05.07.2016

WOODLI HUSKE

17:38

innlegget inneholder reklame og sponset produkt

Heihei! Nå er jeg tilbake i kjent posisjon i sofahjørnet med macen på fanget, og jeg må jo innrømme at selv om jeg allerede savner Roskilde så var det selvfølgelig skikkelig godt å komme hjem til egen seng og dusj, og ikke minst å mose den lille babyen min! Reaksjonen hennes når vi så hverandre i døråpningen var helt fantastisk, hun ble helt satt ut av glede, noe som virkelig varmet mammahjertet♥ Det kjennes ut som jeg har vært borte i flere uker, for mini har utviklet seg masse siden jeg dro. Nå kan hun krype bortover gulvet, reise seg opp over alt, spiser mer og sover mindre! Rart å tenke på at hun er et helt halvt år på torsdag! Noen må stanse tiden!!!

Før jeg reiste var det noen kjempefine solskinnsdager hvor vi var mye hos mamma, og siden de har bygd ut verandaen passet det utmerket å henge opp den fine husken vi fikk fra Jollyroom for en stund siden! Lille Isabella har alltid elsket fart og moro og elsker å bli kastet i luften, snurret rundt og vippet på vippestolen så en huske var jeg helt sikker på at hun kom til å elske, og det hadde jeg helt rett i! Litt skeptisk i starten, også ble ansiktet bare til et stort smil mens hun koste seg over bakken♥

HUSKE FRA JOLLYROOM

Jollyroom har mye moro til barn og unge som elsker være ute, men en huske er noe man kan begynne med i veldig ung alder. Dette er jo en babyhuske, men det finnes jo mange forskjellige husker til barn i alle aldre, og HER ser dere hele utvalget både for de små og de litt eldre! Jeg selv er i utgangspunktet ikke så glad i å være ute, men gleder meg faktisk til å kunne leke utendørs med mini! Jo større hun blir jo mer spennende blir det med utendørsaktiviteter, og i første omgang tenker jeg å skaffe både sandkasse og basseng som hun kan kose seg med i ung alder, også når hun blir litt større blir nok trampoline og klatrestativ populært for hun som er så aktiv! Jollyroom har alt man kan tenke seg, og HER finner dere hele sortimentet!

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits