28.06.2011

kirstybee

01:01

fant denne ene flickr siden, og jeg er så utrolig heftig imponert over bildene hennes. jeg har ikke ord!

          

_
flere bilder her

 

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
23.06.2011

lang onsdag

01:16

hallo!
har ikke hatt noe å blogge om i det siste, men i dag har jeg faktisk gjort noe så nå har jeg faktisk noe å skrive om! så kanskje litt sent å oppdatere bloggen nu, men har bedre å gjøre om dagen. men heller sent enn aldri, hæ?

I dag har jeg og addi syklet til butikken for å kjøpe striping til håret hennes, men så hadde de ikke det der, så vi måtte ta toget til gran. akkurat da vi kom frem begynte det å regne, så vi gjemte oss under hvert tak vi fant men var alikevel klissvåte da vi kom oss inn på senteret.  på toget hjem igjen var vi et par hundre kroner fattigere og et par tightser og et par med øredobber rikere! 

da vi kom hjem spiste vi kjempe god middag og stripet håret til addi(nydelig resultat!). resten av kvelden gikk til dessert spising og filmtitting. superkoselig onsdag!

fine fine dagen<3 

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
20.06.2011

togtogtooog

08:38
heiaaaa!
har tilbringet hele natten på tog fra mo i rana til trondheim og kjører akkuratt videre til oslo nå, og er forbredt på nye 6 timer med tog.....
begynner allerede å bli lei av sangene på musikk lista, og er skikkelig ivrig på å komme frem! var forresten sykt kjip dag i går da jeg måtte dra fra amalie. siden vi møttes har vi ikke vært borte fra hverandre mer enn et par dager, nå er det en uke til vi sees igjen. men det går vel fort unna. skal bli deilig å komme seg bort fra alt og alle en stund og legge tankene bak seg, også skal det bli herlig å se addi, hallvard og tor-erik igjen!

skal prøve å få blogget når jeg kommer frem, er så dyrt med 3G nett på iPhone.
ha en fin dag alle :-)
KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
17.06.2011

comeback

20:05

heei bloggen? 
har ikke blogget på en eeevighet fordi jeg har bodd hos amalie en stund, og hun har ikke hatt nett på kjempelenge, så da har heller ikke jeg nett. men nå har vi fått nettet tilbake og jeg slår til igjen!!!!!!!!!!11
neida. i det siste har det skjedd litt av hvert? jeg har gått på amalies skole i to prøveuker og har kost meg skikkelig mye, blitt kjent med nye folk og hatt det kjempe gøy, så det er sååå trist at de ukene er over nå!

de ukene jeg har gått på amalies skole har vi bodd hos hverandre, og siden det har vært så fint vær kjempelenge så har vi sola oss hver dag, vært i klokkerhagen med mange kompiser og til og med vært på stranda! så utrolig deilig å kjenne at det endelig er sommer! mer interessangt har vi ikke gjort...

i helgen drar jeg mest sansynlig til oslo og besøker addi og brødrene hennes, og blir der en stund. gleder meg kjempemye! det kjipe er at jeg skulle egentlig dratt i gårkveld, og skulle vært i oslo-by akkuratt nå og digget til alle artistene som skal opptre på vglista topp 20, men siden jeg er så utrolig lite oppdatert var jeg ikke klar over at det allerede var i dag. så, synd for meg...

nå skal jeg og amalie ut å se kamp rett nedi gata her, så skal jeg prøve å bli flinkere med bloggingen så lenge datan ikke streiker:-)  btw - dårlig med bilder, fordi kameraet mitt er hjemme og jeg har ikke minnekortet i nærheten, så jeg legger ut et innlegg senere når jeg får tak i kameraet!

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
03.06.2011

må gjøre forslag?

13:30

hei, enormt comeback!!
sitter med Tine Amanda's digge MacBook Pro og skal snart spise nachosen vi har mekket, før vi farer avgårde til byen. kjempe spennende aight?

Veit foresten at det er kjempe lenge siden jeg har oppdatert, men datan min streiker som faen, så jeg tenkte at dette var en fin anledning til å blogge fra Macaronien(maccen hennes) når jeg har sjansen :-) 


MEN overskriften. For å gjøre det godt igjen etter den lange spontane bloggpausen min, så tenkte vi på en må gjøre video, så kom med forslag? helst alt man kan gjøre inne. er for dårlig vær til å gå ut:(:(:(( bor ikke i Oslo shø'

KATEGORI: Blogg - 22 kommentarer
hits