01.03.2013

sliten og søking

00:05

Halllooo, skal begynne å skjerpe meg på bloggtidene fremover, men jeg er så utrolig opptatt om dagen med dansing og da jeg ikke danser må jeg sette av litt kjærestetid og skolearbeid.. Men skal begynne å forhåndskrive innlegg litt oftere!

Skoledagen har gått til å søke vidregående, noe som var ganske skummelt haha.. Jeg har søkt dans, design & håndverk og studiespesialiserende. Jeg synes egentlig det er alt for tidlig å skulle ta et så stort valg allerede nå. Valget du tar går jo egentlig utover hele fremtiden din, men jeg er ganske sikker på hva jeg vil vidre så jeg håper bare jeg får til det. Akkurat nå har jeg kommet hjem fra dansing i helt nye treningsklær! Det er så mye morsommere å trene/danse i nye klær synes jeg. Det er som å bytte design på bloggen også kommer all blogglysten! Selv om jeg egentlig følte meg ganske dårlig på dansingen i dag og trodde flere ganger at jeg skulle besvime... Føler meg heldigvis bedre nå!

Alt fra cubus. Skjorten er sååå god!

Jeg failet forresten på tirsdag, for det er egentlig i dag jeg skal ha bloggfri... Men siden jeg tok den på tirsdag så måtte jeg bare presse inn tid i dag. Så heretter vil jeg nok ha bloggfri på torsdager
Nå er det dusjing, lekser og klesvask som står for tur. Godnatt♥ 

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
27.02.2013

vondt

16:40

Hallooo! Håper noen av dere husket at jeg har bloggfri på tirsdager? Fikk aldri tid til å hasteskrive et innlegg om det i går, men på tirsdager har jeg dansing fra halv åtte til halv elleve, og må ta buss klokken fire så jeg har faktisk ikke tid i det hele tatt til å bloggen dessverre! Men ja, jeg har sett forslagene deres og skal få oppfylt noen av deres "innleggønsker" så fort som mulig!

I dag har jeg vært hjemme.. Gårdagen startet med utrolig forferdelige menssmerter, og det ble ikke akkurat bedre av å danse i tre timer, så i dag har det vært som om noen har revet ut alt som finnes i magen min og da var det kanskje like greit å holde sengen i verdens aller beste joggis fra bik bok♥

Hva gjør dere i dag?

KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer
25.02.2013

skolelei

18:12

Ååååh så trøtt jeg er! I dag var første skoledag og jeg er allerede utslitt og dritlei. Godt det bare er fire uker til påske!

Nå har jeg skrudd på varmen på rommet, tent duftlys og hører på musikk på høyt volum og slapper helt av før jeg tenkte å trene litt på stanga. Begynner å bli lenge siden! Tror egentlig ikke jeg har fortalt dere om den, men det kan jeg sikkert ordne et innlegg om senere! Det kjennes allerede ut som jeg har trent fordi jeg holder så syykt balansen når jeg går ute siden det er så sykt glatt ute nå, og jeg bruker omtrent et kvarter fra gata vår og ned til huset for å overleve... haha enough. Jeg har klart å miste fjernkontrollen til kamera og synes det er utrooolig vanskelig å ta bilder med kameraet uten den, så frem til jeg finner den må dere klare dere med mobilbilder, hehe.

Også herregud har dere merket hvor godt jeg liker denne speil effekten???

Meeen jeg trenger hjelp, hva vil dere ha på bloggen fremover? Mer DIY? Noen videoblogger? Innkjøp? Kom med forslag!

KATEGORI: Blogg - 6 kommentarer
24.02.2013

i morra

21:42

Heeei, unnskyld for null blogging i dag. Kommer sterkere tilbake i morgen:) Håper alle hadde en fin søndag! 

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
23.02.2013

catfish

17:11

Hellåå! Først mååå jeg bare fortelle at ARIANA GRANDE følger meg på twitter! Hvooooor sykt? Nå skal det sies at hun hadde followspree da, som går ut på at man retweeter en tweet også follower hun et par hundre fra de som retweetet. Men å bli en av 66,695 som gjorde det er jo gøy! Jeg har prøvd meg på ekstremt mange followingsprees og dette er tredde gang jeg lykkes, så det er ikke lett! 


Uansett! Er det noen av dere som ser mye på mtv og har fått med dere det nye programmet Catfish? Jeg elsker det!
Det handler om de som er i ett nettforhold uten å ha møtt hverandre, og nå møtes de endelig med hjelp av Max og Nev som var gjennom nettopp det å forelske seg i ei som utga seg for å være en annen. Det er sååå spennende å se om det virkelig er en ordentlig person de har forelsket seg i, eller om det er noen som har utgitt seg for å være en annen. Dette skjer jo faktisk overalt på internett.. At noen får et nettforhold, og når det kommer til stykket så har de chattet med noen de egentlig ikke aner hvem er fordi enkelte som ikke har det så bra med seg selv bruker andre bilder og utgir seg for å være en annen. Anbefales veldig!


screenshots fra serien

Har dere sett Catfish?

KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer
22.02.2013

pepsipepsipepsi

19:31


Jeg som alle andre har blitt utrolig glad i Pepsi max, og jeg ble ikke akkurat lei meg da mamma ringte meg da jeg var i Bodø for å fortelle meg at nå som Pepsi er verdt 100 kroner hos G-sport når du handler for det dobbelte, så skulle vi handle inn 15 stykker så jeg får kjøpt snowboard bindinger og sko! Som dere ser har vi allerede begynt med fem, og jeg som er så og si avhengi av brus synes dette er sykt bra(håper virkelig ikke at tannlegen min ser dette noen gang). 

I dag er det fredaaag men jeg har ikke gjort noen ting annet enn å kjede meg. Utrolig kjedelig start på helgen! Ser ikke ut til at det blir noe mer spennende utover kvelden heller, så jeg blir vel bare sittende i sofan med datan på fanget og Idol på tv, også har jeg lastet ned en del Catfish episoder som jeg håper blir ferdig i kveld, for jeg elsker den serien!

Liker dere pepsi?

 

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
22.02.2013

cherry in the air

10:39

Nå har blogg.no en ny Escada konkurranse hvor man kan vinne den nye duften som heter cherry in the air! Jeg er stooor fan av Escada sine parfymer, og min absolutt favorittparfyme er fra dem. Dessverre selger de den ikke lenger siden det kommer ny duft hvert år, så jeg venter spent på en som er minst like god som kan erstatte den! Vant faktisk en av de tre Escada konkurransene til blogg.no i fjor, så kanskje det er håp i år og? Jeg krysser iallefall fingrene for det! 

esc13che
KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
Stikkord:
22.02.2013

blondie

00:16

En kjapp ting før jeg starter innlegget: Bloggen min er ikke en side med diskusjonsforum om hvor dårlig person jeg er. Kan dere ta det et annet sted? Ikke facebook da, i og med dere er mest komfortable med å være anonyme, men formspring eller noe? Og for dere som ikke vet hva det er snakk om så kan dere sjekke kommentarene på de siste innleggene, og til dere som allerede har kommentert og tror jeg skriver dette fordi jeg vil "forsvare" meg selv for å ikke miste lesere så tar dere feil, da ville jeg aldri skrevet om dette på bloggen. Men såklart, har jeg blogg så må jeg regne med dette, men så lenge jeg har en så liten blogg og det ikke skjer så ofte, så kan jeg ta det opp så åpent som dette. Håper bare at dere som føler seg truffet kan ta det opp med meg på ordentlig isteden for å gjemme dere, for HAR jeg såret noen så beklager jeg det, og ville jeg satt pris på om vi kunne ordne opp. Da var det ute av verden!

Hei! Og igjen unnskyld for sen blogging, regner med at de fleste er oppe siden det er vinterferie da, men jeg har vært så sliten og trøtt i dag etter at jeg kom hjem fra Bodø sent i natt, også har jeg hatt besøk! Men nå dere! Nå skal dere få se resultatet av håret mitt som jeg avfarget, bleket, farget og stripet da jeg var i Bodø! Først var jeg helt sinnssykt misfornøyd, og lo av meg selv hver gang jeg så meg selv i speilet, men nå har jeg blitt litt glad i det. Jeg hater det men elsker det samtidig på en måte! Og i dag har jeg prøvd sølvshampoo og det ble litt bedre faktisk, så nå trives jeg greit som blond/ginger!

Og forresten SE SÅ FIN klokke! Kostet 199,- på en butikk som het CMYK, er SÅ fornøyd!

Hva synes dere om håret?

KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer
21.02.2013

svar på hyggelig kommentar:)

15:15

Du tror du er så jævlig tøff pga du rakker ned på folk, men nei du er faen ikke det. Lær deg og behandle folk med respekt og la dem leve som dem vil. Er vell ikke så jævlig vanskelig og holde munnen igjen er det? Jævla skløtte faen.

Har et fint eksempel på ei som utrykker frustrasjonen sin på mitt kommentarfelt!
Det er morsomt å se at denne personen forteller meg at jeg tror jeg er tøff som rakker ned på folk, og rett etterpå kaller meg for en jævla skløtte og i tillegg gjemmer seg bak en anonym knapp. Jeg kan dessverre ikke huske å ha rakket ned på, urespektert og nektet noen å leve som dem vil, men om dere har oppfattet noe lignende fra meg så må jeg bare beklage, også kan du som skrev dette eller den du backer opp(som føler seg veldig truffet), kontakte meg isteden for å la meg vite det på en så upersonlig og feig måte som dette.
:) 

KATEGORI: Blogg - 10 kommentarer
19.02.2013

Bodø

23:10

Hallo! Unnskyld for sen blogging men har ikke fått inn mobilbilder osv. før nå! Sitter i Bodø at the moment og hat nettopp sett Pitch Perfect, haha for en morsom film! Er egentlig ganske trøtt og vi planlegger å legge oss straks i og med vi opp veldig tidlig i morgen når jeg har time hos frisøren så tidlig som halv elleve, og herregud dere det blir en stor forandring og jeg er sååå spent. Det eneste jeg gruer meg til er at jeg ikke lenger har extensions som vil passe, og jeg får litt angst av å vite at jeg ikke kan ha langt hår på en god stund.. Med mindre jeg finner en løsning såklart.

Her er et par bilder av meg og lille Milo rett før jeg dro. Kattene mine er den største grunnen til at jeg gleder meg sånn til å komme hjem etter jeg har vært borte! Savner dem allerede.. Heldigvis hjemme igjen snart! 


KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
18.02.2013

nei

18:01

Heiii, i dag er det en dårlig dag. Alt er feil! Jeg er virkelig ikke heldig med utseende i dag, alt er rotete, jeg er stressa og tiden går alt for fort men samtidig så sakte i dag. Det eneste positivet er at det er vinterferie, og det er jeg evig takknemlig for! En annen ting som er bra er at jeg reiser til Bodø i morgen med min kjære Rikke, og der blir det shopping, burgerking burger og frisørtime! Det blir så spennende å se resultatet, for det blir en stooor forandring! Så resten av kvelden går til vasking av klær og småpakking, også skal jeg lage meg eplekake og ta en runde med selvbruning. 

Jeg prøvde forresten å spille inn videobloggen hvor jeg svarer på spørsmålene deres, men det gikk dårlig så jeg tar det når jeg kommer hjem fra Bodø.
Hvordan er deres mandag?

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
17.02.2013

DIY peelingskrubb

13:14

Hello! Nå skal jeg vise dere hvordan man kan lage en kjempegod skrubb som man kan lage hjemme, og huden blir silkemyk etter å ha brukt denne! Mange har nok sett denne oppskriften på Kristine Ullebø sin blogg tidligere, men denne er bare sååå god at jeg må vise dere den. Jeg anbefaler å bruke den før man dusjer i og med den renner litt, og det er veldig klissete om man får det i håret osv. 

♥Dere trenger honning og kanel! Jeg bruker 2 ss med kanel og 1 ss honning.

♥Så blander man det sammen til det blir seigt, litt som karamell eller tjukk sjokoladesaus. 
♥Varm den opp(f.eks i mikro, komfyr, foran varmevife osv) ellernoe, så den blir mer rennende.


♥ Bruk en liten kost til å male det på ansiktet(DEN RENNER EN GOD DEL)
♥ Etter det har vært på i et par minutter så kan du endten skylle det av eller ta det vekk med en varm fuktig klut. Det er nå det blir en skrubb! 
♥ Så avslutter man med en god fuktighetskrem, og huden føles som ny! 

Har du prøvd dette før? 

16.02.2013

strikkelørdag

12:17

God morgen! Har skikkelig søndags feeling fordi jeg hadde på en måte lørdag i går.. Så godt at det bare er lørdag i dag! I går var jeg først i Mosjøen hos reguleringstannlegen, også vidre til byen for å sette på noe, kan dere gjette hva? hihi. Viser dere senere, er så fornøyd! 

I dag har jeg egentlig to planer, men det kommer an på om jeg kommer meg til byen. Siden det er lørdag går det ingen buss, så regner egentlig med at jeg bare blir sittende hjemme og strikke(lol), synes egentlig det er ganske morsomt! 

Skal bli votter! Skolegreier.. Har forresten forhåndsskrevet et nytt DIY innlegg som kommer i morgen!

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
15.02.2013

Svar del 1

21:24

Når legger du deg og når står du opp? Oi, det varierer veldig! I skoledagene legger jeg meg aldri før 2300, men aldri etter 0330. Også står jeg opp mellom 7 og 8.

Kjekkeste 96ern du har snakket med? Nei, det aner jeg ikke haha.

Hvordan går det med planene om flytte ned hit(gran på hadeland)? Vi har egentlig ikke planlagt noe enda. Det skjer ikke noe med det første dessverre!

Hva mener du er en positiv ting ved deg selv?  At man kan stole fult og helt på meg!

Planer for fremtiden? Jeg vil bli noe innen utseende, f.eks hudpleier, make-up artist, frisør, negldesigner osv. 

Favorittkjendis? Justin?

Favorittartist? Får jeg si Justin Bieber?♥


Hva har du søkt på videregående? Jeg har ikke søkt enda, men jeg tror det blir 1. Danselinja 2. design og håndverk 3. resturant og matfag

Kan du skrive et innlegg om hvordan du trener hjemme? Ja!!!

Beste minne? Det er sååå mye å velge mellom!

Bestevenner? Silje og Addi er de jeg har kjent lengst, og selv om vi bor hele hundre mil fra hverandre er vi like gode venner når vi møtes igjen etter flere år! 

Favorittfag?
Matte faktisk! Jeg liker ikke å lese langt i bøker, så matte er greit selv om jeg ikke får til en drit. 

Drømmereise? Japan, USA og Maldivene.


bilder fra livingdoll

Drømmegutt?
Tja, han finnes vel bare på tumblr og i fantasien.

Favoritt tv-serie? Paradise Hotel er jeg veldig glad i, haha!

Dårligste tv-serie? ALT som har med nrk1 å gjøre(halvbroren er et unntak)

Favorittfilm? Jeg hater dette spørsmålet fordi jeg finner aldri svar på det, så jeg vet ikke desverre, men liker Project X og disney filmer!

Favorittgodteri? Kommer an på hva jeg har lyst på, men lakris snører er jeg veldig glad i!

Hva slags hobby har du? Dansing og pole dance.

Hva slags dyr har du? 5 katter og en hund.

Hvilken kamera har du? Canon EOS 600D

Hvis du har canon eos hvilken er beste 600d eller 1100d? Jeg vet ikke med 1100d, men 600d er helt klart et bra kamera!

Går det bra med moren din etter at hun har hatt kreft og operasjon? Tusen takk som spør! Det går fint med mamma og alt har ført oss mye nermere hverandre og jeg er glad for at det gikk som det gikk! Hun slapp cellegift og stråling, og er så godt som frisk nå, men det er alltid fare for at det kan komme tilbake i form av annen type kreft, og det er jo veldig skremmende. 

Hva er det meste du gleder det til som kommer til å skje nå i 2013? JEG MØTER JUSTIN BIEBER I APRIL!!!!!!!!!

Har du kjæreste eller holder du på med noen? Jaa jeg gjør vel det! 

Hva skal du i ferien? I ferien har jeg faktisk ingen planer enda utenom en Bodø tur til uka.

Kan du lag videoblogg om favorittkleia, produkta, sminkevideo elns ? Det kan jeg sikkert få til.

Hvem er ditt skjønnhetsideal? Det har jeg faktisk ikke tenkt så mye på før, men synes Ariana Grande og Tone Damli er utrolig nydelige! 


Hvordan ville du beskrevet stilen din? Helt normal, ikke noe spesiell! Jeg er den som ikke pynter meg og ikke bryr meg om hva som er inn. Jeg går i det første jeg finner om morningen!

Beskriv drømmegutten din på personlighet og utseende? Det er liksom bare en jeg klarer å se for meg i hodet når det kommer til utseende, skjønner dere hva jeg mener nå? Men personligheten.. Ærlig, morsom, ikke så sjenert, rolig og romantisk!

Skal du komme til oslo eller bærum snart? Jeg tenkte det ja!

Svarer på del 2 så fort jeg får filmet! 

13.02.2013

SPØRSMÅLSRUNDE

22:06


Må ta meg bloggfri i morgen fordi jeg drar til byen rett etter skolen og har dansing til halv elleve! Men jeg som elsker spørsmål legger igjen en spørsmålsrunde til dere og håper jeg får en del å svare på! Jeg lover (nesten) å svare på video så fort jeg får nok å svare på, så kjør på!

hits