22.06.2014

hjem og kattesnakk

13:50

Hei dere! Ble stille fra meg i går siden jeg sto opp så sent og dro hjem til mine foreldre i slutten av dagen der de faktisk ikke har internett lenger? Jeg prøvde å mobilblogge litt men var tom for 3G så det gikk aaalt for sakte, men her er jeg!

Har brukt tiden helt siden jeg kom frem til å sitte inne på katterommet sammen med de små kattungene våre! De er så fine nå som de går rundt og leker med hverandre og er så nysgjerrige på alt som skjer hihi! Som noen av dere sikkert vet har jeg jo en ekstrem kjærlighet for katter, og nå når vi fortsatt har babyene så har vi faktisk 11 katter her hjemme haha! Snart gir vi jo bort de seks små og sitter igjen med de fem gamle, men jeg kunne med glede hatt alle sammen selv! Kanskje dere som har vært her lengst husker det forrige kullet vårt fra 2013?(her) Helt siden vi ga dem bort har jeg jo savnet det å ha kattunger, og nå gruer jeg meg så fryktelig til dette kullet blir gitt bort :-(

Siden jeg ikke har mer strøm på kameraet mitt og laderen ligger hos min søster flere timer unna, så slenger jeg heller med noen bilder av de små!

♥ Hvordan er deres forhold til katter?

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
20.06.2014

sommerferie

19:00

Endelig! Endelig funker macen som den skal, og endelig er det ferie og endelig er det helg. Skulle jo prøve å blogge tidligere i dag men macen har vært helt låst i flere timer nå, så jeg fikk ikke gjort noe som helst før jeg dro ut å spiste med jentene klokken tre, noe som var superkoselig! Vi spiste kjempegod mat og sjokoladefondant, og ikke minst så tok vi avskjed til vår kjære Sunniva som flytter fra oss nå :-( 

Ellers så er det jo sommerferie, noe som var skikkelig på tide! Og jeg regner med jeg ikke er den eneste som er sykt fornøyd med det? Bortsett fra at jeg begynner å jobbe allerede på mandag fra syv til fire, så er jo uansett tanken på ferie veldig god etter et langt skoleår! Det var fatisk ganse trist å se avgangselevene ta avskjed med hverandre.. Det er jo veldig merkelig hvor glade man blir i hverandre på dans og drama, og jeg gruer meg allerede skikkelig til det er min sin klasse sin tur å ta farvel med hverandre, fine jentegjengen min.. Heldigvis er det enda lenge til! 

Dagens antrekk er en finfin langarmet kjole fra Bik Bok som jeg har blitt så glad i! Har ikke fått brukt den før fordi det ikke har vært noe anledning, men i dag på avslutninga tenkte jeg den passet fint. Ikke for pyntet liksom! Dessverre synes jeg den ble kjempestygg på bildene jeg tok i sta, så helfigursbildene tror jeg at jeg sparer dere for..Kjole fra Bik Bok, klokke fra Michael Kors, armbånd fra Accessorize & h&m

Forresten, noen som synes det tar veldig lang tid å laste inn bloggen min? Tar evigheter å både forhåndvise innleggene og å åpne min egen blogg, men det er ikke treigt når jeg går inn på andre blogger på blogg.no? Noen som vet hva som kan være galt?

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
19.06.2014

any questions?

22:09
Dere vet hvordan det funker, bare spør om hva dere enn skulle lure på! Dere skjønner selv hvor grensene går, så dere kan kanskje spare dere for det som blir for personlig! Uansett så skal jeg være flink til å svare på alt siden jeg regner med det ikke blir så alt for mange spørsmål å besvare, og hvem vet? Kaaanskje kanskje jeg tar det på video hvis jeg overlever det å høre min egen stemme på opptak, vi får se! Kjør på♥

19.06.2014

gult er kult

20:16

Oi, for en statistikk da dere! Shit, jeg er helt sjokkert.. Bare i løpet av dagen og gårdagen har det økt fra 40 sidevisninger til 600?! Nå håper jeg bare det holder seg der og at det ikke synker igjen like fort som det gikk opp hehe.

I dag har det vært full rulle helt siden jeg forsov meg i dag tidlig og måtte løpe til bussen(dette er noe dere kommer til å lese ofte), og derfra har det vært noe å gjøre hele veien. Vi på dans og drama opptrådde for avgangselvene i kveld og derfor ble det satt opp øving i lokalene der avslutningsarrangementet skulle være fra klokken ni i dag tidlig, og jeg må si at slike dager hvor man danser, synger og ja.. I det hele tatt gjør noe som helst, tar på! Spesielt for en såpass lat person som meg som nå sitter utslitt i sofan med potetgullposen og en cola og med maccen på fanget heeehe.. 
Tskjorte fra Monki

Jeg har jo alt for mange grå, beige, hvite og svarte klær i klesskapet, og det er supersjeldent jeg bruker noe med farger utenom et par underdeler av og til, men dagens gule tskjorte skiller seg skikkelig ut fra den kjedelige haugen med overdeler, og den er sååå fresh! Det er jo fint å variere litt når det kommer til stil og klær, så i dag la jeg igjen alt det grå hjemme og kjørte på med gult, kult ikkesant? Gleder meg til å bruke den litt uti sommerferien når jeg forhåpentligvis har fått litt mer farge på kroppen.. Synes gult er nydelig til brun hud!

Senere i kveld tenkte jeg å komme med en spørsmålsrunde siden dere sikkert er nysgjerrig på litt av hvert? Det er jo tross alt veldig lenge siden jeg blogget sist, og mye har skjedd siden da, så stay tuned!

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
18.06.2014

the fault in our stars

23:59

Herregud for en film!
Etter jeg postet forrige innlegg løp jeg ned til bussen og møtte fine Marthe og Sofie på kinoen der vi så filmen alle prater om for tiden, tidenes grinefilm! Jeg var såklart forberedt på at det kom til å bli litt trist, selvfølgelig, men at den var såpass trist og rørende var faktisk overraskende.. Alle i kinosalen snufset og tørket tårer, og selv om jeg hadde en liten utfordring med meg selv om å ikke grine så ble det uansett til slutt helt umulig å la vær å ikke felle noen mange tårer selv.. Men gud så mye fint, trist, romantisk, rørende og fantastisk på en gang! Når alt var over var det veldig godt å tenke på at både jeg og min kjære er friske! Vil uansett anbefale alle å se denne(dropp øyesminken) eller eventuelt lese boken, for dette blir vel uten tvil en av de fineste filmene jeg har sett vertfall! 

  
Har dere sett filmen? Hva syens dere?

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
18.06.2014

oisann

18:14

Jaa.. Så var det denne bloggen da! 

Jeg har jo tenkt litt frem og tilbake og kommet fram til det at, jo og ja, jeg savner bloggingen litt! Siden jeg var smart nok til å ikke slette bloggen noen av de gangene jeg mistet motivasjonen, så prøver jeg meg nok en gang og gir både meg selv og blogg.no en sjanse... I det siste har jeg levd det gode liv med både min herlige kjæreste og gode venner, fått grillet litt de få dagene det har vært fint vær her, vært innom hovedstaten og svidd bort sparepengene i Karl Johans gater, vært på Miley Cyrus konsert, og kanskje best av alt - fått seks nydelige kattunger! Nå som skolen er over om bare noen få dager så er jeg klar for mange flere fine opplevelser som jeg skal dele med dere som fortsatt henger med? 


Nå ville det vært typisk meg å poste dette innlegget og la det gå flere måneder førr neste gang dere hører fra meg, men jeg skal faktisk prøve litt denne gangen og sette av litt tid til nettopp bloggen, for det er jo tross alt noe jeg synes er veldig morsomt! Men akkurat nå er jeg litt tom for både ideer, bilder og ord, så jeg overlater egentlig dette til dere! Hva vil dere se her inne fremover? Fyr løs med forslag!

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
hits