29.05.2011

østlandet

11:27

hallo!  er flere år siden jeg blogget sist, jo. 
Sitter hos Addi på Gran og skal snart få på meg bunad og komme meg på konfirmasjon til mine utrolig gode barndomsvenner Addi, Tor-Erik og Hallvard! Kom it i går og reiser allerede natt til tirsdag, så er bare en snartur. Men er jo ikke lenge til sommerferien :-)
Ingen spennende bilder i dag, men skal se hva jeg får til i kveld.
 

KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer
24.05.2011

e.l.f produktene

19:32

Fikk jo noen e.l.f produkter i posten for et par uker siden, og har fått testet de nok til å skrive om dem nå!
Leverings tiden tok bare en uke, og det var helt utrolig billig, noe som er et stort stort pluss :-)Healthy Glow Bronzing Powder 13.32,-
Farge: Sun Kissed
Den kan brukes til highlighter(i fargen Luminance) solpudder og glowpudder, og har blitt til min favoritt av det jeg har kjøpt inn. Bruker den i kinnbena og i tinningene og er kjempe fornøyd med den! Bruker en gammel flatklipt cheekbrush fra Mary Kay til å legge på, men funker nok like fint med en billigbørste fra H&M, eller en fra e.l.f!
+ fin glød og farge
+ blir ikke overdreven farge 
+ lett å påføre
+ varer lenge
- drysser lett
Karakter: 5

Liquid Eyeliner 13.32,-
Farge: Black
Ble ikke imponert av denne! Den er ikke helt svart, men heller litt grå, og må mange lag til for at det skal bli ordentlig svart. Den tørker fort, noe som er litt dumt og litt posetivt. Spørs jo i hvordan situasjon man er i. Det jeg likte minst med denne, er at med en gang man tar på det man har påført, forsvinner det med en gang. Men jeg tror den skal holde seg på om man ikke røret øyet i løpet av dagen, men det får ikke jeg til.
+/- tørker fort
+ fin konsistens
- ikke helt svart
- holder ikke lenge
Karakter: 2

Under Eye Concealer & Highlighter 31.08,-
Farge: Glow/Light
Concealeren er ikke den beste jeg har prøvd, men dekker sånn passe. Valgte en ganske bra farge, men det varierer jo fra person til person. Den er ikke klissete og ser ikke uttørka eller fettete ut, noe som er bra. Highligteren er veldig gjennomsiktig og har ganske lite shimmer til å synes bra nok, men den er helt grei.
+ concealeren dekker greit 
+ begge har bra konsistens
+ ingen ser fettete eller uttørka ut
+ highlighteren kan brukes som øyenskygge primer(!!)
- lite shimmer i highlighteren
Karakter:

Concealer Brush, Eyeliner Brush og Eye Crease Brush 13,32,- pr stk
Concealer Brush: Børsten er kjempe liten så det blir så vanskelig og blande ut all concealeren,men den er helt grei til små områder man skal dekke.
Karakter: 4

Eyeliner Brush: Den har jeg ikke rukket å prøve enda, men den er utrolig tykk og rotete til å være en eyeliner-børste, så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få brukt den ordentlig, men bruker den på øyenbrynene innimellom.
Karakter: 2

Eye Crease Brush: Kjempemyk og fin liten børste som er fin til det meste av skyggelegging og highlighting. Har ikke merket noe negativt med denne enda!
Karakter: 6
 
Zip Zapper 13.32,-
Denne skal fjerne rødhet, kviser og utslett, og jeg har påført lag på lag med denne, men kan ikke se noe varende forskjell. Urenhetene dempes en liten stund, men kan ikke si at det varer så veldig lenge. 
Karakter:

Total Face Brush 13.32,-
Denne er jeg kjempefornøyd med! Den er stor, kanskje litt for myk, røyter ikke og er god til både pudder, utblanding og alt annet som har med pudder å gjøre. Har ikke funnet noe negativt med denne utenom at den er kanskje litt for myk.
Karakter:

Bamboo Foundation Brush 48.84-
Dette må være den beste foundationbørsten jeg har prøvd. Den er myk, foundationen fester seg ikke så alt for godt på børsten, den røyter ikke og det blir ikke stripete i huden når du påfører, men helt glatt.  Det er et stooort pluss!
Karakter:

Alt dette + shipping ble litt over 200, sykt billig spør du meg!
 
 Har du noe av det samme?

KATEGORI: Blogg - 9 kommentarer
24.05.2011

lever

00:54

lever som i jeg lever ikke det ekle inni oss lever
jeg aner ikke hva som går av meg jeg er helt hyper og har spist omtrent 16 brødskiver og dro på butikken bare for å kjøpe brus, og jeg sier alt jeg tenker høyt for meg selv og føler meg helt latterlig at jeg tror jeg kan begynne å le av meg selv snart. skylder på såret i panna jeg. jeg har enda ikke tatt av plasteret fordi det får meg til å se barsk og kul ut. kødda, jeg får ikke lov å ta det av før om noen dager. 
uansett! jeg var hjemme fra skolen i dag og kjedet meg ihjel og begynte på en skikkelig søt bok og vokset bena mine, så de svir og prikker som bare det!
 

håper ingen av dere ble skremt og ikke tør å kommentere, dette er bare litt av hvordan jeg egentlig er. JEG BURDE STARTE Å VIDEOBLOGGE. hva tenker dere om det?

xoxooxoxoxoxoo lilly

og ja. det er hunden min som bet meg. mange som lurte:-) 

KATEGORI: Blogg - 9 kommentarer
21.05.2011

drittfredag

01:34

hellå! skal snart legge meg, måå bare fortelle dere om min uheldige fredag! presterte starten av dagen med å tryne heftig på en stol(???) og har blåmerke over hele armen, hadde verdens værste matteprøve og fikk bare gjort en halv oppgave i løpet av hele del 2, og får nok bare karakteren 2 eller 1 bare pågrunn av for lite tid...SÅ kommer jeg hjem og datan min viste bluescreen og var invalid drit lenge, så kommer kvelden og rastløse meg trodde jeg bare skulle slappe av den siste kvelden før jorda går under(yeah right) og chiller litt med bikkja, var uheldig nok til å bli BITT i øyenbrynet! Sykehuset next altså. Så jeg har fått stivkrampesprøyte, rensa såret og fått plaster over hele panna. HERLIG start på helgen? åjaaanei. 

hvis noen spør, har jeg vært i slosskamp:-)

hvordan var din fredag? 

KATEGORI: Blogg - 11 kommentarer
19.05.2011

smaken av sommer

22:13
♥♥♥

hva mener du er smaken av sommer? 

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
19.05.2011

update

19:04

gratulerer med dagen som var, Norge! ♥

halla!  sitter hos Amalie nå, skal snart på dansing, måtte bare oppdatere litt så dere ikke tror jeg har slutta eller noe. Var en jente på BigBite i dag som sa hun var leser og spurte om jeg hadde slutta å blogge, og det har jeg jo ikke!:)
På mandag var vi ute å spiste og drakk kaffe og kakao, kjempekos!Og 17 Mai feiret vi ikke, faktisk. Var i byen i en halvtime og bare vimset rundt før jeg måtte ta bussen hjem, og that's it! uten om det har jeg bare vært på skolen, jobbet med særemne, spist is og sølt såpe i hele bussen og på alle bussvennene mine + spist jordbær♥

Hva gjorde dere på 17 mai? 

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
16.05.2011

heihade

16:02

hallaaa! fikk ikke blogget mer i går fordi datan min er så vrang og skrur seg av hele tiden. NOK OM UNNSKYLDNINGER:) 
vi var ute på resturang,  tok oss en rotur ut på havet og kom oss såvidt tilbake igjen, true story. også har vi sovet. fikk også en pakke fra e.l.f i dag med sminken jeg bestillte for noen dager siden, og er allerede superfornøyd! Blogger om det senere:-) 
Nå skal vi til byen og spise før jeg stikker til Amalie, amen.

bildet ble tatt i går, blablabalbalblablalla håper dere liker random blogging, for jeg er ikke i stand til å være seriøs for tida. SCHNAKKES.

hva skal dere i dag? 

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
15.05.2011

innkjøp

13:02

Var i byen i går og kjøpte noen godsaker, er kjempe fornøyd med innkjøpene! Har noen av dere det samme?
 
 

beige cardigan, h&m // gråbrun og hvit tights, cubus // stripete genser, h&m // svart singlett, h&m // stripete shorts, cubus
cred til amalievennen som tok alle bildene!
hva synes dere?

KATEGORI: Innkjøp - 9 kommentarer
13.05.2011

hello desperado

23:30

haha, sykt hvor mange som ber meg om å blogge. Jeg har mistet hele motivasjonen, men vil ikke si at jeg slutter fordi noen ganger får jeg helt usansynelig blogglyst, jeg vil heller ikke slette bloggen min, rett og slett fordi jeg elsker å lese gamle innlegg! Dataen min er helt dum, og skrur seg av hele tida, men jeg prøver nå IGJEN for kanskje fjerde gang, og skrive et innlegg. En ting er  vertfall sikkert som blogger- Man må være usansynlig god på unnskyldninger ;-) 

Siden sist jeg blogget har jeg ikke gjort noe spennende. Jeg har ryddet søppel med Cajsa og Vilde, hatt med Amalie på skolen, laget kvalmende oreokake, blitt brun, sett skrekkfilm med mamma, tegnet, og laget årets første makramè(?) smykke!

sånn, mer spennende enn det var det ikke! Skal prøve å ikke ha så lange bloggpauser fremover, mjau:)

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
11.05.2011

things we all do

20:29

Satt mye på tumblr siden: thingswealldo for en stund siden, og glemte den helt helt til søte Mathilde skrev om siden på sin blogg! finn flere her

 

11.05.2011

summertime

13:34

Heiaa. Sitter på  skolen i sistetime og skal snart hjem og rydde rommet og gjøre mamma litt glad til hun kommer hjem fra jobb, nå som stefaren min er i Oslo. Tenkte jeg skulle blogge om gårdagen som var så superkoselig! Forsov meg til langt utpå dagen og gikk ut å sola meg i steksola helt til Vilde ringte å ba meg komme ned på Esso, så jeg slang på meg shorts og en cardigan og syklet nedover til jentene mine og kjøpte en is hver, og det var starten på en supervarm sommerdag! Vi satt på brygga og sola oss, balanserte på bryggestengene, kjøpte flere is og avlsuttet med mat og oreo is på kafèen!

Sykt umatchende og dårlige bilder..
Men så deilig at sommeren er  her nå iiihihiiiiiiiiiiiiiiii

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
08.05.2011

bilder

23:38

hallo! sitter her med Amalie vennen og skal snart legge oss. Siden det er en god stund siden jeg har blogget, måtte jeg bare si ifra at jeg lever. Har også hatt en kjempefin uke på tivoli og brae folk, og nå er jeg sånn cirka klar for en ny uke! Skulle egentlig bare dele et par bilder vi tok i dag, egentlig, siden dere klager sånnnnnn. 


vær glad nå<3
skal forresten hilse til amalie olufsen hehe. og john-erik og teodor hehe.

hva synes dere om bildene? 

KATEGORI: Blogg - 8 kommentarer
02.05.2011

tivoli

00:07

hei heiiii
håper alle har hatt en superbra påske, som jeg har hatt sammen med Amalie i Hemavan! Kom hjem på lørdag, man har bare ikke orket å blogge tidligere. De siste dagene etter ferien har jeg bare stresset med skolen, vært på dansing + en tur i byen med Marthe og Martine, og i går var jeg på tivoli med jentene, og i dag var jeg og Amalie en tur innom tivoliet og møtte Silje fina og noen andre søte jenter. Suuuperkoselig, må ikke bli lenge til neste gang! Hva har dere gjort i det siste?

KATEGORI: Blogg - 8 kommentarer
hits