05.12.2014

TRAVEL

16:31

Nå er jeg på vei fra trening til jobb! Dagen gikk fra å være svært avslappet og deilig, til å bli tidenes mest travle dag! Planene for dagen var i utgangpunktet bare å hente en pakke på posten og trene med Veronika, men plutselig var sjefen på tråden og jeg måtte på jobb.. Med andre ord, dårlig med tid! Så da var det bare å løpe inn på posten og rett til trening og rett ut igjen på vei til jobb! Jeg som hadde maaasse innlegg på lur.. Får ta det i morgen eller i kveld!

Kan dere gjette hvor pakken jeg hentet i dag er fra eller? Gleder meg til å vise dere!

Nå er det jobbtid på meg, ha en super fredag alle sammen<3

28.11.2014

SNEAK PEAK

18:38

Hallo alle sammen! Sitter godt plassert på toget på vei hjemover igjen etter en kjempe koselig dag i trondheim sammen med mamman min! Har handlet så hendene og håndleddene mine er røde og beina er skikkelig slitne, så det blir faktisk godt å bare sitte stille og rolig på toget resten av kvelden.

Legetimen gikk helt fint, og var egentlig ikke noe å grue seg til! Så da vi var ferdige der så var ikke klokka mer enn halv elleve, så resten av dagen gikk til shopping, og ikke minst Burger King! Ble skikkelig sulten bare av tanken, det må ha vært noe av det beste jeg har gjort i dag? love bk<3

Her ser dere to av mange plagg jeg fikk med meg hjem i dag! Tok selvsagt bildene før jeg kjøpte dem, så litt alarmer fikk være med haha..

Tok med kameraet også, men glemte det litt bort, men skal poste bildene når jeg kommer hjem! Blogges<3

06.11.2014

TEATER

21:07

Hallo! Akkurat nå berfinner jeg meg på teater, av alle ting.. Har vært en travel dag med skole, hårklipp, ikke minst teater og etterpå er det rett på dans. Derfor måtte jeg bare slenge inn et blogginnlegg med mobilen nå som forestillingen går mot slutten.

Denne dagen har vært utrolig slitsom og tung etter å ha stått opp tiiiidlig og helt uten tid til å slappe av så jeg ser virkelig frem til senga i kveld. Heldigvis starter jeg sent i morgen, og får tatt igjen et par timer søvn. Godt at uka nærmer seg helg! Men nå er det tid for dansing, gleder meg til å få litt energi!

Ikke glem spørsmålsrunden dere finner mitt lenger ned på bloggen, regner med å svare i løpet av helgen!

18.07.2014

TULL

20:36

Hei igjen!

Det har vært så mye tull i det siste med både internett og pcn til mamma, så jeg må bare ty til med mobilblogging.. I dag har vi kjørt firhjuling til en by som ligger et godt atykke unna, Oia, men vi rakk ikke mer enn å spise lunsj før vi måtte rulle tilbake mot Kamari beach!

Nå sitter vi på en super lekker resturant i Fira og feirer overståttbursdag til Addi som var for en god stund siden, og har fått med oss solnedgangen, drukket fantastisk vin og spist god mat.

Får omtrent ikke lastet opp noen bilder.. Blogg.no appen er ikke særlig samarbeidsvillig den heller, men vi koser oss veldig! Og i natt kommer søte Rikke hit for å være med meg etter Addi reiser hjem som er på søndag.. Det blir så kos<3

Alt bra med dere da?

KATEGORI: Mobilblogg - 1 kommentar
17.07.2014

VANNSKUTER

14:36

Hei! Ligger på stranda og kulern helt etter en vill tur ute på havet med vannskuter! Siden første året vi var her, har vi hatt lyst til å prøve ut en strand som ligger litt bortafor vår, hvor de har masse fete vannaktivitetsgreier som man kan leie, og i dag fikk vi endelig dratt dit! Selv om det var ganske dyrt for både solsenger og drikke her, og at det er mange flere folk rundt oss, så er det jo greit å prøve noe nytt etter tre år på samme strand. Og når vi først fikk sjansen tok vi like gjerne å leide en vannskuter, og herregud så gøøøy! Mamma tok masse bilder av oss som jeg kan legge ut senere i dag, i og med jeg bare mobilblogger nå.

Men nå får jeg smøre meg inn i litt mer olje og gi solen litt oppmerksomhet.. Brunfargen brukte ekstra lang tid på å sette seg i år, spesielt på armene og brystet! Noen som kanskje har noen tips når det kommer til brunfarge?

11.10.2013

TAPAS

22:20

Hei! Nå sitter jeg, mett som bare det, hos Marte sammen med hele jentegjenen hennes og vi har nettopp slengt oss i sofan etter å ha spist alt for mye tapasmat!
Har bare sløvet med søstern og babyen de siste dagene med film, te og snop, og det er så ufattelig koselig og deilig å bare slappe av og ta det med ro for en gangs skyld! Gruer meg nok en gang til å reise herfra og hjem i og med jeg koser meg så fælt her! Håper det ikke blir for lenge til neste gang jeg reiser ned igjen.

Men nå skal jeg legge fra meg mobilen og være litt sosial med jentene, god helg!

01.11.2012

MOBILBLOGG: PHOTOSHOOT OG ALVORSPRAT

18:27

Halloo! Er på vei hjem fra photoshoot, og skal rett hjem å øve til prøve for og så dra tilbake på dans.. Though thursday!

Også dere... Jeg visste det ville komme, det maset om pelsen på jakka mi, men seriøst? Tror dere ikke jeg har hørt om pelsfarmer og hvordan det gjøres, før? Dere slipper å linke meg ekle linker og fortelle meg hvor slem jeg er som har en pelskrage av ekte pels: FORDI JEG VET DET. Det jeg også vet er at pelsen er ikke fra industrier hvor dyrene sitter i bur, men de(prærieulv og coyoter, som er lov å jakte på, akkurat som at Norge kan jakte på rev)blir tatt i det fri. Har sett at Svea også har sertifikat på at de kjøper godkjent pels. Jeg har skrevet en hel tentamen om pelsindustrien, og jeg støtter dyrevern og betaler for å få slutt på pelsindustri, så hvorfor kjøpte jeg jakke med pels? tja, si det. Jeg trengte ny, og har hatt lyst på svea jakke i lang tid og ja- jeg er fornøyd. Det stikker såklart litt å se pelsen rundt jakka, for den hadde gjort seg bedre på det stakkars dyret, men hadde jeg ikke kjøpt den, hadde jakka fortsatt vært produsert og pelsen hadde fortsatt vært på jakken. Og nei, jeg angrer ikke på kjøpet, og kommer ikke til å se på linkene dere sender, fordi jeg VET.

27.10.2012

MOBILBLOGG: FRIDAY

11:19

God morgen! Har nettopp våknet etter en koselig kveld med Julie og Rikke i går! Tok ikke med meg datan hit, så blir mobilblogg for i dag.

I går var det ekstra dansing for oss som skal ha solo på danseforestilling, så jeg dro dit rett etter skolen også videre til Rikke før vi dro ut hvor det ikke skjedde noen ting.. Men ble alikevel en koselig kveld!

Meg og Julie haha!

Hva gjorde dere i går?

KATEGORI: Mobilblogg - 1 kommentar
27.09.2012

SO MUCH TO DO, SO LITTLE TIME

14:49

Hei! Tenkte det var på tide med et lite innlegg nå etter to dager uten oppdatering! Som noen av dere vet, er jeg ikke hjemme på tirsdager pågrunn av sen dansing + skole, og i går dro jeg til byen med Cajsa for å shoppe litt! Er dødsfornøyd med alt jeg har kjøpt, så viser dere så fort jeg kommer hjem.

Nå er jeg hos tannlegen med Mia for å støtte henne litt med tannlegeskrekken når hun skal borre! God venn:-D:-D

Hihi, Snapchaaat!

Hva gjør dere i dag?

KATEGORI: Mobilblogg - 1 kommentar
09.09.2012

I går og i dag

14:23

Hei!
Er i kirken at the moment, i konfirmasjonen til Malin og Helene! Sitter egentlig å bare gleder meg til middagen som er om ikke så alt for lenge, er så sulten!

Helene og Malin snupper!

I går samlet alle jentene seg og kjøpte inn kyllingtaco i pita, og dro til Miriam! Var skikkelig koselig, men dessverre endte kvelden opp i tårer:-( Glad for at vi alle var samlet når en av oss virkelig trengte noen!

Kommer med dag 5 så fort jeg kommer meg hjem! Ha en fin søndag, og gratulerer til alle konfirmanter?

12.08.2012

Santorini dag 2

16:41

Heihei! Vi storkoser oss ihjel her i Hellas! Virker som flere kjenner oss igjen fra i fjor, så vi får jo syk service og gratis drinker og greier.. Så koselig! Vi har fått det perfekt plasserte rommet med vindu rett ut til et tak, og takene her er jo helt flate og hvite så det vil si: tanningplace #1! Har dessverre ikke blitt såå brun enda, men er jo bare dag to så det er lenge igjen:-)

I går var vi ute og møtte en vi ble kjent med her i fjor og en kompis av han, satt ute å så på stjerneskudd, nattbadet og gikk langs stranda før jeg sovnet på en solstol utpå natta.. Haha! Vi slet litt med å stå opp i dag og gikk glipp av frokosten, så heretter må vi bli litt flinkere til å legge oss og stå opp!

Her er solings motivasjonen våres.. SE på hun a! Vilt brun!

Blogges senere! Skal ta med macen ned til poolen i kveld så jeg kan vise litt ordentlige bilder. Vi blogges!

KATEGORI: Mobilblogg - 1 kommentar
10.08.2012

bursdag

18:33

Hei! Har ikke tid til å blogge før i kveld.. Sto opp klokken fem i dag tidlig for å lete etter Sigrid med mamma, Rita og Rachel! Var veldig koselig selv om vi ikke lyktes i å finne henne:-( håper hun blir funnet snart! Så flott å se hvordan Norge står sammen når noe skjer!

Nå er jeg i bursdag hos Addi og trillingbrødrene hennes som jeg ikke har sett på evigheter, så det er koselig! Så skal vi pakke om og ordne det siste før vi hopper på flyet til Hellas i morgen tiiiiidlig! Ha en fin dag<3

03.08.2012

fluehelvete

17:06

Hellu! Har ikke hatt noe mulighet til å blogge de siste dagene etter vi kom til søstera mi fordi hun ikke har trådløst nett, og derfor måtte jeg koble 3G til datan, noe som giiiiikk sååå saaaakteee! Derfor hadde jeg ikke noe bedre å gjøre enn å ta stygge bilder på snap..

Sååå nå har jeg vært hos Marte(søstera til søstera mi, haha komplisert) siden onsdag kveld, og vi har egentlig ikke gjort noe annet enn å sove, spise og drept fluer! For herregud de fluene der er plagsomme! Har blitt vekt av dem flere ganger hver natt, så i dag sto vi opp og smekket ned 12 stykker på 5 min. haha!

KATEGORI: Mobilblogg - 1 kommentar
30.07.2012

bilder fra i dag

20:21

Hei! Mistet strømmen på mobilen på vei hjem fra Hønefoss, så dro vi rett hjem til Line(søster) og sovnet foran tvn! Også satt jeg mobilen på lading mens vi tok oss en kjapp handletur i sentrum da vi våknet, og nå venter jeg på maaat før jeg drar tilbake til Maccen min!

Fra ginatricot

Bier! Haha sykt

Hihi vi har spist Jelly Bellys i hele dag! Litt godt og litt kvalmt..

KATEGORI: Mobilblogg - 1 kommentar
30.07.2012

dagens antrekk

12:27

Er i Hønefoss i dag med storesøster! Så blir mobilblogging frem til jeg kommer hjem igjen.

Hva skal dere i dag?

hits