31.07.2011

i dag

23:29

godkveeld!
kan ikke huske sist *vi sto opp så tidlig, våknet klokken ett liksom. var en ganske crazy dag i går. vi sto opp rundt seks, hadde huset for oss selv, så var jeg bedt på bryllupsfest så jeg stakk dit i sju tiden mens amalie og silje var igjen hjemme. kom hjem klokken ett, jeg. sykt trivelig ;-)  klarte å tryne som fanden i stien på vei hjem og har det såret på leggen. teit! men kvelden var koselig da.

i dag har vi sovet hele dagen, og spist pizza som bare det.
 *vi = silje, amalie og jeg 

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
30.07.2011

liveshow!

00:58

spørsmål, tips, beskjeder og alt annet stilles i kommentarfeltet! anbefaler å ha en side med liveshow og en side med kommentarfelt, så dere ikke går glipp av svaret!
Streaming live video by Ustream
 

KATEGORI: Liveshow - 24 kommentarer
29.07.2011

tips til liveshow

23:18

tenkte å ha liveshow senere.
skriv i kommentarfeltet hva dere vil se,og tips til hva vi kan ha med! 

KATEGORI: Liveshow - 4 kommentarer
29.07.2011

overskrift

18:12

heio!
har nettopp våknet! hadde ikke blogglyst lenger da vi kom fra butikken i går.dessuten er spaceknappen min ødelagt og det er skikkelig vanskelig å skrive en setning:-(
jaa. det første jeg måtte gjøre da jeg sto opp i dag var å finne silje som hadde gått av bussen og ikke skjønt hvor hun var, så jeg var en ekte superhero som reddet dagen. tenk hvor hun kunne endt opp om det ikke hadde vært for.... meg.  

herregud,tenk at jeg brukte tid på det der:-(

uansett. i natt, mens amalie snakket med masse svensker på skype, valgte jeg å se never say never, og jeg tror jeg drømte om justin bieber i natt haha. også en ting til! jeg fikk noen superfine piercinger av søstra mi i posten i går, og jeg gleder meg sånn til å bytte den jeg har nå,åh!

er så fineeee, elsker den med perlen bak der! 
EDIT: begge piercingene er fra pinpoint!

har ingen planer utover kvelden,skal bare slappe av med silje og amalie, blir koselig:-)
hva er deres planer? 

KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer
28.07.2011

brb

20:23

blogger med en gang jeg kommer hjem, skal bare løpe på butikken å kjøpe noe godt til i kveld:-)
dere må ikke tro jeg ikke tenker på dere, har bare vært en skikkelig travel dag. 

random bilde fra umeå, hater innlegg uten bilder.
kødda, fikk bare så sykt med blogglyst haha. BRB BUTIKKEN 

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
27.07.2011

jeg er et vanlig menneske

19:42

okei, er et par ting jeg bare må ta opp nå, som jeg har holdt inne så lenge eller bare aldri har fått snakket om! begynner å merke at bloggen min begynner å bli fylt av teite lange og ubetydelige innlegg, men ja.

i det siste har det vært veldig mange nye blogger og masse sånt, og jeg har blogget i snart tre år i strekk og kanskje den eneste her jeg bor som har holdt bloggingen oppe så lenge. og nå som flere har fått seg blogg, spør folk meg om det blir "wannabe" og ha spørsmålsrunde etter jeg har det, om det blir "wannabe" om de legger inn bilde eller skriver om det samme som meg. flere og flere spør meg om de kan ha spørsmålsrunde etter meg, fordi jeg hadde det for litt siden, og jeg ser folk skriver nederst i innleggene sine at leserne ikke må tro de hermer etter meg. jeg mener.. hva skjer? spørsmålsrunder har vært på blogger i flere år, og det er ikke jeg som bestemmer om folk kan ha det eller ikke, langt ifra!  

også dette med piercingen. tenk hvor mange tusen jenter i norge med piercing i navlen, da dere. jeg har fått masse spøsmål om den og såklart er det fler som er fristet til å ta og har planer om det, også begynner dem til meg: "hvis det er greit for deg da, må ikke ta om du ikke vil at jeg skal herme!" og jeg blir like sjokkert hver gang. akkurat som jeg bestemmer om dem skal ta det eller ikke. en kjempesøt venninne av meg fortalte meg her om dagen at hun fikk endten ta i navlen eller i nesen, og siden jeg har begge deler var hun redd for å bli kalt "wannabe" av andre. og jeg ba hun gå for det hun synes er finest og ikke tenke på meg, så nå skal hun ta piercing i navlen og har skrevet om det på bloggen sin, og såklart dukket denne kommentaren opp på lykke-innlegget hennes: 

latterlig!!!!!!!!!!!!!!!!
 vil ikke at dere skal oppfatte dette innlegget på helt motsatt måte av det jeg prøver å fortelle dere, jeg er ikke på noen måte "egoist" fordi jeg forteller dere dette. og det er heller ikke noe "briefing" om at folk skal ha ting etter meg. jeg prøver å fortelle dere at jeg vil ikke at andre skal være redd for å bli kalt wannabe fordi jeg har noe før dem. jeg er en helt normal jente med blogg og piercing i navlen, og ingen "blogg-og-piercing-politi"! 
ta piercing og blogg om hva dere vil ikke tenk på andre, tenk på deg selv! 

