21.03.2013

ting som irriterer meg

14:58♥ Kanalen nrk. Jeg irriterer meg så fælt over den kanalen og jeg vet ikke helt hvordan jeg engang kan utrykke mitt hat for nrk. Nrk super kan være litt koselig av og til, men nrk 1 og 2 er faktisk noe av det jeg hater mest her i verden. Bare måten de filmer på, måten de ALLTID sender sport på, måten oppsettet deres ser akkurat likt ut i dag som når nrk åpnet for første gang i 1960 og bare måten de filmer alt på er bare så elendig og nei.. Jeg bare hater nrk så fryktelig, og en gang mistet vi alle kanalene våres og satt igjen med bare nrk i nesten tre uker. Det er kanskje det verste som har hendt meg. 

♥ Når jeg skal si noe og jeg glemmer hva det var jeg skulle si, men jeg kjenner på en måte at det var noe kjempeviktig!

♥ Haha, her tror jeg alle kjenner seg igjen! Når man hører på musikk med headset og noen snakker til deg, så du tar ut headsettet og svarer før du putter det i igjen, også sier noen noe mer til deg så du må sitte å ta ut og inn headsettet flere ganger fordi andre akkurat snakke med deg akkurat når du prøver å høre på musikk. Dette skjer alt for ofte på bilturer haha!

♥ Dette er kanskje det jeg irriterer meg mest over etter nrk. Hver gang jeg står ved vasken hopper katten min oppi for at jeg skal skru på vannet så han kan drikke derfra. Og jeg kan godt dytte han ned opp til flere ganger, men han hopper alltid opp igjen og ender opp med å rive ned alt som står på kanten av vasken. Kjenner jeg blir irritert bare av å skrive om det.

♥ Når jeg sitter med mobilen og får melding eller snapchat ellernoe, og når jeg har svart på den så husker jeg ikke hva jeg holdt på med. 

♥ På film når noen som holder på å bli drept får tak i våpenet til den som er i ferd med å drepe dem, også står offeret og drøyer tiden så sykt lenge og bare sikter på slemmingen i en evighet isteden for å bare skyte/drepe med en gang??? Det ender alltid opp med at slemmingen får tak i våpenet sitt igjen, også er man like langt. Jeg har sagt til meg selv så mange ganger at om jeg kommer i en sånn situasjon, skal jeg ikke drøye det skuddet et halvt sekund. DETTE ER SÅ IRRITERENDE! 

♥ Når noen snakker om noe og jeg spør fleeere ganger hva de snakker om og hva de ler av og ikke får svar, så sitter du bare der som en taper og er den eneste som ikke er med i samtalen.

♥ Når hunden min får bjeffe anfall når han ser noe eller noen i vinduet vårt. Han stopper ikke før han har bjeffet non-stop i fem minutter og heeeerregud så slitsomt det er å høre på!

♥  Å vente. Enough said..Har vi noe til felles?

KATEGORI: Blogg - 7 kommentarer
20.03.2013

vblog: hyttetur

20:20


(husk å trykk på tannhjulet nede til høyre og velg 720p)

Likte dere videoen? Skal jeg gjøre dette oftere?

20.03.2013

videoblogg på vei

18:11

Halloooo, sitter å laster opp en video fra hytta i helgen! Har allerede prøvd en gang, men youtube ville ikke godta musikken så jeg må prøve på nytt... Laster den opp i løpet av dagen så fort jeg får ordnet lyden!

I dag vet jeg ikke om det er tirsdag eller onsdag, men jeg vet at i morgen er det tentamen(igjen) etter en laaang fagdag i norsk! Norsktentamen har egentlig aldri vært noe problem for meg, men akkurat denne gangen gruer jeg meg faktisk. Vet ikke helt hvorfor, men jeg satser på at det går bra! Nå sitter jeg nede i stua og gjesper kjeven ut av ledd(æsj) og venter på middag mens jeg drømmer meg bort til...

...senga mi. Jeg er faktisk sååå utrolig trøtt for tiden. Kjenner jeg gleder meg til å legge meg haha!

Poster videoen så fort jeg får lastet den opp så stay tuned:) 

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
19.03.2013

linkerunde #1

19:10

CCAMM.BLOGG.NO


KARENEE.BLOGG.NO


MATHILDENA.BLOGG.NO


Skriv blogglinken deres i kommentarfeltet hvis dere vil være med i neste runde!

KATEGORI: Blogg - 6 kommentarer
19.03.2013

helvetesuke

16:09

Heiheei! Igjen må jeg bare beklage for bloggfraværet mitt men den uka her er helt forferdelig. Vi har tre tentamener på èn uke + to øvingsdager, så jeg har egentlig ikke så mye tid til å sitte foran dataskjermen. I går satt jeg med matte i 7 timer i tillegg til skoledagen og en ekstra time etter skoletid, og i dag var det tid for mattetentamen. Er SÅ glad for at vi er ferdige nå, men så kan det jo hende jeg kommer opp i matte på eksamen, så kan dessverre ikke gi opp matten helt enda! Men er heldigvis snart påskeferie og jeg gleder meg sååånn!

Nå skal jeg bare slappe av med en kopp te og lese gjennom et 34-siders hefte som er forberedelse til norsktentamen som er torsdag og fredag, også er det dansing i kveld!


Har forresten maaaasse sminketips å komme med, skal prøve å få forhåndtskrevet noen i morgen:)


KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
17.03.2013

hyttetur

22:37

Heihei! Som sagt var jeg på hyttetur på fredag sammen med jentene mine, og herregud så koselig det var! Vi har ikke vært så sosiale med hverandre på lenge! Var veldig lite med mobiler fremme i forhold til hvor mobil avhengie vi er, og vi hadde faktisk ikke på TV èn eneste gang! Og på lørdag var vi faktisk ute hele dagen i snøen med kakao med marshmallows og nybakte boller som Mia laget til oss lørdag morgen. Vi var såå heldige med været og hele turen var perfekt i mine øyne. Det er noe vi må gjøre igjen snart, jenter!fine jentene mine♥

Jeg tenkte å lage en video med litt bilder og klipp fra turen så fort jeg får tid, så stay tuned fremover! 

 

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
15.03.2013

essie og hyttetur

17:23

Halloo, stressblogger litt nå siden jeg egentlig har litt dårlig tid i og med jeg blir hentet snaaart for å dra på hytta til Mia! Det skal bli så koselig å samle jentene, komme oss litt bort og kose oss sammen, for jeg kan ikke huske sist gang vi gjorde det. Har pakket med kameraet, så jeg skal prøve å huske å ta bilder! 

I dag fant jeg en pakke som var til bursdagen min som var i går, liggende i postkassa, og det var fra min kjære søster! Fikk en 4-pakning med essie(/verdens beste) neglelakk og de er sååå fine! Jeg har lenge ønsket meg en rød og en blank neglelakk, men har aldri giddet å kjøpt det, men nå har jeg det jo! Tok på den røde med en gang, og den er så fiin!

God helg<3

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
14.03.2013

"jeg har bursdag"

23:32


JEG ER 16!!!

Bare jeg som bruker "jeg har bursdag" som unnskyldning for alt, på bursdagen min? Det er jo en unnskyldning du kun kan bruke en gang i året, og etter min mening synes jeg det er en fantastisk unnskyldning for å få det som man vil for en dag, haha! Dagen har vært fantastisk, torsdager på skolen er egentlig dager jeg ikke liker i og med de går sååå sakte pågrunn av fagene og fordi det er dagen før fredag og man bare venter på helg, men i dag har det vært helt fint! Utenom skole og en liten soltime har jeg vært sammen med den herlige kjæresten min, og jeg har kost meg masse og hatt en fiiin dag! Tusen takk for alle gratulasjoner forresten♥

(ikke glem linkerunden som dere finner her)

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
14.03.2013

linkerunde

14:39

Kjører en linkerunde. Er ikke sikker på hvor mange som er interesserte i å delta fordi statistikken min er ganske lav nå etter alt fraværet mitt, men for dere som vil - shoot!

 

KATEGORI: Blogg - 11 kommentarer
13.03.2013

siste dag som barn

20:25

Hallo! Gidder ikke unnskylde meg for dårlig blogging, men jeg er bare så sliten og trøtt og akkurat nå er det skole og tentamen som kommer først når det gjelder prioritering, håper dere forstår!

Som nevnt tidligere har jeg feiret bursdagen min med Cajsa i helgen, det var koselig, og det gikk veldig bra bortsett fra litt ødeleggelser haha.. Også har jeg testet ut mange smaker fra vannpluss, og snart kommer et innlegg om hva jeg synes! I dag hadde jeg vårens første tentamen, i engelsk, og det gikk egentlig ganske dårlig dessverre. Nå ser jeg bare frem til påskeferie for det blir deilig, det. Heeerr-e-gud så godt det skal bli med FERIE! Men siden det enda er en uke til, så må jeg få med noe noe positivt som skjer om bare fire timer - DA HAR JEG BURSDAG! Det er jo egentlig ikke noe stort med alderen 16 bortsett fra at jeg kan øvelseskjøre og får mopedlappen, men utenom det er det bare negativt og ikke minst dyrt for meg som tar så mye buss og tog.... jaja. Bare to år igjen til jeg er 18!Ogsååå tenkte jeg å ha en linkerunde, om noen er interessert i det? Ser det er ganske populært for tiden, hva synes dere?

KLEM

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
08.03.2013

vannpluss

17:22

ENDELIG FREDAG!!!? Den uka her har vært sååå forferdelig, endelig kan jeg slappe av! ...Frem til i morgen, da, for da blir det feiiiiring!

I går fikk jeg endelig pakken fra vannpluss, og jeg har gledet meg så til å teste ut smakspulveret som jeg har lest så mye bra om! Jeg har jo ikke fått tid til å smake på fler enn en i dag, men den ene var vertfall utrolig god! Og herreguuud så fine de er!


For dere som ikke vet hva vannpluss er, så er det et alternativ til smaksvann som inneholder bare 1/3 av kaloriene som du finner i vanlig brus og juice. Det er faktisk så enkelt som å blande en pose med pulver som er laget av ekte frysetørket frukt, i 0,5 l vann, også har man en kjempegod drikk uten kjemiske tilsetninger og fargestoff og den inneholder heller ingen konserveringsmidler eller søtningsstoffer. Med andre ord - mye sunnere(og billigere) enn drikke man kjøper i butikken! 
Det finnes 5 forskjellige typer vannpluss; supervann, vitaminvann, energidrikk, iskaffe/-te og smaksvann. Noe som passer til alt!

Jeg gleder meg masse til å prøve dette i tiden fremover, også er det jo så enkelt å ta det med seg overalt i og med posene er så små og søte! Jeg kommer til å skrive et innlegg om dem når jeg har testet dem en stund. 
Disse er sponset, men dere får kjøpt dem her fra 33,- til 99,-

07.03.2013

dagen før helg

15:40

Hallo! Er egentlig litt stressa fordi jeg må gjøre ferdig litt lekser før jeg setter meg på bussen for å danse. I dag forsov jeg meg skikkelig! Har vært ubeskrivelig trøtt hele uka og i dag klarte jeg bare ikke å komme meg opp. Vanligvis klarer mamma å få meg opp uansett, men i dag forsov hun seg og så da ble det hjemmedag på meg.. Begynner å få en god del fravær nå. Må virkerlig skjerpe meg!

I dag startet jeg dagen med å spille inn en sminke og hårvideo som en unnskyldning for at jeg har vært så sløv på bloggen den uka her. Skal få redigert den så fort som mulig! Jeg har bare vært så trøtt og sliten, og det er lekser og det er dansing og det er så mye på en gang! Snart påskeferie heldigvis, også er det jo torsdag - dagen før helg! Skal prøve å få blogget i helgen selv om jeg skal feire bursdagen min, som er om akkurat en uke, sammen med Cajsa. Men nå må jeg pakke og dra på dans, vi blogges♥

forresten har jeg fått min første sponsorpakke på en god stund, gleder meg til å vise dere!

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
04.03.2013

drittmandag + tips til leppeskrubben

18:23

Først og fremst, gratulerer med dagen kjære Cajsa♥
Heeei og fooor en drittdag! Jeg våknet dødstrøtt og klarte såvidt å dra meg opp av sengen og slet utrolig med å holde øynene oppe i hele dag. Presterte å nesten sovne i tysken så jeg nesten velta stolen, da fikk jeg meg en liten vekker haha..  Nå sitter jeg å gjesper så det holder, og skal ta meg et par timer søvn etter jeg har postet dette innlegget. 

I går etter jeg postet innlegget om leppeskrubb så kom jeg på noe som kan gjøre den enda litt bedre! Jeg blandet inn litt vaniljesmak og rosa farge og satt den på en liten krukke som det tidligere var primer i, og SE SÅ SØT? Hvofor kjøpe en fra Lush for en god del penger når man kan lage en minst like god hjemme?

Fargen og smaken er fra Kitch'n

Søt?

03.03.2013

DIY leppeskrubb

19:07

Da var det klart for en ny DIY! Flere av dere ville jeg skulle ha mer av det, så here we go! Det er en utrolig enkel en, og den funker akkurat like bra som de populære leppeskrubbene til Lush. Det blir også ganske mye når man lager en runde med denne oppskriften, så det er bare å spare på det i en tom liten krukke så har du det en god stund!

♥Dere trenger bare olje, sukker og honning!


♥Så er det bare å blande det sammen! Jeg bruker 1 ts olje, 1/2 ts honning og 5-10 ts sukker, men det er bare å endre mengden ettersom hvor tjukk/tynn du vil ha den.

♥Skrubb det på leppene når du har konsistensen du vil ha. Det er lurt å stå over en vask fordi det drysser en del!
♥La det sitte på i et par minutter før du tar det av med varmt vann på en klut. 
♥Avslutt med en favoritt leppepomaden din, også har du myke lepper! 

Jeg pleier å gjøre dette vertfall en gang i uken før jeg legger meg, så leppepomaden har hele natten på å trekke godt inn i de nyskrubbede leppene. Anbefaler ikke å gjøre dette for ofte, da vil ikke leppene rekke å "heale" ordentlig etter en så grov sukkerskrubb, så helst ikke mer enn to-tre ganger i uken. 
Har noen prøvd dette før?

hits