08.01.2015

OOTD OG UFLAKS

20:39

Heeei! Åh jeg hadde så mange bloggplaner i dag også gikk alt rett vest da jeg klarte å SLETTE Photoshop!?!?!?!? Jeg har prøvd i flere timer nå å gjenopprette det, men siden jeg hadde prøveversjonen på overtid så må jeg kjøpe det for å få det på nytt, noe som jeg rett og slett ikke har råd til. Siden jeg allerede har hatt prøveversjon så går det ikke an å laste ned prøve på nytt heller, så jeg vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre bortsett fra å bruke pixlr osv, men det er ikke akkurat favoritten... :-( 

I dag har jeg brukt så og si hele skoledagen på å sy! Vi holder nemlig på med et prosjekt hvor blandt annet kostymer skal lages og da meldte jeg meg frivillig til å sy! Det gikk jo egentlig greit selv om det ble litt vel mye sying etter et par timer, og da var det veldig godt å komme seg hjem til pakke i posten og joggebukse. Ellers da så har jeg tatt meg tiden til å posere litt foran kameraet for å vise dere dagens antrekk! Imponerende eller hva? Nå skal det sies at det er det mest basic antrekket jeg kunne hatt på, men kjedelig antrekk er bedre enn ingen antrekk eller hva?


Og såklart, favorittene...

Nå skal jeg lage meg noe å spise også skal jeg se første episode av bloggerne(jippi!) før jeg skal prøve å ta tidlig kveld. I morgen starter jeg dagen hos optikeren klokka 9 så da kan jeg sove litt lenger, og det er en veldig deilig tanke ettersom jeg trenger all søvn jeg kan få!

Hva skal dere i kveld?  

KATEGORI: Antrekk - 7 kommentarer
04.12.2014

DAGENS ANTREKK

19:23


Genser og bukse fra Bik Bok, klokke fra Michael Kors

Ikke noe store greier for å si det mildt! Hvit bukse er jo litt sommergreie, men er så lei av kjedelige svarte jeans! Var litt gøy å lyse opp mørketia med antrekket for en gangs skyld da hihi. Ser at jeg trenger ny hvit bukse, for denne har virkelig fått seg noen ulekre flekker i sommer, ikke pent! Men er det noe som er umulig, så er det å holde en hvit bukse hvit. Nok om det!

I dag jeg forsov meg og kom en time forsent på skolen, men sett bort i fra det så har dagen vært laaang, så det var kjempe godt å komme hjem til familien i dag så jeg kunne få litt middag og selskap♥ Hvordan var deres dag? Fortell! 

(Ikke glem at det er giveaway på bloggen! Meld dere på HER)

KATEGORI: Antrekk - 7 kommentarer
24.11.2014

DAGENS ANTREKK

21:31

Ikke noe fancy, men for en gangs skyld hadde jeg på meg et antrekk som ikke inneholdt joggis! Og herregud, hellooo kleineste! Ser at antrekksbilder er noe jeg må jobbe litt med fremover he-heeee... Jeg synes jeg skal ha for forsøket, for det får da være grenser på hvor vanskelig det kan være å ta helfigursbilder? Skjønner ikke at for eksempel Kristine Ullebø er i stand til å ta tusenvis av slike bilder hver dag... 

Bukse fra Gina Tricot, skjorte fra hm, jakke fra hm, klokke fra Michael Kors

I morgen har jeg tentamen og generalprøve, så nå er det snart rett i seng for å samle all energi jeg kan få!♥ 

KATEGORI: Antrekk - 5 kommentarer
11.09.2013

outfit 110913

18:10


skjerf fra Bik Bok // skjorte fra h&m // bukse fra Cubus // klokke fra CMYK // ringer fra h&m og Gina Tricot

Veldig enkelt og og greit antrekk. Forresten så bare eeeelsker jeg dette skjerfet og blir nok en klar favoritt nå mot vintern! Anbefaler alle å invistere i et, dere vil ikke angre, det lover jeg!
Hva synes dere?

KATEGORI: Antrekk - 4 kommentarer
08.09.2013

yesterdays outfit

16:58


klokke fra CMYK // fjærring fra Gina Tricot // gullringer fra h&m // bukse fra Cubus // skjerf fra Bik Bok // magetopp fra Hellas // cardigan fra h&m

Er ikke helt meg å gå i magetopp i kalde Norge, men det var så utrolig varmt i går at det gikk fint! Skal forresten bli bedre på outfit bilder hvis dere ønsker det?
Hva synes dere?

KATEGORI: Antrekk - 11 kommentarer
30.05.2013

antrekk 300513

16:11


shorts fra lindex / sko fra junkyard / topp fra h&m / smykke fra ebay 

I dag blir jeg sittende ute i solen for å jobbe med prøvemuntligen! 
Håper alle har like fint vær som det er her:-)

KATEGORI: Antrekk - 0 kommentarer
20.10.2012

KVELDENS OUTFIT

20:27


Skjorte fra BikBok Bukse fra Urban 

Nå drar jeeeg! Skal prøve å få tatt noen bilder til bloggen(xP), ønsker alle en fin lørdag!♥

KATEGORI: Antrekk - 2 kommentarer
17.10.2012

DESIGN OG OUTFIT 17.10.12

15:46

Hallo! Ligger halvsovende å bare venter på å bli ferdig med innlegget for å ta en lang powernap for første gang siden sommerferien! Har liksom ikke hatt særlig med tid, men akkurat i dag jeg bare sove et par timer. Hadde en utrolg deilig skoledag i dag med design & håndverk hele dagen! Fikk tegne klær og bare ta det helt med ro + slutte mye tidligere enn vi egentlig skal. Tror ukene kommer til å gå fort fremover med disse onsdagene! Også begynner vi snart med oppmøting i kinoteateret med dansinga, så går det jo så fort til jul! Sykt hvor fort det halvåret her har går!

Bukse fra pacsun/bullhead(laget hull selv) Genser fra ebay
Helt forferdelig på håret etter en hel dag med lue.. Nå skal jeg sove! Godnatt så lenge♥

KATEGORI: Antrekk - 4 kommentarer
18.09.2012

outfit tirsdag 18.09.12

16:08

Heei! Har sykt dårlig tid, skal på dansing og på busen om noen få minutter. Men har jo sagt at jeg skal bli flinkere med bloggen, så da holder jeg jo det! Synes forresten dere jeg har blitt litt flinkere? Er jo lenge siden jeg tok meg en dag fri fra bloggen nå synes jeg! hihi.

Bukse fra pacsun/bullhead genser fra usikker sko fra converse

Nå må jeg løpe! Har forresten fått nytt objektiv som jeg viser dere så snart jeg kan. Ha en fin dag dere♥

KATEGORI: Antrekk - 4 kommentarer
24.08.2012

dagens kledning 24.08.12

17:45


buske
urban singlett og singlett h&m 

Irriterer meg veeeldig at det er forskjellig lys på bildene, jaja. Men peace out hehe:PPP:PPP:p
KATEGORI: Antrekk - 5 kommentarer
06.08.2012

søndag og dagens antrekk

00:31

Ser nå at forrige innlegget jeg trodde var helt okei så helt elendig ut, og bare var rot, så bare glem det haha.. Har vært på hytta til ei venninne/nesten familie siden fredag, med null dekning og strøm så jeg gjorde mitt beste, men var ikke nett nok til å legge inn bilder eller noe som helst. Også TUSEN TAKK for alle kommentarer på kjoleinnlegget, det ble den mørkerosa!

Heeei herregud så godt å blogge fra Mac'en ååååh! Har vært stuck med iPhone og 3G i flere dager og er skikkelig lei av 3G og dårlig nett, selv om jeg omtrent ikke har nett nå og må bruke mobilnettet, men så lenge jeg bruker Mac'en min igjen så er jeg helt greit fornøyd! Dette har vært en skikkelig lang uke, lang søndag og lang helg..
Startet denne søndagen med en tur til Hadeland Glassverk med mamma, Line(søster, for de som ikke vet det enda) så en liten tur til søskenbarnet til Line, Idun, og den søte mopsen hennes, Tingeling, på kakebesøk! Også dro vi til sentrum og spise junk med Line og kjæresten hennes, OGSÅ til ei venninne av Line for å se på den nye kattungen hennes også dro vi hjem igjen til den lille leiligheten og rett i sofan. Med andre ord er jeg helt døøød i dag..

Cardigan og tskjorte fra Cubus, bukse fra h&m

Haha må bare fortelle dere om noe sykt som skjedde i dag... Skulle kjøpe meg softis på vei hjem og sier til dama i kassa: "LITEN softis i beger" og fikk sikkert den største softisen jeg har fått i hele mitt liv, og den smeltet fortere enn jeg klarte å spise, og fikk til å søle halve isen i håret og over alle klærne mine på under 5 minutter! Så vi måtte stoppe bilen og jeg måtte bare helle ut halvparten og tørke av alt av is med mammas skjerf.. Det var mye stress og helvete for en jævla softis! Aldri igjen, vertfall ikke i bil. 

Og forresten, nå som jeg vet dere kan kommentere, som dere var veldig flinke til i kjoleinnlegget kan dere gjerne kommentere like bra til vanlig altså! Hehe luv

KATEGORI: Antrekk - 9 kommentarer
05.07.2011

ønskeantrekk

22:09


ring: H&M. singlett: H&M. stripete shorts: ZALANDO.DE. blomstrete shorts: DESIRECLOTHING.CO.UK. bukse: MY-WARDROBE.COM. vekse: JANENORMAN.CO.UK. bikini: H&M. parfyme: ESCADA. topp: NEW.AMRAG.COM. solbriller: SUNGLASSHUT.COM

har bare parfymen. skulle gjerne hatt alt det andre også!KATEGORI: Antrekk - 3 kommentarer
21.10.2010

outfit

21:34

Før blogg.no viste den fine meldingen: 
Beklager, skjemaet inneholder en eller flere feil. Teksten kan ikke være tom.

Hadde jeg faktisk skrevet et langt innlegg som inneholdt blandt annet at jeg skulle gjøre matte(!!!!!!!!!) . Og at jeg ikke kommer til å blogge så mye i morgen fordi jeg skal på kinodate med Malin og Anny. Vi skal se Keeper'n til Liverpool! Gleder meg skikkelig, har ventet på den siden jeg så trailern.

OGSÅ at jeg ikke har tatt noen bilder siden jeg fortsett venter desperat på det nye kameraet og sparer opp inspirasjon, så jeg har ikke tatt noen bilder bortsett fra de jakkebildene og outfit i dag. Pluss et fint uklart bilde som bare ble tatt ved en tilfeldighet, spennende det her.
genser random singlett cubus bukse pieces sokker chanel såklart ♥♥♥


KATEGORI: Antrekk - 5 kommentarer
22.09.2010

outfit 22.09.10

16:34bukse pieces singlett H&M tskjorte vila
Kjedelig. Men sto opp ti over halv åtte i dag. STRESS med andre ord!

KATEGORI: Antrekk - 4 kommentarer
16.09.2010

Outfit 16.09.10

19:06


bukse
pieces singlett h&m genser fransa(?)

hva synes dere?

 

KATEGORI: Antrekk - 8 kommentarer
hits