07.11.2015

VÅR ELSKEDE BARNEVOGN

10:10

♥ EMMALJUNGA MONDIAL DE LUXE 'LOUNGE BEIGE' ♥

♥ SPORTSDELEN ♥
♥ STELLEVESKEN ♥

REN PERFEKSJON, FRA ENDE TIL ANNEN.

Jeg kan med glede og ærlighet fortelle at jeg eier drømmevogna. Både jeg og kjæresten blir bare stående å beundre den der den står fremme i stua. Jeg vil vel nesten påstå at jeg er forelsket i denne finingen haha! Jeg var i en periode redd for å angre på fargeavgjørelsen i og med den er helt ny for 2016 kolleksjonen, så denne vogna er er en av de første produserte i denne varianten. Med andre ord fikk jeg aldri muligheten til å se den i virkeligheten eller på andre bilder enn de som er på Emmaljunga sin nettside, så jeg visste egentlig ikke hva som ventet oss. I tillegg rådet mange meg å kjøre safe i og med det er snakk om så mye penger, og velge grå. Men jeg tok en råsjans, gikk for denne og jeg angrer ikke et sekund!♥

Den er veldig typisk oss i stilen og ikke minst er den veldig elegant og full av kvalitet, noe som bare skulle mangle med tanke på den drøye prisen. I gjengjeld har vi en vogn som kan brukes i flere år fremover i tid og forhåpentligvis holder god stand, og i lengden er nok det mer økonomisk enn å kjøpe vogner til et par tusen som må byttes ut etter en sesong. Er fryktelig rart å tenke på at vår lille prinsesse snart skal ligge oppi her, helt uvirkelig egentlig. Gleder meg til mange fine turer med denne ♥ Gjett om jeg begynner å bli utålmodig!

HVILKEN VOGN ER DERES DRØMMEVOGN?

KATEGORI: Innkjøp - 11 kommentarer
30.11.2014

INNKJØP FRA TRONDHEIM

23:12♥ nydelig lysholder, super fine oppbevaringsbokser og innpakningspapir fra ting ♥

♥ glitrende neglelakker fra gina tricot ♥

♥ gigantisk kopp og tefat fra indiska ♥
♥ paljettopp med åpen rygg i gull fra bik bok ♥

♥ superdeilig cardigan i mohair og merinoull fra h&m og deilig genser fra bik bok ♥♥ supergod genser med split i siden fra zara ♥

Jeg er kjempefornøyd! Hva synes dere?

(Ikke glem at det er giveaway på bloggen! Meld dere på HER

KATEGORI: Innkjøp - 7 kommentarer
13.11.2014

MY LATEST PURCHASE

19:51

Som nevnt i forrige innlegg fikk jeg noen pakker i posten i dag som jeg har bestilt for knapt en uke siden. I og med jeg er storfornøyd så tenkte jeg at jeg like så godt kunne dele dem med dere! 
Treningsgenser fra Nike, Zalando.no 599,-
Denne tok jeg med i collagen jeg laget med julegaveønsker, også klarte jeg ikke dy meg.. Den er helt nydelig og passer perfekt til joggeskoene jeg har fra før! Tok dem med på det ene bildet så dere ser hvor godt de matcher. Gleder meg til å trene neste gang som rosa og fresh hihi! Jakke fra Vero Moda, Boozt.com 599,- 
Fant denne nedsatt fra 699 til bare 300 OG i min størrelse i en butikk som skulle legges ned rett før forrige helg, og jeg angret som en gud på at jeg ikke kjøpte den så da var det bare å bestille! Er storfornøyd med den og synes den er så fin med gulldetaljer og den nydelige beige fargen!

Hva synes dere?

KATEGORI: Innkjøp - 9 kommentarer
07.10.2013

UGG CLASSIC MINI

19:22


Jeg har egentlig aldri vært særlig fan av Uggs, men da jeg så disse i et butikkvindu her i Østerrike måtte jeg bare inn å prøve med en gang. Jeg har jo hatt Uggs tidligere som var rosa(lol) og høye, men har kun brukt dem i nød et par ganger på skoletur fordi jeg har ekstremt mangel på vintersko, derfor var jeg litt i tvil på om jeg skulle kjøpe meg et nytt par fordi jeg var usikker på om de faktisk kom til å bli brukt. Men siden disse er lave og i en mye mer brukbar farge ga jeg dem en sjanse og prøvde de i flere butikker flere ganger for å være sikker på at jeg ville ha dem, og i dag klarte jeg bare ikke la vær å ta de med meg ut av butikken, og jeg er såå førnøyd! Stoffet inni er jo bare SÅ deilig? De er kanskje ikke de fineste skoene i verden, men herregud så gode de er!

Jeg ble også anbefalt å kjøpe med et care kit som er spesielt til den type skinn Ugg Australia bruker så skoene forhåpentligvis vil vare lenger, og siden mine er såpass lyse, var det greit å ta det med.

Pakken inneholder en beskyttelsesspray, vask og "balsam", en børste og en refreshner.


Er bare usikker på om jeg liker de best nedbrettet eller i vanlig høyde.. Hva synes dere?

KATEGORI: Innkjøp - 6 kommentarer
06.10.2013

INNKJØP

15:49


Veske fra Accessorize


Genser fra Circle


Foundation fra Dior // Øyenbrynspenn fra Clinique


Maskara fra Gosh // Lipgloss fra Clarins  

Hva synes dere, har vi noe av det samme?

KATEGORI: Innkjøp - 8 kommentarer
18.11.2012

DIOR PALETTE 524

19:29


Verdens fineste♥

KATEGORI: Innkjøp - 7 kommentarer
30.10.2012

BESTILT

10:33

 
3499,- fra junkyard.no, i svart og strl. xs

KATEGORI: Innkjøp - 1 kommentar
25.10.2012

MIN NYE BABY

17:10Det er nesten så jeg er litt forelsket. IPHONE 5 DERE! Den er nydelig og helt fantastisk god å holde, og touchen er perfekt! Slet litt med å sikkerhetskopiere min lille iPhone 4 til iTunes, men etter en time fikk jeg ordnet det og kopiert over til den nye. Har slettet en god del apps og fjernet alle bildene mine for en fresh start uansett, og det føles godt!  

Har noen av dere iPhone 5?

KATEGORI: Innkjøp - 8 kommentarer
29.09.2012

NEW IN: SPARKLING SHOULDERS

14:50


Lyseblå, XS fra Bik Bok

Hva synes dere? 

KATEGORI: Innkjøp - 3 kommentarer
27.09.2012

INNKJØP 26.09.12

22:50


fra VERO MODAfra VERO MODA
fra Bik Bokfra Apotek 1 
+ en svart bukse fra Bik Bok i merket Never Denim!

Hva synes dere? 

KATEGORI: Innkjøp - 7 kommentarer
19.09.2012

CANON EF 50MM F/1.4 USM

18:32


Her er mitt nye objektiv Canon EF 50mm f/1.4 USM

Har aaaldri brukt standarobjektivet som fulgte med kameraet mitt fordi det er elendig lysstyrke og sykt høyt blendertall som gjør at det blir mørke bilder og umulig å få til uklar bakgrunn, derfor har jeg før jeg fikk denne alltid brukt Canon EF 50mm f/1.8 USM linsa som jeg fikk til jul! Har ønsket meg f/1.4 lenge, og endelig fikk jeg den av pappa og brosj i konf.gave, er kjempefornøøøyd!

KATEGORI: Innkjøp - 0 kommentarer
13.09.2012

CONVERSE ALL STAR HI MAROON

17:46

Hva synes dere? Jeg er kjempefornøyd! Perfekt høstfarge:-)

KATEGORI: Innkjøp - 3 kommentarer
29.08.2012

new in: nelly

19:38

Har bestilt ny kjole til et white-party som er om ikke så aaalt for lenge! Fant ut at jeg ikke hadde noen hvite kjoler, så var like greit å kjøpe ny. Såklart fra Nelly!

Den er helt nydelig! Gleder meg til den kommer frem♥

KATEGORI: Innkjøp - 2 kommentarer
08.08.2012

new in: nelly

21:24

Hei! Har nesten ikke vært hjemme i dag.. Satt oppe i natt å så på Toy Story før jeg la meg i helv fem tida og ble vekt to ganger i dag tidlig, først av Rufs også postlevering før jeg sov vidre til tre! Så kom Line hjem og dro med meg på bilvasking, en tur til søskenbarnet hennes, pakkehenting også en liten tur på butikken, så kom hjem for rundt en time siden. Har også(for de som liker siden min på Facebook sikkert har fått med seg) laget en sminkevideo! Håper bare jeg tør å legge den ut haha. Men her er vertfall innkjøpet fra Nelly:


hvit blondebody i small her


svart blondebody i x-small her
+ en freebra, sånne som man klistrer på som ikke har stropper eller noe rundt. Det er en sånn jeg bruker under på disse bildene btw! Alt fra Nelly:-)

Hva synes dere?

KATEGORI: Innkjøp - 9 kommentarer
06.08.2012

Supertan

14:59

De fleste har nok sett toppbloggerne blogge om SuperTaaan! Så skal jo jeg til Hellas på lørdag, så bestile denne for rundt to uker siden og tok første to pillene i dag! Siden man skal ta to piller hver dag, og det kun er 32 i pakken holder det til akkurat 17 dager, så jeg tar dem fem dager før Hellas, alle syv dagene mens jeg er der, og fem dager etter jeg kommer hjem. Kan oppdatere dere på hva jeg synes om den når det har gått en stund!

Er skikkelig spent om det virker! Noen som har prøvd ut dette før, eller vet om noen som har? Hvordan funket det?

KATEGORI: Innkjøp - 7 kommentarer
hits