31.05.2016

INANNY BABYCALL

11:34

sponset produktHvem hadde trodd at babycall kunne være så kjekt? Egentlig trodde jeg at vi ikke kom til å ha særlig behov for babycall før Bella flyttes inn på sitt eget rom, og i og med vi bor i en liten leilighet, men herregud så kjekt det er med babycall! I samarbeid med Jollyroom var jeg så heldig å få tilsendt denne flotte monitoren som har gjort leggingen knirkefri. Ikke bare er det krystallklart bilde både i lyset og mørket, men også lyd i topp kvalitet. Før vi fikk denne supre lille saken hørte vi sjeldent at snuppa var våken før hun rakk å bli lys våken eller lei seg, og måtte ta henne opp for å trøste for å legge på nytt. Nå derimot, ser vi umiddelbart via kameraet om hun våkner eller mister smokken slik at vi kan komme til utsetning før det blir krise!

Kameraet har en rekkevidde på 250 meter som er mer en nok til oss som bor i leilighet, og en batteritid på 12 timer. Man kan også spille av fem søte nattamelodier, kommunisere med barnet via monitoren og følge med på temperaturen i rommet. Nå har jo vi bare ett barn og derfor bare ett kamera, men skulle man hatt flere barn eller flere faste sovesteder man vil følge med på så er det selvsagt mulig å koble til maks fire kamera på samme monitor, enkelt som bare det!

Eneste lille minus er at kameraet må være tilkoblet til strømuttak mens det er i bruk. Her i huset er vi godt utstyrt med stikkontakter både inne og ute, noe som er fint når mini sover i vogna si ute! I de fleste tilfeller er det jo ikke nødvendig å overvåke alt som skjer, så med den supre lydkvaliteten holder det lenge at kameraet står i rommet babyen sover i om man ikke skulle ha en kontakt i nærheten av senga/vogna etc.

Så om noen er ute etter en super babycall som holder det den lover er iNanny varmt anbefalt! Jollyroom har et bredt utvalg med monitorer både med eller uten kamera, eller bare kamera som du kan koble opp til din egen mobil. Dere finner alle variantene HER, og nå er også alle på kjempetilbud der minste rabatt er på hele -33%, så løp og kjøp♥

#jollyroom #jollyroomno #babycall #baby #mammablogg


 

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
hits