27.06.2016

REN OG PEN

20:05

innlegget inneholder reklame og sponsede produkter

Hei og god sommerferie til alle sammen♥ Regner med de fleste nyter fridagene? Jeg merker personlig ingen forskjell fordi jeg er i permisjon, så uansett hvilken dag det er går jeg helst rundt i pysjen hele dagen og sløver i sofaen sammen med verdens beste Isabella, men i dag har jeg faktisk vært meget opptatt med å ta igjen noen neglekunder! Været har vært helt nydelig i helgen, noe som synes på brunfargen, men nå som regnet er tilbake så passet det fint å ta noen kunder inne. Fremover nå er det bare meldt regn så litt solarium blir populært i håp om å få litt ekstra farge på kroppen før jeg reiser til Roskilde neste uke! Vanligvis har jeg reist til Santorini hver eneste sommer i 5 år nå, men med lille Isabella så valgte vi å holde oss rolige i år og heller ta en sydentur mot våren, men så dukket Roskilde opp. Det har vært så mye frem og tilbake om jeg skulle reise, men nå er jeg så glad for at jeg bestemte meg for å reise så jeg hvertfall har én reiseplan i sommer, men likevel gruer jeg meg litt til å være borte fra denne godklumpen for første gang...

HELDRESS FRA JOLLYROOM

Denne dressen er så søt! Som nevnt over så er jo jeg så å si aldri ute av huset, og nettshopping er et supert alternativ for meg. HER finner man en haug med basicplagg (heldress, pysj, bodyer etc.) til de minste, og HER finner dere hele klesutvalget til Jollyroom. 

Nå som kjære er i Danmark, så har jeg og Isabella nå hatt en hel uke foran oss med skikkelig mor og datter tid, og noe at det koseligste vi vet er å bade og dusje sammen, så det gjorde vi i dag, og denne gangen var det tiden etter bading som var ekstra stas fordi hun har nemlig fått seg egen badekåpe fra Jollyroom! Her i huset elsker vi morgenkåper, så det var virkelig på tide å gi henne sin egen, og bare se så fin hun er i den♥ 


Jollyroom har mange badekåper å velge mellom, og da spesielt mange til strandbruk for de minste! De finner dere HER
 

ØNSKER DERE ALLE EN FIN SOMMER VIDERE♥ FORTELL MEG GJERNE OM DERES SOMMERPLANER!

KATEGORI: Blogg - 7 kommentarer
02.06.2016

EN PERFEKT START

10:55

...PÅ DAGEN ♥

 

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
01.06.2016

DÅPEN

10:44

Hei dere♥ Det har dessverre blitt en vane å ta ekstremt lange pauser fra bloggen. Det skjer svært lite her hjemme, så jeg har på en måte ingen ting å dele med omverdenen. Siden sist har jeg solt meg i det fine vårværet, øvd på å legge akrylnegler, Isabella har rukket å fylle godt over fire måneder, og ikke minst har hun blitt døpt!

Søndag 17.april var det klart for dåpsseremonien til den lille jenta vår! Vi valgte å døpe i Bodø, så dit dro vi på torsdagen i forveien. Familie og venner fra hele landet kom flygende, i tillegg til min kjære pappa og bror fra Østerrike! Mange av de som tok seg tiden til å komme har jeg ikke sett på flere år, så helgen har vært veldig koselig med masse gjensynsglede! Når de nære og fjerne var samlet var vi oppe i over 50 gjester, og stemningen var like god som kakene, og gavene var nydelige! Selv om helgen gikk over all forventning, var det godt å ha det overstått og kunne senke skuldrene. Både mor, far og barn var ekstremt slitne etter en innholdsrik og fantastisk helg♥ Her får dere noen bilder fra den store dagen:

♥ TAKK TIL ALLE SOM BIDRO TIL EN ORDENTLIG FIN DÅPSFEIRING ♥

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits