17.01.2017

MIN DESENIO BILDEVEGG + RABATTKODE

15:03

          SPONSET AV DESENIO.NO


SIMPLICITY / DREAM / FJELL 1 / PRADA / CAPO D'OPRA / LA LUNE / RACCOON / FJELL 2 / FJELL 3 / MARMOR& / BRASICCA BLOMST


Lenge har jeg hatt en liten drøm om å ha en ordentlig bildevegg i hjemmet, med gjennomført stil og ordentlige fine bilder i forskjellige størrelser. Endelig, takket være min store favoritt Desenio har jeg endelig fått fullført drømmen og jeg er så fornøyd! Etter å ha brukt hele ettermiddagen i går på å pakke opp, ramme inn og planlegge sammensetninger, ble jeg bare sittende å beundre det fine resultatet av innrammede posters som strekker seg over hele stueveggen.

Min favoritt må være det rosa SIMPLICITY-bildet, der teksten skinner nydelig i gull. Det måtte nøye planlegging og en god del forsøk til for å få det akkurat slik jeg ville ha det, men resultatet er så bra som det kunne blitt her hjemme. Til og med typen er imponert! Håper jeg får laget flere slike vegger i leiligheten etterhvert ettersom det er mange vegger som står tomme, det hadde vært dødskult.
 


Ved å oppgi koden LILLY25 når dere handler hos DESENIO.NO, får dere nå -25% rabatt frem til 19. januar ♥ 

(TILBUDET GJELDER IKKE POSTERS I KATEGORIEN "PREMIUMTAVLOR". DVS. POSTERS FRA KATE MOSS, TOVE FRANK, LISA BENGTSSON OG FOTO FACTORY)

 

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
hits