29.06.2012

honey & me

01:06savner deg og søskene dine allerede, litt over en uke igjen til dere drar fra meg :'(♥ 

KATEGORI: Tanker - 3 kommentarer
28.06.2012

oppskrift: lemonies

17:01
STEG 1
2 egg
4 1/2 ss sitronsaft
vispes sammen

STEG 2
85g mel
170g sukker
115g mykt smør
1/4 ts salt
mikses sammen

STEG 3
miks egge-og-sitron blandingen sammen med mel blandingen

GLASUR
150g melis
sitronsaft

stekes i 25 minutter på 150 grader

♥♥♥

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
28.06.2012

spotify

01:24

På kvelder som dette hvor jeg sitter å kjeder meg, bruker jeg evigheter på Spotify og hører igjennom sanger på lister og går igjennom flere radiolister for å finne nye sanger og i dag har jeg funnet veldig mange sovesanger som jeg gleder meg til å bruke i kveld når jeg legger meg! 

Hvis dere vil subscribe eller bare se igjennom så finner dere profilen min HER og direktelink til listene: 
Sangene jeg hører mest på. HER
Sanger jeg hører mest på + sanger fra Starred-lista som er den jeg hører absolutt mest på. HER
SovelistaHER 

Er forresten slik at Top Tracksa til en eller annen "Eskil Hagfors" har kommet inn på min profil, og uansett hvor mange ganger jeg fjerner den, så kommer den opp igjen! Noen som vet hva jeg kan gjøre for å få han vekk? Jeg aner ikke hvem det er en gang og liker ikke musikken hans.. 

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
27.06.2012

nådd grensen?

18:12

Hallo! Ligger i sengen og skal straks ned å dusje av meg den ekle sololjen. Sykt hvor ekkel og feit det blir på huden! Har jo solt meg hver dag siden vi fikk sommerferie, og lurer på om jeg har nådd grensen i tanning, slik at jeg ikke blir brunere? Uansett hvor lenge jeg ligger i solen så blir jeg ikke noe særlig brunere lenger, så jeg håper det blir mer farge når jeg kommer meg til Hellas! 

Er det bare jeg som er skikkelig elendig til å sole meg bak, forresten?! Haha er sikkert 3 ganger brunere foran enn bak..

I dag har jeg bare ligget hjemme med sinnsyke menssmerter, solet meg og filmet litt til den siste kattefilmen som kommer om ikke så alt for lenge og skal se om jeg kommer meg ut med jentene om magen blir bedre også skal jeg lage meg kanelsnurrer! Har hatt så veldig lyst på det i det siste, så nå må jeg bare få laget meg noen..
Hva har dere gjort i dag? 

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
26.06.2012

nelly wants

13:55


Rosa kjole med paljetter HER


Svart kjole med belte HER


Gul kjole med belte HER


Bandeau kjole med paljetter HER


Pumps med diamanter HER


Forget Your Boyfriend, sko med nagler HER


Svarte Jeffrey Campbells HER


Jeffrey Campbells med blonder HER


Svart tubebikini HER

25.06.2012

første bad

05:23

Hei! Sovnet på sofan i 9 tida og våknet for en time siden og får ikke sove mer så jeg kan like godt blogge. 
Som sagt på forrige innlegg dro jeg ned på brygga med Cajsa og Theodor for å møte Emilie og Vilde, men var ganske kjedelig og sykt varmt, så vi gikk utover til torget og bestemte oss etterhvert for at vi skulle bade!

Kaaaldt!

Men nå må jeg legge meg før jeg blir sulten, for da får jeg aldri sove.. haha. Natta bloggen♥

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
24.06.2012

42

15:03

DET ER SÅÅÅ VARMT! Skal prøve å slutte å blogge om været, men er det fint vær er det som oftest det dagene går ut på. Var sykeste 42 grader ute i solen i sta, satt med temraturmåleren foran meg. Skal snart ned på brygga med jentene og Theodor, endelig sommer på berget! Og det blir så jævlig varmt når det først er varmt her. 

I går var vi ute på en liten båttur til Finni og dro til Cajsa også til Thea. Hadde det skikkelig koselig ut til langt på kvelden før vi ble kjørt hjem igjen med båten. Første gang jeg styrte båt faktisk, gikk veldig bra! 

haha!

Ha en fin søndaaag♥

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
23.06.2012

malabarisk

17:06

Hallo! Siter ute i solen og koser meg ekstremt med sololjen og brunfargen som kommer seg i sommerværet! Er jo faktisk 25 grader i skyggen i dag. Mamma dro meg med på auksjon i dag(haha) og i og med det var ute har jeg holdt meg mest i solen og fått singlett,sko og shorts-skille! Hater egentlig alle skiller bortsett fra truseskille, og irriterer meg skikkelig over at jeg må bruke bikinioverdel når jeg soler megi nabolaget, haha.  


Ekstremt vakker tempraturmåler. I dag er det visst Malabarisk hva nå enn det er:-)

I kveld blir det grilling med et par jenter, siden det er sankthansaften! Kan prøve å blogge med mobilen eller når jeg kommer hjem, tar vertfall med kameraet. Hva skal dere i kveld? 

 

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
23.06.2012

bildedryss: i går og dag

03:06

Blogger i søvne nå, er helt ubeskrivelig trøtt! Ble lite med søvn i natt, kom hjem i to tida og var ute fra fire til ti. Eneste grunnen til at jeg enda er oppe er fordi jeg lovet de andre å legge ut bilder fra turen.. Ble ikke så mange, men har mange fler på Vilde sitt kamera, så jeg legger inn fler når jeg har fått dem!

I GÅRI DAG
Var dødsfint vær i dag, så vi satt ute hele dagen. Er ikke så ofte jeg er hjemme når jeg har fri, så får ikke vært så masse med de fra skolen, men vi har kommet mye nærmere i det siste og det er så koselig! Håper på mange fine dager med dere utover sommerferien♥

Nå MÅ Jeg sove, vi blogges! 

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
21.06.2012

hei och hade

19:03

Heeei! Har vært virkelig sløv med blogging de siste dagene, men har vært så trøtt at jeg har bare ikke orket. MEN NÅ ER DET SOMMERFERIE♥Og det feirer jeg med noen fra klassen på lavotur ute i natt! Blir nok en del kaldt, siden det er ganske overskyet og litt regn, men vi klarer oss sikkert helt fint!

Som sagt over fikk vi sommerferie i dag, og det eneste jeg har gjort er å være på skolen og slappet av hjemme, krøllet håret og nå begynner jeg å pakke til i kveld.. Ikke særlig interresant. Men nå har alle kommet frem dit vi skal være i natt, så jeg må nesten løpe! Men jeg skal ta med kameraet og få tatt noen bilder, hihi.
 
Krølleeer! Hva synes dere?  

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
19.06.2012

hår?

20:43

Hei! Prøvde å blogge i 13 tiden i dag, men ville ikke lastes opp noen bilder, og siden jeg var så trøtt at jeg omtrent skrev i søvne gikk jeg bare å la meg! Våknet i fem tida og har ikke gjort noen ting etter det, så nå skal jeg lage meg noe mat og se ferdig sesongen på Frustrerte Fruer! Hadde en kjempechill skoledag med rydding, essoburger-spising og film i dag. Fikk også en syk nedturbeskjed om at vi ikke får bytte klasserom til neste år?????!! Samme klasserom hele ungdomskolen er ikke fett. Nedtur! Men får kanskje nytt etter jul, da..  


En annen ting er at jeg har tatt ut extensionsene mine igjen, og har klippet bort det slitte av mitt eget hår og tenkte å bestille Folic Acid/B vitaminer fra ebay så jeg kanskje får orden på mitt ekte så jeg slipper å bruke extensions hele livet. Trives vrkelig ikke med så kort hår jeg har nå, men jeg må nok bare venne meg til det! 

Noen som har noe tips til håret? Noen shampoo/conditioner/kurer/råd osv? Trenger all hjelp jeg kan få!

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
17.06.2012

honey

23:55


Helå, vet ikke hvorfor jeg fortsatt er oppe fordi jeg kjeder meg helt ekstremt. I gårkveld var jeg ute en tur med et par av jentene nede på brygga, var sykt koselig! Gleder meg til dagen vi får ferie, da får vi forhåpentligvis samlet en god del og grille og kose oss litt sammen!  

Har som vanlig hatt en kjempe sløv søndag med soving til langt utpå dagen, så en film på youtube som het Cyberbully av ren kjedsomhet og koste meg ute i finværet med mamma resten av dagen og sovnet ute! Også har jeg vært masse med Honeypusen hihi lille venn♥

Kjedelig innlegg, men bedre enn ikkenoe! Blogges bedre i morgen, xoxoxoxoxxooxo

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
16.06.2012

sooooool

17:50

Heeei! Er sååå fint vær i dag! Dritvarmt og godt! Holdte på å krepere av varmen på vei hjemmefra og hit, er hos hos Vilde og sitter på verdens fiiineste kjøkken og blogger mens Vilde pakker litt klær til vi skal være hos meg i natt. Men før vi drar til meg igjen skal vi være her og spise hjemmelaget sushi(♥) og prøve å samle litt folk og kose oss skikkelig i finværet. Var faktisk så varmt i dag at vi satt i vinduet og tannet, litt deilig at sommeren for en gangs skyld vises her og!


Tok forresten med to av kattene hit i sta, sykt morsom tur med dem i veska stakar. VILDE OG LILLYS KATTETRANSPORT AS! 
Så dumt jeg ikke tok med kamera, dere skulle ha sett hvor søte de har blitt! 

Fint vær hos dere og? 

KATEGORI: Blogg - 6 kommentarer
15.06.2012

girls night

20:21


Heei, bloggen blir lagt litt til side i dag! Har jentene på jentekveld, så skal finne på noe annet enn data de time som er igjen! Kan prøve å få inn et innlegg før jeg legger meg, men er ikke sikkert jeg gidder.. Tusen takk for kommentarer på det forrige innlegget, er veldig usikker enda! 

Hva gjør dere i helgen?KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer
15.06.2012

hjeeeeelp

12:31

Jeg har hatt lyst på lysebrunt hår i en evighet, og fikk prøve Vildes extensions og likte det veldig godt! Tenkte å ta meg en tur til frisøren for å få det ordnet. Håret mitt har fryktelig mye oransjskjær i seg nå(synes ikke på mobilbilder av en eller annen merkelig grunn?), så endten farger jeg det mørkere eller karamellfarget/lysebrunt. Blir jeg misfornøyd er det jo bare å farge det tilbake til mørkt! Eneste problemet er extensionsene, da. Må skaffe meg nye om jeg farger det lysere. 

Hva synes dere?

Vilde sine extensions til venstre og mitt vanlige til høyre.

KATEGORI: Blogg - 9 kommentarer
hits