27.11.2016

GIVEAWAY: PERSONLIG ALMANAKK

16:23
Endelig klart for en giveaway! Håper dere synes det er like morsomt som det jeg synes? Denne gangen er det en almanakk som en heldig vinner får hjem til jul. Selv bestilte jeg min egen tidligere i høst, og den er flittig i bruk så fort det dukker opp en avtale! Nå som det hoper seg opp med julebord, jobb, julegaver, reiser, helsestasjonstimer etc. så er det helt nødvendig å ha et sted å samle alt.

Selv har jeg størrelse A5 som jeg synes er en helt perfekt størrelse, og innsiden er veldig stilren, linjert og med grått motiv. For hvert månedsskifte kommer en side med en oversikt for hele mnd. med nytt fresht og fint fargetema for hver måned! Synes disse sidene er kjempe fine! I tillegg har jeg verdenskartet bakerst og notatsider som blir godt brukt. Alt dette har jeg valgt selv, og det er kun opp til deg hvordan det skal se ut! 


Konkurransen finner du HER, og for å delta må du:
1. Følge meg(@lillych) og @personligalmanakk på Instagram
2. Kommentere en venn i kommentarfeltet.
Du kan delta så mange ganger du ønsker ved å tagge flere venner. Lykke til!

 

FOR INSPIRASJON FINNER DERE PERSONLIG ALMANAKK
PÅ FACEBOOK: HER,
PÅ SNAPCHAT MED BRUKERNAVN: PERS_ALMANAKK
I SOSIALE MEDIER: #PERSONLIGALMANAKK

KATEGORI: Giveaways - 0 kommentarer
04.12.2015

GIVEAWAY: PERSONLIG ALMANAKK

18:31Nok en giveaway! Håper dere synes det er like morsomt som det jeg synes? Denne gangen er det en almanakk som en heldig vinner får hjem til jul. Selv bestilte jeg og kjæresten våre egne tidligere i høst, og de er i bruk så å si hver eneste dag! Nå som det hoper seg opp med julebord, fotograf avtaler, jordmortimer, svangerskapskurs, legetimer, lister med ting som skal kjøpes og gjøres klart etc. så er det helt nødvendig å ha et sted å samle alt.

Selv har jeg størrelse A5 som jeg synes er en helt perfekt størrelse, og innsiden er veldig stilren, linjert og med beige motiv. For hvert månedsskifte kommer en side som på bildet over, med en oversikt for hele mnd. med nytt fresht og fint fargetema for hver måned! Synes disse sidene er kjempe fine! I tillegg har jeg verdenskartet bakerst og notatsider som blir godt brukt. Alt dette har jeg valgt selv, og det er kun opp til deg hvordan det skal se ut!

Konkurransen finner du HER, og for å delta må du:
1. Følge meg(@lillych) og @personligalmanakk på Instagram
2. Kommentere to venner i kommentarfeltet.
Du kan delta så mange ganger du ønsker ved å tagge flere venner.FOR INSPIRASJON FINNER DERE PERSONLIG ALMANAKK
PÅ FACEBOOK: HER,
PÅ SNAPCHAT MED BRUKERNAVN: PERS_ALMANAKK
I SOSIALE MEDIER: #PERSONLIGALMANAKK
KATEGORI: Giveaways - 4 kommentarer
26.11.2015

GIVEAWAY: VINN LAMMESKINN FRA NORDLYS

16:20


Endelig på tide med ny giveaway! Jeg tar black friday på forskudd, og har igjen med fantastiske Jollyroom fått muligheten til å dele ut et deilig lammeskinn fra Nordlys til en verdi av 599 kronerDenne gangen er det også en premie som ikke trenger å være barnerelatert i det hele tatt, men noe som alle kan få nytte av! For nå er vinteren her og det er godt med litt ekstra varme i heimen, og er det noe som både ser bra ut, og kjennes utrolig deilig ut så er det lammeskinn! Det å pynte med skinnfell er jo ikke noe nytt, og det passer til alt! For eksempel er det et fint alternativ til et gulvteppe på et kaldt soveromsgulv, eller det kan være et fint og hyggelig teppe til de små(både dyr og barn), eller bare som pynt i stua! Selv kommer jeg til å ha det som liggeunderlag til lille Bella både i vuggen hennes og til sofakos! I likhet som forrige giveaway velger dere fargen selv, og konkurransen foregår på min Instagram. 

HVORDAN DELTA?

Konkurransen finner du HER, og for å delta må du:
1. Følge meg(@lillych) og @jollyroomno på Instagram
2. Kommentere hvilken farge du kunne tenkt deg 
+ tagge minst en venn i kommentarfeltet.

KOMMENTER SÅ MANGE GANGER DU VIL, OG DEL GJERNE BILDET PÅ EGEN INSTAGRAM FOR ØKT VINNERSJANSE!


#jollyroomno #blackweek #blackfriday #jollyroom #nordlys #jollyroomgiveaway #giveaway #lammeskinn #konkurranse

 

KATEGORI: Giveaways - 3 kommentarer
23.10.2015

GIVEAWAY: VINN PETITE CHERIE VOGNPOSE

14:06


Dette har jeg gledet meg lenge til å annonsere! I samarbeid med fantastiske Jollyroom skal jeg få dele ut en nydelig vognpose fra Petite Chérie ♥ Om du ikke har barn selv, er jo dette likevel en nydelig presang til noen småbarnsforeldre i familien eller i vennegjengen? Posene kan nemlig brukes i alle type vogner, både for de nye små og de litt eldre som bruker sportsdel på vogna. Derfor passer denne for alle som triller vogn så lenge barnet får plass oppi posen! Nå som det går mot vinter er dette en super vognpose av fleece som er egnet for kaldt vær, og den er selvsagt både vind- og vannavstøtende. Og skulle man ville trille en ekstra fresh vogn hele året så har Petite Chérie også Summer Covers, for mildere vær, i samme design! 


HVORDAN DELTA?

Konkurransen foregår på min Instagram som du finner HER, og for å delta må du:
1. Følge meg(@lillych) og @jollyroomno på Instagram
2. Kommentere hvilken farge du kunne tenkt deg 
+ tagge 2 venner i kommentarfeltet.
KOMMENTER SÅ MANGE GANGER DU VIL, OG DEL GJERNE BILDET PÅ EGEN INSTAGRAM FOR ØKT VINNERSJANSE!


#jollyroomno #jollyroom #petitecherie #jollyroomgiveaway #giveaway #vognpose #konkurranse

KATEGORI: Giveaways - 0 kommentarer
30.11.2014

GIVEAWAY AVSLUTTET

14:40

AVSLUTTET AVSLUTTET AVSLUTTET 


Hei og god første søndag i advent!
I denne forbindelsen har jeg vært så heldig å få dele ut en premie hvor en av dere kan vinne en helt egendesignet personlig almanakk! En almanakk er helt perfekt for å holde kontroll på planer, prøver/tentamner og avtaler hele året rundt! Som sagt kan man designe alt fra størrelse,forside og innhold selv så den blir akkurat slik du vil ha den.

 

(ikke mine bilder)
 

Alt dere trenger å gjøre er:
- Legge igjen en kommentar med navn og mailadresse i kommentarfeltet

- Dele innlegget ved å trykke på liker-knappen nederst i innlegget og like facebook siden min HER

Dere finner også PersonligAlmanakk på instagram her, og på facebook her! Der kan dere blant annet se andres almanakker og få inspirasjon til deres egen! I tillegg kan man også legge dem til på snapchat(pers_almanakk) hvor de legger ut tilbud man ikke finner andre steder, lurt ikke sant? 

VINNEREN TREKKES I SLUTTEN AV UKA

AVSLUTTET AVSLUTTET AVSLUTTET 

hits