17.01.2017

MIN DESENIO BILDEVEGG + RABATTKODE

15:03

          SPONSET AV DESENIO.NO


SIMPLICITY / DREAM / FJELL 1 / PRADA / CAPO D'OPRA / LA LUNE / RACCOON / FJELL 2 / FJELL 3 / MARMOR& / BRASICCA BLOMST


Lenge har jeg hatt en liten drøm om å ha en ordentlig bildevegg i hjemmet, med gjennomført stil og ordentlige fine bilder i forskjellige størrelser. Endelig, takket være min store favoritt Desenio har jeg endelig fått fullført drømmen og jeg er så fornøyd! Etter å ha brukt hele ettermiddagen i går på å pakke opp, ramme inn og planlegge sammensetninger, ble jeg bare sittende å beundre det fine resultatet av innrammede posters som strekker seg over hele stueveggen.

Min favoritt må være det rosa SIMPLICITY-bildet, der teksten skinner nydelig i gull. Det måtte nøye planlegging og en god del forsøk til for å få det akkurat slik jeg ville ha det, men resultatet er så bra som det kunne blitt her hjemme. Til og med typen er imponert! Håper jeg får laget flere slike vegger i leiligheten etterhvert ettersom det er mange vegger som står tomme, det hadde vært dødskult.
 


Ved å oppgi koden LILLY25 når dere handler hos DESENIO.NO, får dere nå -25% rabatt frem til 19. januar ♥ 

(TILBUDET GJELDER IKKE POSTERS I KATEGORIEN "PREMIUMTAVLOR". DVS. POSTERS FRA KATE MOSS, TOVE FRANK, LISA BENGTSSON OG FOTO FACTORY)

 

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
18.07.2016

DET LILLE EKSTRA

15:29

innlegget inneholder reklame og sponset produkt

Hei! Har vært lite å meddele de siste dagene, men har en del innlegg på vent som jeg bare ikke har fått tid til å skrive ferdig. Nå som mini ikke sover så mye på dagtid er det begrenset hvor mye jeg får gjort før etter leggetid. Men det kommer etterhvert! Siden sist har det vært kjipt vær og mye innetid, og en helg med barnefri og litt sosiale sammenkomster med venner, og selvfølgelig har det å jakte på Pokémon blitt en del av hverdagen. Jeg synes det er helt fantastisk selv om det lille stedet her jeg bor er meget tomt for både pokéstop og pokemons, og ingen gyms(?!?) så litt begrenset blir det jo. Men det stopper ikke meg i å lete fordet, endelig er det noe som får meg ut av døra! Jeg som vanligvis ikke liker å bevege meg utendørs. Derfor passer det perfekt å kombinere spillet med trilling nå som Isabella er såpass glad i å trille tur etter vi byttet ut liggedelen med sportsdel! Hun elsker å være med, sitte oppreist og se på omgivelsene. Enda bedre er det at vi nylig fikk tilsendt denne nydelige sitteputen i merket Petite Cherie som gir den det lille ekstra hos den ellers fine vogna vår.

SITTEPUTE FRA JOLLYROOM

Petite Chérie har med sine fine mønstre og farger alltid vært min favoritt når det kommer til vogntilbehør og annet interiør, og en enkel sittepute kan totalforandre vogna så raskt og enkelt! Skulle man plutselig bli litt lei av utseende på vogna, eller bare vil freshe opp en ellers kjedelig vogn er det bare å slenge på en sittepute i ønsket farge eller mønster, så enkelt! I tillegg er det en god beskyttelse for selve vogna slik at trekket ikke slites fort. Jollyroom har selvsagt mye annet fint innen barnevogner, og man kan finne alt HER. Der finnes alt fra barnevogner til kroker til å henge handleposer og vesker på. Nå skal vi ut og jakte hehe!

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
14.07.2016

OPPGRADERT

12:48

innlegget inneholder reklame og sponset produkt


Se på denne blide lille jenta i den splitter nye lekegrinda si! Nå er babygymmen verken interessant eller stor nok lenger, så her var en oppgradering nødvendig. Dessuten så er hun ikke lenger trygg å ha ute på gulvet etter hun begynte å bevege seg rundt, og i tillegg har hun også en haug med leker som vanligvis flyter utover hele stuegulvet, så for å gjøre det enkelt for alle så passet det utmerket å få en lekegrind! Nå som hun vokser så fort blir det mange ting som må byttes ut og oppgraderes her i huset, og dette er ikke den første eller siste. Sittedelen på spisestolen hennes må byttes ut, sovekurven hennes er byttet ut med sprinkelseng, og babygymmen er byttet ut med denne som vi fikk av Jollyroom! 

LEKEGRIND FRA JOLLYROOM

Jollyroom har størst utvalg når det kommer til babyutstyr og nå er sikkerhet i hjemmet veldig aktuelt for oss, og HER er hele utvalget. Vi er så fornøyde med å få samlet lekene på ett sted, også er den jo veldig fin! Ikke minst er mini kjempeglad for å kunne bevege seg fritt, og kan nesten bruke en time oppi der mens hun leker med sitt. Litt trist var det å måtte kvitte seg med den fine vugga jeg hadde da jeg var liten for å få plass til denne i stua, men nå er jo en lekegrind mye mer nødvendig og kommer til å brukes mer! Vi er så fornøyde alle tre.

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
07.07.2016

ET HELT HALVT ÅR

16:30

I dag er denne lille jenta hele 6 måneder gammel♥ For meg er det helt vanvittig! Tiden har aldri gått fortere, og jeg har aldri elsket noen høyere.  For nøyaktig et år siden i dag skrev jeg DETTE innlegget hvor jeg forteller om det lille frøet i magen som bare var 16 uker gammelt på den tiden. Da hadde jeg ingen anelse om hvilket lille menneske jeg skulle få gleden av å være mamma til, men så fort hun var i armene mine på denne tiden for seks måneder siden, var det som om vi alltid hadde visst det. Selvfølgelig var det du, vår lille Mois. 
​På en side er det trist å vite at hun aldri blir så liten igjen som det hun er nå, og det hun har vært, men å se henne utvikle seg og klare nye ting er så fantastisk. Utviklingen fra å ikke kunne gjøre stort annet enn å sove og spise, til å krype rundt på gulvet, smile og le, gripe ting og reise seg etter møblene er virkelig imponerende, og herfra går det bare fortere. Jeg elsker den lille jenta mer og mer for hver dag som går!

Det store smilet på det lille ansiktet kan lyse opp hvilken som helst dag og gjør meg så lykkelig. Følelsen av å bære rundt på den varme kroppen og vite at det lille mennesket er ditt, er helt utrolig. På disse seks månedene har jeg lært å være så takknemlig for at alt er bra, at hun vokser og utvikler seg som hun skal. Det er virkelig ingen selvfølge! Jeg passer på å sette pris på hvert øyeblikk vi får sammen bare for sikkerhetsskyld. På dette halve året har jeg nok gitt henne over en million kyss, og hvert eneste ett har vært fylt med all verdens med kjærlighet. Å være mamma til et lite menneske er en helt ubeskrivelig følelse jeg aldri ville vært foruten. Jeg takker henne hver dag for at hun er vår, og at vi er hennes. Åh, som jeg elsker alt ved dette mennesket ♡

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
05.07.2016

WOODLI HUSKE

17:38

innlegget inneholder reklame og sponset produkt

Heihei! Nå er jeg tilbake i kjent posisjon i sofahjørnet med macen på fanget, og jeg må jo innrømme at selv om jeg allerede savner Roskilde så var det selvfølgelig skikkelig godt å komme hjem til egen seng og dusj, og ikke minst å mose den lille babyen min! Reaksjonen hennes når vi så hverandre i døråpningen var helt fantastisk, hun ble helt satt ut av glede, noe som virkelig varmet mammahjertet♥ Det kjennes ut som jeg har vært borte i flere uker, for mini har utviklet seg masse siden jeg dro. Nå kan hun krype bortover gulvet, reise seg opp over alt, spiser mer og sover mindre! Rart å tenke på at hun er et helt halvt år på torsdag! Noen må stanse tiden!!!

Før jeg reiste var det noen kjempefine solskinnsdager hvor vi var mye hos mamma, og siden de har bygd ut verandaen passet det utmerket å henge opp den fine husken vi fikk fra Jollyroom for en stund siden! Lille Isabella har alltid elsket fart og moro og elsker å bli kastet i luften, snurret rundt og vippet på vippestolen så en huske var jeg helt sikker på at hun kom til å elske, og det hadde jeg helt rett i! Litt skeptisk i starten, også ble ansiktet bare til et stort smil mens hun koste seg over bakken♥

HUSKE FRA JOLLYROOM

Jollyroom har mye moro til barn og unge som elsker være ute, men en huske er noe man kan begynne med i veldig ung alder. Dette er jo en babyhuske, men det finnes jo mange forskjellige husker til barn i alle aldre, og HER ser dere hele utvalget både for de små og de litt eldre! Jeg selv er i utgangspunktet ikke så glad i å være ute, men gleder meg faktisk til å kunne leke utendørs med mini! Jo større hun blir jo mer spennende blir det med utendørsaktiviteter, og i første omgang tenker jeg å skaffe både sandkasse og basseng som hun kan kose seg med i ung alder, også når hun blir litt større blir nok trampoline og klatrestativ populært for hun som er så aktiv! Jollyroom har alt man kan tenke seg, og HER finner dere hele sortimentet!

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
03.07.2016

HUSHYLLE

14:58

innlegget inneholder reklame og sponset produkt

Hei alle sammen! Nå er det en sliten Lilly som oppdaterer bloggen etter en fantastisk helg på Roskildefestivalen! Oppholdet var så fint som det kunne blitt, og jeg koste meg veldig med min kjære og vennegjengen hans. Jeg ville uten tvil dratt tilbake et annet år! 

Nå sitter jeg på flyplassen i København og venter på flyet til Norge, og etter å ha reist hele dagen så har jeg ennå noen lange timer foran meg med venting før jeg setter meg på toget nordover i natt. Fly ville absolutt vært et bedre alternativ for meg nå med tanke på formen, men prisen på en flybillett hjem er oppe i flere tusen denne søndagen og jeg må derfor bare belage meg på en 14 timers togtur... Trøsten er at jeg ser mitt elskede lille barn allerede i morgen♥

Før jeg dro til Danmark tok jeg meg tid til å rydde og ordne barnerommet og sorterte og pakket unna klær som mini har vokst fra, og når jeg først var i gang så monterte jeg en nydelig hylle til barnerommet som jeg fikk sponset av godeste Jollyroom! Det begynner jo snart å bli nødvendig å få inn litt lekesaker og møblere litt der inne før mini skal begynne å bruke sitt eget rom, og med denne hylla ble det litt ekstra fint inntil de ellers tomme veggene. Den er så fin!

HUSHYLLE FRA JOLLYROOM

Jollyroom er jo uten tvil nettbutikken med størst utvalg når det kommer til alle produkter til barn og baby, og barnerommet er intet unntak!  HER finner dere alt Jollyroom har å by på til barnerommet, og det er så ufattelig mye fint til gode priser!

Selv har jeg planer om å klikke hjem en haug derfra så fort mini begynner å bruke rommet til mer enn bare soving. Kjenner jeg gleder meg veldig til det, og i tillegg er jeg fryktelig spent på å se hva slags interesser hun får, og hvilke leker som skal handles inn om litt. Barnerommet skal jeg hvertfall sørge for at blir leilighetens høydepunkt for min lille favoritt!♥ 

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
27.06.2016

REN OG PEN

20:05

innlegget inneholder reklame og sponsede produkter

Hei og god sommerferie til alle sammen♥ Regner med de fleste nyter fridagene? Jeg merker personlig ingen forskjell fordi jeg er i permisjon, så uansett hvilken dag det er går jeg helst rundt i pysjen hele dagen og sløver i sofaen sammen med verdens beste Isabella, men i dag har jeg faktisk vært meget opptatt med å ta igjen noen neglekunder! Været har vært helt nydelig i helgen, noe som synes på brunfargen, men nå som regnet er tilbake så passet det fint å ta noen kunder inne. Fremover nå er det bare meldt regn så litt solarium blir populært i håp om å få litt ekstra farge på kroppen før jeg reiser til Roskilde neste uke! Vanligvis har jeg reist til Santorini hver eneste sommer i 5 år nå, men med lille Isabella så valgte vi å holde oss rolige i år og heller ta en sydentur mot våren, men så dukket Roskilde opp. Det har vært så mye frem og tilbake om jeg skulle reise, men nå er jeg så glad for at jeg bestemte meg for å reise så jeg hvertfall har én reiseplan i sommer, men likevel gruer jeg meg litt til å være borte fra denne godklumpen for første gang...

HELDRESS FRA JOLLYROOM

Denne dressen er så søt! Som nevnt over så er jo jeg så å si aldri ute av huset, og nettshopping er et supert alternativ for meg. HER finner man en haug med basicplagg (heldress, pysj, bodyer etc.) til de minste, og HER finner dere hele klesutvalget til Jollyroom. 

Nå som kjære er i Danmark, så har jeg og Isabella nå hatt en hel uke foran oss med skikkelig mor og datter tid, og noe at det koseligste vi vet er å bade og dusje sammen, så det gjorde vi i dag, og denne gangen var det tiden etter bading som var ekstra stas fordi hun har nemlig fått seg egen badekåpe fra Jollyroom! Her i huset elsker vi morgenkåper, så det var virkelig på tide å gi henne sin egen, og bare se så fin hun er i den♥ 


Jollyroom har mange badekåper å velge mellom, og da spesielt mange til strandbruk for de minste! De finner dere HER
 

ØNSKER DERE ALLE EN FIN SOMMER VIDERE♥ FORTELL MEG GJERNE OM DERES SOMMERPLANER!

KATEGORI: Blogg - 7 kommentarer
02.06.2016

EN PERFEKT START

10:55

...PÅ DAGEN ♥

 

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
01.06.2016

DÅPEN

10:44

Hei dere♥ Det har dessverre blitt en vane å ta ekstremt lange pauser fra bloggen. Det skjer svært lite her hjemme, så jeg har på en måte ingen ting å dele med omverdenen. Siden sist har jeg solt meg i det fine vårværet, øvd på å legge akrylnegler, Isabella har rukket å fylle godt over fire måneder, og ikke minst har hun blitt døpt!

Søndag 17.april var det klart for dåpsseremonien til den lille jenta vår! Vi valgte å døpe i Bodø, så dit dro vi på torsdagen i forveien. Familie og venner fra hele landet kom flygende, i tillegg til min kjære pappa og bror fra Østerrike! Mange av de som tok seg tiden til å komme har jeg ikke sett på flere år, så helgen har vært veldig koselig med masse gjensynsglede! Når de nære og fjerne var samlet var vi oppe i over 50 gjester, og stemningen var like god som kakene, og gavene var nydelige! Selv om helgen gikk over all forventning, var det godt å ha det overstått og kunne senke skuldrene. Både mor, far og barn var ekstremt slitne etter en innholdsrik og fantastisk helg♥ Her får dere noen bilder fra den store dagen:

♥ TAKK TIL ALLE SOM BIDRO TIL EN ORDENTLIG FIN DÅPSFEIRING ♥

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
31.05.2016

INANNY BABYCALL

11:34

sponset produktHvem hadde trodd at babycall kunne være så kjekt? Egentlig trodde jeg at vi ikke kom til å ha særlig behov for babycall før Bella flyttes inn på sitt eget rom, og i og med vi bor i en liten leilighet, men herregud så kjekt det er med babycall! I samarbeid med Jollyroom var jeg så heldig å få tilsendt denne flotte monitoren som har gjort leggingen knirkefri. Ikke bare er det krystallklart bilde både i lyset og mørket, men også lyd i topp kvalitet. Før vi fikk denne supre lille saken hørte vi sjeldent at snuppa var våken før hun rakk å bli lys våken eller lei seg, og måtte ta henne opp for å trøste for å legge på nytt. Nå derimot, ser vi umiddelbart via kameraet om hun våkner eller mister smokken slik at vi kan komme til utsetning før det blir krise!

Kameraet har en rekkevidde på 250 meter som er mer en nok til oss som bor i leilighet, og en batteritid på 12 timer. Man kan også spille av fem søte nattamelodier, kommunisere med barnet via monitoren og følge med på temperaturen i rommet. Nå har jo vi bare ett barn og derfor bare ett kamera, men skulle man hatt flere barn eller flere faste sovesteder man vil følge med på så er det selvsagt mulig å koble til maks fire kamera på samme monitor, enkelt som bare det!

Eneste lille minus er at kameraet må være tilkoblet til strømuttak mens det er i bruk. Her i huset er vi godt utstyrt med stikkontakter både inne og ute, noe som er fint når mini sover i vogna si ute! I de fleste tilfeller er det jo ikke nødvendig å overvåke alt som skjer, så med den supre lydkvaliteten holder det lenge at kameraet står i rommet babyen sover i om man ikke skulle ha en kontakt i nærheten av senga/vogna etc.

Så om noen er ute etter en super babycall som holder det den lover er iNanny varmt anbefalt! Jollyroom har et bredt utvalg med monitorer både med eller uten kamera, eller bare kamera som du kan koble opp til din egen mobil. Dere finner alle variantene HER, og nå er også alle på kjempetilbud der minste rabatt er på hele -33%, så løp og kjøp♥

#jollyroom #jollyroomno #babycall #baby #mammablogg


 

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
04.04.2016

FORNØYD BABY

11:56

sponset produkt


For en stund siden var vi så utrolig heldige og fikk tilsendt en fantastisk babygym fra Jollyroom! Jeg hadde forsåvidt ikke tenkt på å skaffe en babygym tidligere, men det er jeg veldig glad for at vi gjorde, for den lille snuppa vår har til sammen brukt timer på å sprelle, smile og kose seg i den fine babygymmen sin, som også kler stua vår perfekt! Selve matta er i deilig mykt stoff som er lett å fjerne flekker av, og bøylene kan tas av og på enkelt som bare det med clips i sidene om man bare vil ha et underlag for den lille. I tillegg er den myke kanten rundt også beskyttende når de begynner å rulle!

Processed with VSCOcam with hb1 preset
De søte figurene kan man ta av og på akkurat som man vil med borrelås både på matta og i bøylene. Alle har hver sin funksjon der et er et speil, noen piper, andre knitrer og resten klirrer når man rister på dem! I det siste har lille Isabella fått sansen for leker med flere farger, og da er det kjempefint å kunne feste og løsne separate og mer fargerike leker hvor som helst på bøylene. Når man er ferdig med lekene, kan de festes med borrelåsen slik at man alltid vet hvor man finner dem, noe som gjør at man kan rydde bort hele settet i en fei uten å måtte plukke opp noe som helst! 

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Er man like forsiktig med å ta inn ville farger i hjemmet som meg så er denne virkelig super! For i tillegg til å være i nydelige beige toner med oransje detaljer er den såå fin for oss store å se på der den står på stuegulvet, samtidig som den er kjempemorsom for den lille♥


Dette er en babygym jeg varmt kan anbefale, og dere finner den HER. Nå får dere den også på tilbud!

#jollyroom #jollyroomno #kanin #babygym #sponset #baby #mammablogg

 

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
09.03.2016

BILDEDRYSS OG ISABELLA TO MÅNEDER

11:05


Hei! Tenk at det nå er en hel månede siden jeg ar innom her sist. Det er helt klart sant det man sier etter man får barn, at tiden flyr av gårde i ekstrem fart, og det fikk jeg kjenne på her om dagen da Isabella fylte hele to måneder. Jeg kan nesten ikke tro det selv at det har gått to hele måneder siden jeg lå på sykehuset med rier! Før vi vet ord av det er den lille jenta vår konfirmant... Men først er det dåpsforberedelser som står for tur! 

Her hjemme går alt veldig rolig for seg. Snupp er snill som et lam, sover masse, smiler og prater, og koser seg masse! Seksukerskontrollen viste at alt er supert med mini, og at ammingen går over all forventning etter å ha veid jevnlig. Hun spiser ofte og mye, og blir tykkere og tykkere. Hun ser også ut til å like vogna svært godt, så nå som våren er rett rundt hjørnet blir det noen fine trilleturer av og til, noe som alltid resulterer at snuppa sovner og får et par timer søvn ute på verandaen i frisk luft. Nattesøvnen går også som en drøm her i huset da hun sover godt i egen seng fra 22 til 5/7 før hun kommer inntil meg i senga vår, hvor vi kan ligge å sove så lenge vi orker. Veldig godt i forhold til hvordan det var i starten da hun snudde døgnet og overhodet ikke ville sove med mindre hun lå inntil meg! Tidligere hadde vi også problemer med magesmerter som gjorde ting slitsomt og frustrerende da ingen ting hjalp. Heldigvis fikk vi sjekket at det ikke var kolikk, og etter å ha prøvd litt forskjellig så er nå magesmertene så å si helt borte! Nå har vi ei blid, fornøyd og aktiv jente som har stor interesse av å prate, smile og stå oppreist på fanget, noe som gjør dagene morsomme nå som hun er såpass aktiv! Hver dag er fylt med nye lyder, utrykk og bevegelser ♥ Ellers så elsker jeg å være mamma! Det å få dele hver dag med et så nydelig lite menneske er helt unikt. Nå er jeg virkelig lykkelig, og jeg nyter hver eneste dag!

 

Dessverre vært veldig dårlig på å ta fine bilder med kameraet mitt, men har en haug med mobilbilder så her kommer et lite bildedryss av mini fra de siste månedene:

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
Her er bebis bare 13 timer gammel! ♥ Rød i ansiktet etter å ha øvd seg på spisingen ♥ Sover søtt i sin første pysj hihi

Processed with VSCOcam with hb2 preset
♥ Her hadde vi nettopp kommet hjem fra sykehuset ♥ Etter sitt første bad hjemme, intullet i kosepledd ♥ Kosestund med Tut


Søskenbarna møtes for første gang ♥ Isabella i sin fine vippestol fra bestemor og bestefar ♥ En av mange kosestunder sammen hihi


I bilstolen for aller første gang på vei hjem fra sykehuset ♥ Her er hun nøyaktig 1 uke gammel, på minuttet! ♥ Bilstol er i dag en favoritt!

Processed with VSCOcam with hb1 presetSAMSUNG CSC
Snuppas første bytur før nyfødtfotografering ♥ En av mange strikkeprosjekt som er alt for store ennå ♥ Min lille fine, så våken og blid

Processed with VSCOcam with b5 presetProcessed with VSCOcam with a5 presetProcessed with VSCOcam with e5 preset
Det fineste jeg vet ♥ Nettopp lært å smile litt mens hun koser seg i babynestet sitt ♥ En av mange trilleturer med den nydelige vogna vår!

Processed with VSCOcam with a6 presetProcessed with VSCOcam with a5 presetProcessed with VSCOcam with a5 preset
En av mange fine morgener i storesenga ♥ Våkner alltid strålende fornøyd i armene til mamma ♥ Før trilletur med bjørnelua si hihi.

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
25.12.2015

GOD JUL

18:28


                 
GOD JUL ALLE SAMMEN! Tenk at det allerede er jul igjen! Året har gått så fort, og jeg kan ikke tenke meg hvor fort det kommer til å gå med en liten nykommer blant oss.. Kjempe rart å tenke på at til neste jul så har vi ei lita snuppe på nesten ett år! Har selvsagt fryktet å føde på dette tidspunktet, for jeg kan ikke tenke meg at det er noe gøy å ha bursdag i juletida fordi det er så sent på året. For oss som foreldre er det jo helt irrelevant, men jeg har jo bekjente som har bursdag sent på året og ikke synes noe særlig om det! Nå håper jeg bare hun holder seg inne til etter nyttår, slik at barnehageplass går som en lek og at hun er først i køen når det kommer til alle godene som eldre hehe! 

Jeg håper alle har en super jul! Vår julaften i går startet tidlig med dyne i sofaen og gode klassikere på tvskjermen før vi feiret kvelden hos mine foreldre med god mat, god stemning og masse fine gaver! Jeg er kjempe fornøyd med gavene som lå under treet i går, og dagen i dag har gått til å blant annet montere våre nye fine spisestoler(!!!), se julefilmer og rydde litt ekstra til snuppas ankomst. I dag er jeg nemlig i den 40. uken, og med bare 9 dager til termindato kan hun faktisk dukke opp når som helst, noe som er fryktelig spennende! 
Processed with VSCOcam with m3 preset

♥ HVORDAN VAR DERES JUL?

KATEGORI: Blogg - 7 kommentarer
15.12.2015

STOKKE STEPS

15:14

Vi har hatt så fint besøk av mine kjære svigerforeldre siden i går, og som om ikke det var nok med koselig besøk så hadde de med seg noe av det siste vi manglet til bebis! Nemlig en vippestol OG spisestol til lille! Jeg har ikke turt å håpe på det til jul engang fordi det er såpass stiv pris på Stokke sine møbler, så jeg har vært forberedt på å spare opp til vippestolen selv og vente med stolen til hun sitter, men så ble vi nok en gang skjemt bort og overrasket av den fine familien vår♥
Dette settet skal vi virkelig få GODT brukt for! Vi tenkte jo lenge på å skaffe oss den klassiske tripp-trapp-stolen fra Stokke, men da jeg fikk øye på denne i butikken ved siden av den klassiske, så var jeg ikke i tvil om hva som passer oss best med tanke på stil og utseende da den andre nesten ble kjempekjip i forhold haha! I tillegg synes jeg det er litt i overkant å bruke 1500 kroner på en helt klassisk tripp-trapp-stol fra bare fordi man får kjøpt passende tilbehør til jo eldre barnet blir, når man som man får en helt tilsvarende en til en hundrelapp på IKEA... Så når vi først skulle skaffe oss en stol i samme prisklasse og med samme konsept, så virket det mest fornuftig å ønske seg noe med litt mer moderne stil hehe! 

I tillegg er vippestolen så genial da den kan brukes lenge både på gulv og på stolen. Det å få henne opp i vår høyde når vi lager mat, bretter klær eller å ha henne oppe ved bordet når vi spiser er en så fin ting! Også kan vi ha henne på gulvet når det er behov for det, bare med et enkelt klikk på hver side av stolen så fungerer det akkurat som en klassisk vippestol. Dagens oppfinnelser er virkelig lettvinne, og jeg er stor fan av enkle og gode løsninger!

Også må jeg bare få benytte anledningen til å takke hele familien vår for all hjelpen vi har fått med tanke på innkjøp til bebis! Familie fra alle kanter har virkelig strukket seg langt og overgått all forventning når det kommer til gaver, hjelp og dyre innkjøp, og vi er helt rørt av alt vi sitter igjen med til slutt! Det er så mye mer enn vi kunne forventet oss, og jeg vil bare si TUSEN TAKK♥

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
08.12.2015

PEPPERKAKEBAKING

11:02


♥ SE SÅ FINE ♥


Hele gårdagen gikk til å bake og pynte disse godbitene sammen med min kjære mamma! Julen har virkelig fått en pangstart i hjemmet vårt med Jul i Blåfjell hver kveld, juletre med lys, appelsiner med nellik og silkebånd, røkelse, adventsstake og julestjerne i vinduet. I år skal jeg virkelig nyte julen og ta den helt ut, for nå når jeg har gått ut i permisjon og stresset med skolen ikke lenger henger over meg som en tung svart sky, så er det nesten så jeg tør å innrømme at vinteren faktisk ikke er så verst! Ikke mørketida heller, bortsett fra at jeg savner dagslyset. Eneste som mangler nå er den hvite tykke snøen, og ikke minst bebisen som jeg lengter sånn etter♥

Nå om dagene har det vært ganske stille på bloggfronten, mye av grunnen til det er fordi jeg som sagt har gått ut i permisjon og sover mye og lenge og bruker mest mulig tid hjemme på sofan med pute i ryggen for å unngå mest mulig smerter. Med andre ord så skjer det egentlig ingen ting i livet akkurat nå annet enn husarbeid, strikking, ruging og redebygging! Så da spør jeg like gjerne dere, er det noe dere vil se på bloggen fremover? Tips og ønsker taes mot med glede :)

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
hits