggen etter en fantastisk helg på Roskildefestivalen! Oppholdet var så fint som det kunne blitt, og jeg koste meg veldig med min kjære og vennegjengen hans. Jeg ville uten tvil dratt tilbake et annet år! 

Nå sitter jeg på flyplassen i København og venter på flyet til Norge, og etter å ha reist hele dagen så har jeg ennå noen lange timer foran meg med venting før jeg setter meg på toget nordover i natt. Fly ville absolutt vært et bedre alternativ for meg nå med tanke på formen, men prisen på en flybillett hjem er oppe i flere tusen denne søndagen og jeg må derfor bare belage meg på en 14 timers togtur... Trøsten er at jeg ser mitt elskede lille barn allerede i morgen♥

Før jeg dro til Danmark tok jeg meg tid til å rydde og ordne barnerommet og sorterte og pakket unna klær som mini har vokst fra, og når jeg først var i gang så monterte jeg en nydelig hylle til barnerommet som jeg fikk sponset av godeste Jollyroom! Det begynner jo snart å bli nødvendig å få inn litt lekesaker og møblere litt der inne før mini skal begynne å bruke sitt eget rom, og med denne hylla ble det litt ekstra fint inntil de ellers tomme veggene. Den er så fin!

HUSHYLLE FRA JOLLYROOM

Jollyroom er jo uten tvil nettbutikken med størst utvalg når det kommer til alle produkter til barn og baby, og barnerommet er intet unntak!  HER finner dere alt Jollyroom har å by på til barnerommet, og det er så ufattelig mye fint til gode priser!

Selv har jeg planer om å klikke hjem en haug derfra så fort mini begynner å bruke rommet til mer enn bare soving. Kjenner jeg gleder meg veldig til det, og i tillegg er jeg fryktelig spent på å se hva slags interesser hun får, og hvilke leker som skal handles inn om litt. Barnerommet skal jeg hvertfall sørge for at blir leilighetens høydepunkt for min lille favoritt!♥ 

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar

1 kommentar

lisarorvik 03.07.2016 17:02
Kjempe fint :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits