07.07.2016

ET HELT HALVT ÅR

16:30

I dag er denne lille jenta hele 6 måneder gammel♥ For meg er det helt vanvittig! Tiden har aldri gått fortere, og jeg har aldri elsket noen høyere.  For nøyaktig et år siden i dag skrev jeg DETTE innlegget hvor jeg forteller om det lille frøet i magen som bare var 16 uker gammelt på den tiden. Da hadde jeg ingen anelse om hvilket lille menneske jeg skulle få gleden av å være mamma til, men så fort hun var i armene mine på denne tiden for seks måneder siden, var det som om vi alltid hadde visst det. Selvfølgelig var det du, vår lille Mois. 
​På en side er det trist å vite at hun aldri blir så liten igjen som det hun er nå, og det hun har vært, men å se henne utvikle seg og klare nye ting er så fantastisk. Utviklingen fra å ikke kunne gjøre stort annet enn å sove og spise, til å krype rundt på gulvet, smile og le, gripe ting og reise seg etter møblene er virkelig imponerende, og herfra går det bare fortere. Jeg elsker den lille jenta mer og mer for hver dag som går!

Det store smilet på det lille ansiktet kan lyse opp hvilken som helst dag og gjør meg så lykkelig. Følelsen av å bære rundt på den varme kroppen og vite at det lille mennesket er ditt, er helt utrolig. På disse seks månedene har jeg lært å være så takknemlig for at alt er bra, at hun vokser og utvikler seg som hun skal. Det er virkelig ingen selvfølge! Jeg passer på å sette pris på hvert øyeblikk vi får sammen bare for sikkerhetsskyld. På dette halve året har jeg nok gitt henne over en million kyss, og hvert eneste ett har vært fylt med all verdens med kjærlighet. Å være mamma til et lite menneske er en helt ubeskrivelig følelse jeg aldri ville vært foruten. Jeg takker henne hver dag for at hun er vår, og at vi er hennes. Åh, som jeg elsker alt ved dette mennesket ♡

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer

2 kommentarer

Henriette Celin 07.07.2016 16:44
Å, så koselig! Gratulerer med et halvt år til henne :-D
Marianne 08.07.2016 19:50
Så nydelig hun er <3

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits