25.01.2015

FITNESSGURU

14:23

reklame

Hei alle sammen♥
Her om dagen hentet jeg en pakke full av mange godsaker fra flotteste Fitnessguru! Etter å nærmest ha slikket ut det siste av pulverrestene fra forrige pakke med gode energizere og shakes(her), var det himmel med en ny eske med masse godt! Denne gangen har jeg fått gleden av å smake på tre deilige barsOnePancakeOne Amino sin nye smak av cola, og One Whey isolate i tre av ni nydelige smaker, og jeg gleder meg! Bare se her:
Åh så mye godt det er her, rett etter jeg har postet dette innlegget skal jeg kaste meg over en av de fristende barene haha! En ting jeg falt helt pladask for er jo den søte workoutloggen i en utrolig rosafarge! Der kan man skrive ned alt innen cardio eller styrke (reps, hastighet, tid, vekt, øvelse etc.) slik at man lett kan lage en oversikt eller treningsplan og se en fremgang, og det skal jeg bli flinkere til å skrive ned nå!

Som dere ser er alle produktene veldig fine å se på, og ikke minst veldig gode! I tillegg til dette har de masse mer fristende på nettsiden sin, alt fra pålegg til andre ingredienser og treningsprodukter, og ikke minst oppskrifter på mange deilige sunne desserter som passer perfekt til en som meg som elsker søtsaker hehe. Dere finner alt HER!

Hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre, jeg svarer i kommentarfeltet! Ha en flott søndag alle sammen♥ 

KATEGORI: Reklame - 7 kommentarer
23.01.2015

MIN PERSONLIGE ALMANAKK

17:45


Rett før jul mottok jeg min flotte almanakk fra personligalmanakk.no, og jeg er så utrolig glad i den! Husker mamma kjøpte almanakker til meg hele tiden før slik at jeg kunne skrive ned viktige ting, men jeg tok dem aldri i bruk fordi jeg ikke forsto hvor viktig det egentlig er. Nå derimot, etter at jeg fikk denne, er jeg helt avhengig! Her inne skriver jeg alt fra avtaler, planer, ting jeg skal gjøre, ting jeg har gjort og ting jeg skal huske på, og litt til. Det er nesten slik at jeg må lage meg ekstra avtaler bare for å skrive i den, haha! 

Det som er så flott med akkurat personligalmanakk.no er selvsagt det at man kan designe sin helt egen almanakk, notatbok eller kalender helt fra bunnen av! Alt fra farger til oppsett. Men nesten viktigst av alt, forside og bakside som gjør hele konseptet litt ekstra morsomt! Jeg kommer helt klart til å bestille meg en til så fort denne er utskrevet. 

Eier dere en almanakk?♥

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
22.01.2015

SPARKLING

19:47

there's nothing glitter can't make shine 

Som om jeg ikke var forelsket i mobilen min fra før! Nå er den enda finere og mer personlig♥ Skal ikke så mye til for å få det lille ekstra! Hva synes dere?

KATEGORI: Blogg - 8 kommentarer
21.01.2015

UPDATE

16:26

Long time no see eller hva er det man sier? I det siste har jeg bare vært helt uten energi til noe som helst. Har brukt dagene til å sove, rydde og spise for det meste, og til og med skole har blitt lite prioritert. Jeg er så sliten og utbrent både psykisk og fysisk, så selv de små tingene som å for eksempel bare lage en kopp te er slitsomt.. Derfor har jeg lagt både pcn, kameraet og bloggen helt til siden i det siste, men nå er det skjerpings! Ikke bare på bloggfronten, men bare det å komme seg opp og ut om morningen!

Siden sist har det faktisk skjedd en del! Jeg har nemlig endelig fått unnagjort et av mine livs største hinder, sjekk her:

ENDELIG var det overstått! Det handlet egentlig bare om å kaste seg inn i det, for prøven var ikke i nærheten av så vanskelig som jeg hadde fryktet.. Snakk om å bekymre seg for ingen ting. Nå er det bare sertifikat som gjenstår, og jeg er så klar for lappen! Skal bli fantastisk å kunne kjøre hvor man vil, når man vil uten å tenke på buss og skyss!

Men, sist og ikke minst så har den fine kjæresten min flyttet hjem igjen, og det var veldig på tide!

Bedre kunne det egentlig ikke blitt i denne slitsomme perioden. Avstandsforhold er ikke noe vi taklet særlig bra med tanke på savn og lengsel, så det er helt fantastisk å ha han hjemme igjen for godt♥ Endelig er den lille familien samlet i den lille hybelen vår. Jeg, kjære og Tut! 

Nå må jeg komme meg opp og ut, så er det middag med jentene som står på planen. Når det gjelder bloggen så har jeg litt produkter å vise dere, men utifra det er jeg helt blank. Er det noe dere vil se mer av på bloggen i fremtiden?  

KATEGORI: Blogg - 7 kommentarer
10.01.2015

SIKKER VINNER

11:18

God morgen♥ Tenkte å komme med et lite tips til alle som sliter med å få farge i ansiktet! For meg er det et problem at jeg har nødt til å dekke ansiktet med foundation og solpudder for å matche fargen jeg har på resten av kroppen, for på resten av kroppen har jeg ingen problem med å få farge i det hele tatt. For eksempel i sommer da jeg tok en god del sol før sommerferien og ble knallbrun, ble ansiktet igjen som helt blekt, noe som var utrolig stygt. Den første uka i syden er også umulig når kroppen blir mørk så er ansiktet helt hvitt og jeg ser rett og slett syk ut, og da er det lov med litt juks synes jeg!

Sunspa sine produkter er jo veldig populære på andre blogger og nettbutikker, og WOW for et resultat! Jeg var i utgangspunktet veldig skeptisk til både spray og self tan i frykt for å bli orange eller flekkete, og da spesielt i ansiktet! Men denne sprayen overgår alle forventninger og gir en nydelig farge som ikke finnes orange i det hele tatt, og ikke skjolder den. Sunspa sin tan-in-a-can er perfekt til å freshe opp små områder på kroppen som trenger litt ekstra farge, men lønner seg ikke til hele kroppen da den blir fort tom! Til ansiktet og halsen passer denne midt i blinken, og det er latterlig lett å oppnå et bra resultat!

Jeg har egentlig ikke noe behov for å bruke hudsminke i det hele tatt annet enn concealer, så det er så utrolig godt å kunne slippe den delen av sminkerutinen når ansiktet er gyldent og fresht døgnet rundt! Her ser dere meg etter bare en påføring og helt uten hudsminke.

Det gjelder å holde det naturlig, men bare dette er er en stor forskjell fra min naturlige farge i ansiktet som egentlig er sånn ca i tone med tskjorta mi, haha. Jeg har min spray i fargen chocolate og kjøpte den på makestyle, men man får kjøpt den på så og si på alle nettbutikker til ca. lik pris som er på rundt 300,- og den er verdt hver krone! Jeg anbefaler denne på det varmeste til dere som sliter med det samme som meg, eller bare vil freshe opp vinteransiktet♥ Hva synes dere? Har dere prøvd denne før? 

09.01.2015

JUKSEFREDAG

18:46

Hei og god fredag alle sammen!♥
Nå sitter jeg i senga med Tut og drikker supergod smoothie fra den supre blend-and-go maskinen jeg fikk av Vero og Marthe til jul! Herr-e-gud for en lur oppfinnelse! Det verste med vanlige store blendere er jo det at man må vaske hele greia etter bruk og det er jeg så utrolig flink til å glemme, så jeg ender ofte opp med en skikkelig ekkel oppvask senere... Og apropos oppvask, så man slipper også å vaske flere glass fordi man drikker jo direkte av flasken man laget smoothien i! Super oppfinnelse, dette burde alle invistere i. Ja okei nok om kjøkkenmaskiner, haha? I tillegg til kattekos og smoothie så har jeg på meg ny joggis fra Bik Bok som kjennes ut som silke på bena og snart skal jeg til Marthe for å feire fredagen med taco og tvkos sammen med Vero! Blir koselig å samle squaden igjen♥

Ellers så regner jeg med at de fleste er glad for at det er klart for helg? For meg er det totalt likegyldig, for vi har nemlig skole både i morgen og på søndag den uka her fordi vi holder på med et prosjekt.. Det er selvsagt veldig kjedelig å måtte stå opp og dra på skolen når alt du vil ha er fri og helg og sove lenge, men må man så må man! Derfor later jeg litt som at jeg har helg alikevel med sminkefritt ansikt, joggis og taco senere!

GOD HELG<3 hva er deres helgeplaner?

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
08.01.2015

OOTD OG UFLAKS

20:39

Heeei! Åh jeg hadde så mange bloggplaner i dag også gikk alt rett vest da jeg klarte å SLETTE Photoshop!?!?!?!? Jeg har prøvd i flere timer nå å gjenopprette det, men siden jeg hadde prøveversjonen på overtid så må jeg kjøpe det for å få det på nytt, noe som jeg rett og slett ikke har råd til. Siden jeg allerede har hatt prøveversjon så går det ikke an å laste ned prøve på nytt heller, så jeg vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre bortsett fra å bruke pixlr osv, men det er ikke akkurat favoritten... :-( 

I dag har jeg brukt så og si hele skoledagen på å sy! Vi holder nemlig på med et prosjekt hvor blandt annet kostymer skal lages og da meldte jeg meg frivillig til å sy! Det gikk jo egentlig greit selv om det ble litt vel mye sying etter et par timer, og da var det veldig godt å komme seg hjem til pakke i posten og joggebukse. Ellers da så har jeg tatt meg tiden til å posere litt foran kameraet for å vise dere dagens antrekk! Imponerende eller hva? Nå skal det sies at det er det mest basic antrekket jeg kunne hatt på, men kjedelig antrekk er bedre enn ingen antrekk eller hva?


Og såklart, favorittene...

Nå skal jeg lage meg noe å spise også skal jeg se første episode av bloggerne(jippi!) før jeg skal prøve å ta tidlig kveld. I morgen starter jeg dagen hos optikeren klokka 9 så da kan jeg sove litt lenger, og det er en veldig deilig tanke ettersom jeg trenger all søvn jeg kan få!

Hva skal dere i kveld?  

KATEGORI: Antrekk - 7 kommentarer
07.01.2015

BILDEDRYSS

22:22


Masse kos og (ikke minst) lys! Er alt for dårlig på å ta bilder når jeg er i farta så det var egentlig ikke så mye å ta med her, men klarte å skrape sammen litt, da...  Jeg har hatt en nydelig ferie, er så kjedelig at den er over! Hadde dere en fin ferie?

KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer
07.01.2015

NIKE ROSHE

18:47


Er ikke disse bare helt nydelige?! Har ønsket meg dem i en evighet og de har vært så utrolig vanskelig å få tak i, men disse måtte jeg bare ha! Så til slutt måtte vi bare trå til og designe dem selv på nikeid, også ble det en julegave. Da de måtte produseres akkurat etter mine ønsker og fra bunnen av tok det naturligvis ganske lang tid før de ble levert på døra, så de rakk ikke frem til juleaften, men ventetiden var absolutt verdt det!

Mesh stoffet er så tynt og elastisk og det kjennes fakitsk ut som man ikke har sko på i det hele tatt, men at man går med luftsokker om det høres logisk ut? For å gjøre de litt ekstra personlige da jeg designet dem, så valgte jeg å ha skrift bak på hælen der det står "CATS RULE" haha! Det startet vel egentlig som tull også ble jeg og jentene til slutt enige om at jeg burde ha det, hvorfor ikke liksom? I hvitt da, så det synes ikke så godt men det er vertfall der! Ja, så nå er det bare å komme seg tilbake på trening, eller hva?!

Hva synes dere?

KATEGORI: Blogg - 10 kommentarer
07.01.2015

NYTT ÅR, NYTT DESIGN

10:58Hei igjen alle sammen! Nå er det fryktelig lenge siden sist jeg var innom bloggen, og det har egentlig vært veldig godt å ta ferie fra alt når man først har ferie! Jeg har hatt en strålende jul sammen med familien både her hjemme og til og med fått til et lite besøk nede på Gran hos min kjære storesøster og mitt lille tantebarn! Ikke minst har jeg vært masse med kjæresten min, noe som var helt fantastisk koselig etter noen veldig lange måneder uten hverandre! Var fantastisk å gå inn i det nye året med kjæresten ved min side, har storkost meg skikkelig♥

Dagene etter ferien har gått til å slappe av litt ekstra, rydde hele leiligheten og pakke vekk julepynten. Som dere kanskje ser har jeg endelig fått ryddet litt i designet også de siste kveldene for å gjøre utseende på bloggen litt mindre kjedelig, og jeg er kjempefornøyd! Endelig har jeg også fått på plass arkivet mitt som på et eller annet mystisk vis bare ble borte sist jeg laget design, så nå var det på tide å få på plass igjen. Dét og ikke minst en forsideknapp! Noen som har savnet det eller? Sykt tungvint uten haha...

Har også fått masse fint til jul som kommer til å dukke opp litt nå og da her på bloggen, men noe som virkelig slo an under juletreet i år var nytt kamera! Ble sååå glad hihi, har ønsket meg nytt fra samsung i en god stund nå, så jeg ble vanvittig glad da jeg fikk akkurat det jeg har sett mest på! Hittil har jeg bare blitt positivt overrasket av kvalitet og utrseende, jeg bare sliter litt med oppsettet fordi det er en så stor overgang fra mitt forrige kamera, men jeg lærer enda! Det er så morsomt å knipse bilder med nytt kamera, så det skal nok bli godt med bilder her inne fra nå av!

Alt i alt tror jeg faktisk ikke at jeg kunne hatt en bedre jul og ferie, og det er nok derfor det har gått så usannsynlig fort? Nå er det bare så synd at den er over.. For oss i familien har det vært en ekstra trist slutt på ferien da vi måtte ta et siste farvel med hunden vår på mandag. Fine Davina ble så syk rett før jul, og når ikke medisinene vi fikk hos dyrlegen gjorde noen forbedringer, og formen hennes bare ble verre så var det ikke mer å gjøre lenger... Det har virkelig vært trist og rart å komme hjem til huset uten Davina :-( Heldigvis har hun det godt nå, det er viktig♥

Hvordan var deres jul? Klem

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
hits