31.01.2012

naked

16:49

Tok ut extensionsene i dag, etter akkurat en månede! Ville ikke, men hadde ikke flere ringer til å feste de som har falt ut, så må bestille nye ringer asap.

Stygt. Føler meg litt naken på en rar måte.

Hva synes dere?

30.01.2012

too much

23:55

Vet ikke hvorfor jeg deler dette på bloggen, for ingen vil nok egentlig bry seg. Men er bare godt å få skrevet det ut, så folk vet om det og kanskje har forståelse om jeg ikke er som jeg pleier, eller om jeg skulle oppføre meg kjip og kjedelig.

Man skal gjennom så mye iløpet av livet, og jeg tror de fleste kommer i depresjons perioder hvor man ikke føler seg bra nok, ikke vil se seg i speilet, ikke vil ha kontakt eller oppmerksomhet, når man ikke godtar noe annet enn det man selv vil, når man tenker alt for mye, når man gråter for ingen ting, når man føler seg alene uansett hvor mange som er rundt deg, når man ikke orker å gjøre noen verdens ting og sover selv om man ikke er trøtt bare for å få tiden til å gå. Sånn har jeg det nå, og det har vært sånn i et par uker allerede. 

Skolen er vanskelig, klarer ikke å konsentrere meg. Jeg sliter med å tenke over hva jeg gjør og sier før jeg har gjort og sagt det, og får dårlig samvittighet eller angrer etterpå. Jeg spiser ikke mye og går sulten og dårlig hele dagen. Jeg har humørsvigninger og bekymringer og tenker alt for mye på alt jeg har gjort, ikke gjort og burde gjort. Jeg er så usikker på meg selv, og når alt det her skjer samtidig i over lenger tid, i tillegg til en del annet personlig som går veldig inn på meg, som jeg ikke vil dele på bloggen, så blir det så vanskelig 

Jeg vil ikke være hjemme lenger. Alt er feil, og det er ikke noen andre enn min egen skyld. I mitt hode er alt kaldt, mørkt og stemningen er dårlig. Den eneste jeg vil være med er verdens beste Amalie, alt blir bedre når hun er sammen med meg, alt lyses opp og blir varmt, fordi hun er den beste til å få meg til å smile på ordentlig. Det går nok over, jeg må bare vente. Men en dag føles ut som en uke, så det kommer til å ta tid, men jeg har klart det før og skal nok klare det igjen.

 

KATEGORI: Tanker - 9 kommentarer
28.01.2012

nesna

22:24

Yooooo. Tilbringer min 12te time på tribunen og følger med på fotballkamper. Har møtt så utrolig mange kjente i dag som jeg ikke har sett på leeengelenge, så at skikkelig koselig å se dem igjen:-)

Har ingen brukbare bilder, ser helt knust ut i lyset her. Men jeg har det vertfall kjempe koselig, håper dere også har en bra helg!

KATEGORI: Mobilblogg - 1 kommentar
27.01.2012

t:)g:)i:)f:)

18:32

Driiitstygg overskrift, men alle bruker punktum og det gidder jeg ikke.

Nå sitter jeg på bussen på vei til byen for å dra vidre til Helene, og jeg skulle ønske jeg kunne ta buss hver dag, jeg elsker buss! Bare slappe av med musikk, nesten så jeg gruer meg til å være framme. Derfor er det bra at i morgen skal jeg og Helene til Nesna å være der til søndag bare for å se på en cup! Og det vil si: buss, fotball, gøy, fotball, gøy og mer gøy. Så det blir gøy:-)

Har ingen bilder til dere ennå, så måtte bare gjøre det beste ut av det:

Hahhahaha. Hva er deres helgeplaner?:-)

26.01.2012

smile

21:12

Ååå så søte kommentarer på det forrige innlegget! gjør meg glaaad:-)

ja.... har jeg har fint braceface-smil eller nei?

Litt teit at  jeg blogger for fjerde gang i dag, men har liksom ikke noe annet å gjøre. Bare venter på at Amalie kommer hjem, så skal vi lage pannekaker med bacon, og det blir diiiigg med mat! Har bare spist kake og to brødskiver i dag(åååå så nyttig informasjon). Ja også har jeg noen lekser da som jeg skal gjøre til i morgen, men det går bra å utsette litt til, hehe.

 

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
26.01.2012

fræiner

19:00

Når jeg endelig blogger, er dere skikkelig dårlig til å kommentere. Men det går bra............egentlig ikke

Men det jeg skulle fortelle da, er ikke noe spesielt, bare at jeg hadde det helt greit kjedelig da jeg kom hjem fra skolen, og begynte å lage fregner på meg selv hahahahah.
 
synes det ble søtt jeg:-) Hva synes dere? 

KATEGORI: Blogg - 10 kommentarer
26.01.2012

überschrift

16:04

Ja, overskriften er tysk og betyr overskrift. Veldig kreativt:-)

Kom hjem for en stund siden etter en helt grei dag(PÅ EN TORSDAG!). Fikk være inne ute-friminuttene, hadde en koselig vikar i engelsken, sumla bort den ene fransktimen sammen med spanskerne, og den andre fransk timen satt jeg på gulvet og spilte linerunner(?) og fikk ny personal best:


Så hadde vi to ganske chill historie timer. Bare oppsummering og ommøblering av klasserommet. Også...

..... måtte jeg gå hjem.
Og det var her det værste som har skjedd i dag, skjedde. Blåste så heftig at jeg ble dratt inn på veien og kom nesten borti en bil som kjørte forbi, kunne jo faktisk dødd. I dag. På en torsdag! Men jeg kom meg hjem.


Og tok bilde av meg selv. Kun for bloggen:-)

Og nå skal jeg til Amalie og bli der til i morgen! Har lovet Cajsa å blogge minst 3 ganger i dag, så skal blogge når jeg kommer frem til Amalie. Har noe superkult å fortelle dere så stay tuned!:-)

Hvordan var deres torsdag?

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
26.01.2012

torsdag

08:31

God morgen! Skulle akkurat til å gå ut døra da Vilde sendte melding om at jeg kunne sitte på til skolen om 10 min, og derfor skal jeg blogge i de 5 minuttene som er igjen.

Men nå er jeg på skolen, fordi Vilde kom å tok meg med mens jeg skrev det over.
Uansett er torsdag den værste dagen i uka, jeg har ikke ord på hvor heftig kjedelig torsdager egentlig er. To timer engelsk, to timer fransk(guhlxhlxxhxohhjf) og to timer historie.

Ha en fin torsdag da:) det skal ikke jeg ha

25.01.2012

dagen min

21:43

Forsov meg i dag, spiste oreokake til frokost, hadde sløyd, hamra meg selv i handa to ganger, hadde svømming og svømte 500 meter med klær på, dro hjem, spiste enda mer oreokake, prøvde å spille inn sangvideo, så fire episoder med hotel cæsar, nå skal jeg dusje, spise kake også legge meg. 

Det enkle er ofte det beste! 

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
24.01.2012

ukens blogg 04

19:09

Har helt glemt at jeg hadde noe som het ukens blogg her inne, så har sikkert hatt samme bloggen i flere måneder.. Som alltid..:-) Men nå har jeg funnet masse nye blogger jeg liker, og skal prøve å love å bli flinkere til å bytte!

Den første jeg har valgt ut er Cecilia Christina!(link) Kjenner hun ikke så godt, men har snakket med enne et par ganger og la merke til bloggen hennes for ikke så lenge siden, og den har så fint design og bilder!

/trykk på bildet for å komme til bloggen

Har du vært innom denne bloggen før? 

24.01.2012

trenar1

16:12

Hallo!
Er helt døøød lårene, skulderne og magen, hadde egen styrketrening i går OG enda en runde i gymmen i dag! Ga alt jeg hadde, så er også litt godt å kjenne at jeg har gjort noe bra mot kroppen min, jeg som bare spiser sukker og drikker brus. Har vertfall slappet av med å legge på ny neglelakk.. Elsker disse to sammen, bare sjekk prinsesseneglene daaa!


/viva la diva nr. 59 og depend nr. 45 
Skal strax ned å lage meg litt mat og skjemme meg selv litt bort ettersom jeg er helt ødelagt etter trening og gym. Har planer om å farge øyenbryna og øyenvippene, smøre meg godt inn med fuktighetskrem og kure håret! Sov med hårdott i natt, noe man ikke skal når man har extensions, så håret er helt krusete og ekkelt! Flax at jeg nettopp har kjøpt meg Moroccanoil, da. Nå skal jeg virkelig finne ut om den er så bra som man skal ha det til eller ikke:-)

Hva skal dere gjøre i kveld? 

KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer
24.01.2012

alt man kan ønske seg

00:16

Kom over disse videoene, smeltet helt.


Om det finnes en gutt der ute som kan gi meg det her, ta kontakt.

21.01.2012

helg

14:17

HELÅÅJ!
Sitter hos Amalie nå(sjokkkkkk, bor jo nesten her)  med Amalie og tantebarnet hennes, Oda♥ 
Blogget ikke noe i går fordi jeg var på en spontan resturang tur med noen av jentene i klassen, var så koselig! Passa jo ekstra bra siden Vilde ble 15 år i går! Egentlig var hele fredagen dritbra, lagde mat de tre første timene, og så film de to siste. Og dagens planer er å ta sol, spise, spise mer, og se film. Blir bra!:-)

Hva er deres planer for dagen?

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
17.01.2012

epic dag

19:50

Hellå dere få blogglesere som er igjen?
Ligger alene i sengen til Amalie og blogger(noe som er litt vanskelig siden jeg ligger i forsterstilling), og skal fortelle dere om min utrolige dag:-)


Våknet tidlig ved siden av Amalie og hadde god tid, skulle til Mosjøen i dag med Cajsa, klarer å miste toget, hadde ikke lader og 12% strøm på mobilen og måtte ringe mamma som er i Oslo, stefaren min, Amalie og Cajsa om hverandre på de få prosentene jeg hadde igjen for å finne ut hva jeg skulle gjøre. Etter en time med telefonsamtaler og grining og dritt kom jeg meg på neste tog til Mosjøen for å holde Cajsa med selskap, da.


SÅ mista vi toget hjem og måtte vente på neste tog som gikk om tre timer? Så vi satt oss inni bagasjeskapene, sminket armene våre, filmet oss og så på Tom & Jerry......

Måtte til og med låne en mobil av en gammel dame og en skikkelig hyggelig utenlandsk mann med sinnsykt stor nese, røde øyne og kjole. :-):-)

Nå venter jeg bare på at Amalie skal komme hjem fra kjæresten sin....
Hva har dere gjort i dag?
 

KATEGORI: Blogg - 6 kommentarer
14.01.2012

hemavan

17:12

Sliter sykt med å skrive, er så kald på hendene! Så om det er masse skrivefeil, er det derfor:)

Har det så koselig her! I går kjørte vi skuter og koste oss i anekset foran peisen. Og i dag startet vi dagen med lekeslåssing med tantebarna til Amalie' haha, og jeg tapte. Så dro vi til bakken og rula på twintip og slalåm, noe som var sykt gøy! at vi møtte to kompiser av Amalie, noe som gjorde det enda morsommere!:-) Og nå har vi lånt et soldtudio og har dusjet og skal ta sol. Og når vi kommer "hjem" blir det forhåpentligvis skutertur og snøbading!

Hva har dere gjort i dag?

hits