09.02.2016

NIVEA DAILY ESSENTIALS

10:30

sponsede produkter

I romjula fikk jeg tilsendt noen finfine produkter fra Nivea og jeg må tilstå at jeg har tatt meg litt for god tid til å teste ut alt, men etter å ha fått brukt dem såpass lenge og til og med brukt opp en av dem, så kan jeg med sikkerhet si at dette er noen skikkelig gode produkter til en sliten vinterkropp!

SAMSUNG CSC

· NIVEA IN-SHOWER BODY MILK ·

Denne er helt genial nå som det er begrenset hvor mye tid jeg kan bruke på selvpleie! Jeg er vel ikke den eneste som får helt latterlig tørr hud på vinteren, og fuktighetskrem er en selvfølge for meg. Ulempen med fuktighetskrem er at jeg føler meg klissete lenge etter jeg har dusjet, og må vente med å kle på meg, så denne har jeg hatt lyst til å prøve lenge. Etter å ha vasket kroppen med såpe, smører man seg inn med denne og skyller av. Så lett er det! Og ikke er den bare utrolig deilig under påføring, men den funker faktisk, og holder huden god og smidig etter å ha dusjet. Veldig kjekt, og man sparer fort noen minutter på denne når man slipper å smøre seg inn etter dusj. Anbefales! (mer informasjon her)

SAMSUNG CSC

· NIVEA DOUBLE EFFECT EYE MAKE-UP REMOVER ·

Nå skal jeg innrømme at jeg faktisk ikke eide en sminkefjerner før jeg fikk tilsendt denne, og opplevde ofte å våkne med maskararester under øynene selv om jeg vasket ansiktet kvelden før. Ikke nå lenger! Med dette gode produktet så forsvinner all sminke kjempelett uten å måtte gnikke hardt, og det uten at huden blir oljete etterpå, og uten å skade øyevippene. En av grunnene til at jeg ikke har kjøpt meg sminkefjerner tidligere er fordi jeg synes huden har så lett for å føles oljete og ekkel etter bruk slik at jeg må vaske ansiktet godt etterpå, men denne gjør faktisk jobben uten å gi den ekle følelsen! Denne er også spesielt godt egnet for vannfast sminke. (mer informasjon her)

· NIVEA SENSITIVE 3 IN 1 MICELLAR CLEANSING WATER ·

Jeg har lenge sverget til toners for å fjerne alle rester av sminke og smuss i ansiktet, men i og med toners som oftest inneholder alkohol, så har jeg gått over til micellarvann. Til og med de dagene jeg ikke har påført sminke, så pleier jeg som oftest å gå over ansiktet med denne på en bomullspad før jeg legger meg! Jeg har faktisk ikke hatt en eneste kvise siden jeg tok i bruk denne, og det kan umulig være tilfeldig?! Den skal, i tillegg til å rengjøre huden, fjerne sminke og tilføre fuktighet noe jeg har merket da jeg ikke føler at jeg trenger fuktighetskrem etterpå. Jeg sverger til ansiktsvann, og denne kan absolutt anbefales! (mer informasjon her)

ALLE PRODUKTENE ER Å FINNE I DAGLIGVAREBUTIKKEN, ELLER I DE ALLER FLESTE KLESBUTIKKER HVOR DE SELGER HUDPLEIE♥

KATEGORI: Reklame - 1 kommentar
hits