18.07.2016

DET LILLE EKSTRA

15:29

innlegget inneholder reklame og sponset produkt

Hei! Har vært lite å meddele de siste dagene, men har en del innlegg på vent som jeg bare ikke har fått tid til å skrive ferdig. Nå som mini ikke sover så mye på dagtid er det begrenset hvor mye jeg får gjort før etter leggetid. Men det kommer etterhvert! Siden sist har det vært kjipt vær og mye innetid, og en helg med barnefri og litt sosiale sammenkomster med venner, og selvfølgelig har det å jakte på Pokémon blitt en del av hverdagen. Jeg synes det er helt fantastisk selv om det lille stedet her jeg bor er meget tomt for både pokéstop og pokemons, og ingen gyms(?!?) så litt begrenset blir det jo. Men det stopper ikke meg i å lete fordet, endelig er det noe som får meg ut av døra! Jeg som vanligvis ikke liker å bevege meg utendørs. Derfor passer det perfekt å kombinere spillet med trilling nå som Isabella er såpass glad i å trille tur etter vi byttet ut liggedelen med sportsdel! Hun elsker å være med, sitte oppreist og se på omgivelsene. Enda bedre er det at vi nylig fikk tilsendt denne nydelige sitteputen i merket Petite Cherie som gir den det lille ekstra hos den ellers fine vogna vår.

SITTEPUTE FRA JOLLYROOM

Petite Chérie har med sine fine mønstre og farger alltid vært min favoritt når det kommer til vogntilbehør og annet interiør, og en enkel sittepute kan totalforandre vogna så raskt og enkelt! Skulle man plutselig bli litt lei av utseende på vogna, eller bare vil freshe opp en ellers kjedelig vogn er det bare å slenge på en sittepute i ønsket farge eller mønster, så enkelt! I tillegg er det en god beskyttelse for selve vogna slik at trekket ikke slites fort. Jollyroom har selvsagt mye annet fint innen barnevogner, og man kan finne alt HER. Der finnes alt fra barnevogner til kroker til å henge handleposer og vesker på. Nå skal vi ut og jakte hehe!

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer

3 kommentarer

Lisa Rørvik 18.07.2016 17:04
Så søt :)
Silje Iversen (Pareliusfruen) 31.07.2016 03:15
Har byttet ut min emmaljungavogn fordi jeg ikke likte sportsdelen, men når jeg ser bildene dine klør det i fingrene for å ta den i bruk igjen :D

Kjenner selv på hvor lite tid jeg egentlig har til å skrive innlegg.. Nå er lille 8 mnd og han krever mye mer enn før :o
Lilly Christina 30.08.2016 13:42
Silje Iversen (Pareliusfruen): Synes sittedelen er nydelig! Tiden går alt for fort, husker jeg satt og fulgte med på bloggen din i spenning, og nå er han 8 mnd! Utrolig..

Skriv en ny kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits