30.05.2013

antrekk 300513

16:11


shorts fra lindex / sko fra junkyard / topp fra h&m / smykke fra ebay 

I dag blir jeg sittende ute i solen for å jobbe med prøvemuntligen! 
Håper alle har like fint vær som det er her:-)

KATEGORI: Antrekk - 0 kommentarer
29.05.2013

antrekk 290513

18:42

unnskyld for svarthvitt, men alt er mye finere sånn.


sko fra junkyard / shorts(klippet selv) fra h&m / klokke fra daniel wellington / singlett fra zara / bh fra ebay

I dag har det vært så, så, så, SÅ varmt ute at det var nesten ubehagelig å sitte ute, men siden dette kan være det eneste sommerværet vi får så har jeg tilbragt hele dagen ute i solen. Vi kom opp i prøvemuntlig i dag, og jeg kom opp i noe jeg aldri kommer til å mestre - nemlig naturfag... Vi fikk heldigvis sitte ute hele skoledagen mens vi leste og fikk is og spiste vannmelon! Synes de siste dagene før sommerferien er utrolig koselige♥ Nå må jeg lese enda litt mer prøvemuntligen også ta tidlig kveld.

Hva synes dere om antrekket?

KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer
28.05.2013

Golden chain

20:31Elsker dette smykket fra Ebay!(her) Jeg har ønsket meg et slikt smykke siden i høst men guuuud så dyrt det er for smykker på Bik Bok, Gina Tricot osv. så jeg kjøpte det heller på Ebay for litt over 50 lappen. Har aldri vært misfornøyd med noe fra Ebay og dette var ikke et unntak. Har det forresten i størrelse 18"

Hva synes dere om disse gold chain smykkene?

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
25.05.2013

SOLGT

13:34


Selger polaroid kameraet mitt fordi jeg har tenkt å kjøpe nytt i annen farge og annet merke. Kameraet er kjøpt på coolstuff.no og funker som det skal!
Det er litt riper i det fordi det har vært liggende i en kurv med mye annet, men det funker som nytt. Polaroidkameraet har automatisk blits og fokus og det eneste du må velge er én av fire lysinnstillinger.
Bildene som kommer ut er på 4,6 x 6,2 cm.Film følger IKKE med men kan kjøpes her.

Nyprisen er på 895,- men jeg selger det for minst 550,-. 
Noen som er interesserte? 

SOLGT

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
24.05.2013

oppsummering

00:37

Hei! Etter flere desperate kommentarer i kommentarfeltet måtte jeg bare slenge inn et innlegg. Jeg kan ikke love at det blir noe fast eller regelmessig innlegg med tanke på at det er mye eksamen, prøvemutlig og muntlig eksamen nå, men jeg kan jo prøve! 

I tiden jeg ikke har blogget har jeg vært i Oslo på Justin Bieber og to meet & greets til! Det hadde jeg ærlig talt ikke trodd. Jeg merket at det var mange som trodde jeg fikk det i sammenheng med at jeg var på vg nett men det kan jeg bare avkrefte med en gang. Billetten var det mamma som fant og overrasket meg med dagen før konserten den 16 april, også ble jeg invitert av en vakt som kjente meg igjen fra Belgia, til enda en m&g den 18. Virkelig en opplevelse for livet og jeg er sååå takknemlig! 

♥Meg med Justin og meg med gitaristen hans, Dan Kanter♥

Så har jeg vært i Polen med klassen for litt over en månede siden, hvor jeg virkelig koste meg med shopping, Burger King og Starbucks-frappe. Kjempekoselig avslutning på fantastiske år med klassen min!

I morgen skal jeg prøve å få tatt noen innkjøpsbilder. Det er faktisk en god del! Mye fra Ebay vel og merke fordi jeg ikke er særlig god til å gå i butikker og handler heller på nett. Skal se hva jeg får tid til i løpet av helgen:)

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
hits