28.02.2012

live fra bussen

15:19

Hei søtnoser. Sitter på bussen nå og kjeder meg helt ihjel.. Har sittet her siden klokka ti i morges. Om dere har lest eller hørt om de 16 reinsdyra som ble meid ned av et tog i natt? Så var det det toget jeg satt på, så vi ble liksom tre timer forsinka og det ble masse styr, så såklart rakk vi ikke trondheim-oslo toget, så vi måtte ta buss.... Er enda to-tre timer til jeg er framme, så det er godt at de har nett her! 

Jeg blir veldig fort kvalm av å sitte å gjøre noe annet når jeg kjører buss eller bil, så orker ikke skrive noe mer før jeg er framme hos søstra mi. Blogges da!

IKKE GLEM SPM.RUNDEN TINE HAR SKREVET OM UNDER HER, SPØR OM HVA DERE VIL!(dette er linka) 

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
28.02.2012

gjesteblogging; spørsmålsrunde om lilly!

05:22

Hellu! Gjestebloggar1 Tine Amanda her. Siden jeg har kjent Lilly siden 08, vet jeg det meste om henne og livet hennes. Akkurat nå er snuppa mi på tur til Oslo, så da spurte hun om jeg kunne gjesteblogge litt, og såklart kan jeg det! 

Så da tenkte jeg å kjøre i gang med en spørsmålsrunde. Nå har dere sjansen til å få vite det meste av det dere lurer på om Lillysnupps. Svarer såklart ikke på alt for personlige spørsmål, men det regner jeg med at dere skjønner. PEIS PÅ;*

Her har dere noen bilder av meg og Lilly, fra både i nyere tid, og litt lenger tilbake. Beklager for forskjellige størrelser på blidene!<3

still spørsmål i dette innlegget, så kommer det svar om ikke så alt for lenge! 

pusspuss. 

EDIT: Måtte slette de to nederste bildene, så ikke ut hehe unnskyld<3 -Lilly

26.02.2012

kosesøndag

18:29

Hei! Sitter hos Vilde nå og skal snart ut å stå på snowboard(!!!!) haha, blir sykt. Blir min første gang på brett.

Har hatt en skikkelig koselig søndag! Jentene kom i fire tiden, så lagde vi oss sjokolademilkshake og smoothie før vi laget sushi. Spiste opp alt, faktisk! Var første gang Cajsa smakte, så var jo ganske morsomt:-)

Men nå stikker vi i bakken! Blogges når jeg kommer meg hjem igjen!

26.02.2012

lillych@instagram

13:49


follow meg på instagram! hva heter du?:-)

26.02.2012

om uka + innkjøp del1

01:11

Har gjort så fryyyktelig mye denne uka! Var en helt vanlig mandag, og på tirsdagen var jeg hos tannlegen å borret for siste gang!! Nå har jeg bestemt meg for at det må bli lenge til neste gang. Så på ettermiddagen dro jeg til byen å hadde to timer og tre kvarters dansing og dro til Amalie for å sove. På onsdag sto jeg opp tidlig for å ta to busser og tog til Mosjøen med Cajsa og Sverre og broren hans for å stramme reguleringa(noe som var helt jævlig) og tok toget tilbake til Mo sammen med Cajsa. Så på torsdag dro hele klassen til byen for å se teater, og da ble det en god del shopping på meg. Kjøpte saker for over 700, men er så fornøyd at det går helt greit.


bodybutters på h&m, leppestift fra gosh på vita, deilig tyggis på narvesen(4 for 20,- haha)


ring på h&m, solbriller på glitter, solbriller på cubus

Har faktisk brukt over 1000 kroner på saker og ting denne uka, men har bare fått tatt bilde av småsakene, så må vise dere klærne en annen gang:-)

Og i går laget jeg og mamma sushi hjemme, noe som var skikkelig overraskende godt til å være første gang! Så fikk jeg besøk av godjentene mine Cajsa og Vilde i dag, så dro vi ut å spiste og avtalte sushidate hjemme hos meg i morgen siden det ble igjen en del etter det jeg og mamma laget, så.. Det blir kos♥

KATEGORI: Innkjøp - 10 kommentarer
25.02.2012

bw

18:07"Look at any black-and-white movie; everybody is smoking"

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
24.02.2012

.....

19:07

Finner ikke greia til stativet mitt, er dritmørkt overalt, og alle bildene blir så skurrete at det er ikke vits å prøve engang.. Hva skjer med at hver gang jeg har lyst til å blogge, er det noe som kommer i veien? ALLTID? 
Ha en fin kveld da :))))))) 

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
24.02.2012

Escada

17:59

Å! La fort merke til reklamen så fort jeg gikk inn på bloggkontoen min. Escada sine parfymer er så fantastiske! Og jeg prioriterer aldri å kjøpe parfyme før klær og tilbehør når jeg er på senteret, så nå har jeg gått uten parfyme i flere måneder. Vil veldig gjerne ha Taj Sunset igjen for den minner meg så fryktelig om sommern som var, hihi. Men nå er det så mange som har den, så hadde vært kult med en helt ny en! Er sikker på at den faller like godt i smak som fjorårets Taj Sunset:-)

Hva synes du om Escada parfymene? 

escvinn2rr
KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
Stikkord:
24.02.2012

godnyhet

12:14

Har masse å blogge om!
Har ingen planer i dag, skal bare slappe av hjemme så fort skoledagen er over, så da skal jeg vise dere innkjøp og saker og saker. 
Så stay tuned!:-) 

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
21.02.2012

curld

17:03

Hei bloggen!
Sitter på bussen til byen nå og skal en snartur innom senteret for å kjøpe et par småting før jeg skal danse! Etterpå skal jeg forhåpentlig vis sove hos Amaliegullet:-)

Har hatt en ganske sløv dag, forsov meg og hadde fem minutter på meg til å kle på meg for å rekke tannlegetimen min. Har sinnsykt ekkel følelse i trynet nå i og med halve ansiktet er bedøvd to ganger..

Som dere sikkert ser har jeg krøllet håret i dag hihi. Derfor jeg har så sykt kreativ overskrift ja....

Hva gjør dere i dag?

19.02.2012

bolle med krem

18:18

Ble ikke vanlig krem i år da, men vaniljekrem. 


Så godt, og så mettende! 

Har dere spist bolle i dag? 

KATEGORI: Blogg - 7 kommentarer
19.02.2012

koselørdag

02:38

Hellå i natten, sitter her med Legolas(Amalie) og har nettopp sett Fritt Vilt og spist oss mette på taco. Har hatt en så utrolig ikke-innholdsrik dag i dag, og har bare sittet inne med snowboard VM på tvskjermen og datan på fanget.. Og sånn kommer det vel til å være utover natten helt til i morgentidlig bare at snowboarden er bytta ut med MTV.
Overse hvor utrolig uoversiktlig kjøkken vi har, hehe...

Har forresten tenkt mye på å lage en videoblogg med masse klipp blandet sammen, men tar så lang tid og jeg blir bare flau over det senere, men om jeg skulle laget en videoblogg.. Hva ville dere helst sett i den da?:-)

KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer
18.02.2012

iphone sticker

20:17

Hallo!
Er ikke så alt for lenge siden jeg bestilte en god del fra nettet, og i går kom det siste! Så jeg skal skrive et par anbefalinger fremover, høres det greit ut?:-)

Det jeg fikk i går var fra society6 og er en iphone sticker som man klistrer på baksiden av iPhonen, så mobilen blir helt ny!


flere finner dere HER 

KATEGORI: Innkjøp - 5 kommentarer
18.02.2012

to av de vakreste

03:39


...må være Kendall Jenner og Kenza Zouiten

16.02.2012

on my way

20:24

Oi, så mye teite overskrifter jeg har hatt i det siste. Men har egentlig ikke tid til å blogge nå siden jeg skal til byen på dansing. Men har jo vært så dårlig blogger at jeg faktisk fikk blogglyst og må bare slenge inn et bilde og si at jeg lever!

Og forresten, ble litt sjokkert da jeg så denne kommentaren:

S: Hei, hva heter den hunden du måtte avlive den som var svart og hvit? Og hva het den andre, den strihåra dachsen? Var det Tessie? Bare lurer..

Svar: Den svarte og hvite het Cleo, mens den lille strdhåra dachsen het Jessie:-) Hvordan visste du dette? Haha så gøy at noen husket de! Er jo nesten seks-syv år siden nå!

BLOGGES

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
hits