KATEGORI: Tanker - 6 kommentarer
27.07.2011

svar på spørsmål del 2

17:35

hadde helt glemt spørsmålsrunden! takk til leseren som spurte når jeg skulle svare på den, haha.

Har du dyr?
ja, en hund og tre katter:-) Hvor mange har du innom bloggen hver dag? 100-200 noen ganger 300+ Hvor høy er du? 163 cm. Din naturlige hårfarge? mørkebrunt Når begynte du med sminke? 4-5 klasse Musikktips? dette høres kanskje rart ut, men jeg liker ikke å gi bort musikken jeg hører på til flere, fordi jeg hater at fler hører på musikken jeg hører på haha. flere som er sånn? hva synes du om lave jenter? ikke noe imot det? anbefaler du noen apps til iphone/ipod? blogg.no, facebook og spring iste eller iskaffe? begge<3 hva slags kamerautstyr har du? kamerahus Canon EOS 550D. Objektiv 18-55mm, Sigma 70-300mm.  er det en linse/objektiv du ønsker deg mest nå? Ja! macrolinse 5 personer som betyr mest for deg: mamma og søstra mi. og flere hvorfor hakker du ned på folk ? vet ikke helt hvordan jeg skal svare på det, jeg kommer ikke helt på hvem jeg har hakket ned på, men om noen føler seg truffet, så unnskyld! vet du at du er blitt frekker siden du begynte og henge med amalie? ja.hvis du skulle valgt tre personer ( uten om familie ) som du skulle tatt med på en øde øy, hvem ville det vert ? haha:) hvor gammel var du når du fikk hull i nesa og hvor tok du det ?? 9 år, tok det på en frisørsalong i sandvika.

sånn! håper dere fikk svar på det dere lurte på hvis ikke kan dere spørre på formspring!(link i sidebaren) 

 

25.07.2011

piercingen

20:57

hei , jeg bruker å lese bloggen din . Da jeg så svarene på spørsmålsrunden din (videoen) , så var det noen som spurte om du brukte bedøvelse , da du tok navelpiercing . Jeg lurte på om du kunne lage ett eget innlegg , der du skriver om hvordan bedøvelsen virket og om det var vondt , osv... :-) sånn at andre som skal ta navle piercing , får vite litt ; ) - leser

såklart jeg kan!

jeg har ønsket meg piercing i navlen helt siden jeg var liten, og har stukket et par ganger selv før, og det er ikke noe jeg anbefaler! man kan både få infeksjon, alt for tynt og skjeiv og ja. you name it! så etter snart seks år med masing og sikkerhetsnål-stikking sa mamma ja til pierce navlen! profesjonelt denne gangen da.

jeg fikk låne en bedøvelseskrem av amalie som heter emla som funket helt sinnsykt bra, uten den hadde jeg nok fått angst! vet ikke hvor man får kjøpt den eller hvor mye den koster, den var egnentlig bare helt random.

det er en helt vanlig liten krem som bedøver der du smører. jeg vet ikke hvor lenge bedøvelsen varer, men det funker i allefall! 

mamma kunne ikke være med, så hun bare ringte studioet og fortalte navnet mitt, alderen min og at jeg fikk lov, så det var i orden! før vi dro til tattoosjappa var jeg sinnsykt nervøs og klarte ikke å spise og alt det der, så jeg bare la meg ned for å roe meg før vi dro dit, men med en gang vi kom frem, var jeg ikke nervøs i det hele tatt!

da det var min tur fikk jeg en boks med forskjellige piercinger i også måtte jeg velge hvilken jeg ville ha, og endte opp med en med lyseblå diamant i. mannen tegnet på to prikker i navelen min og målte avstanden med en slags tang før jeg la meg ned i stolen. han satt på en klemme og stakk nåla igjennom uten at jeg var klar over det, og satte på plass piercingen og hele pakka uten at jeg merka det. så før jeg visste ord av det, var jeg ferdig! tror ikke det hadde gått så lett unna uten bedøvelsen for å si det sånn:-)

jeg bruker pyrisept til å rense med, og bruker to q-tipser til å dytte og rense rundt stanga med, og nå i det siste har jeg fått litt vondt i den, den er litt rød og det kommer litt verk ut, men det må man regne med!

så jeg anbefaler de som vil ha piercing i navlen å ta det, rense det godt og ikke ta på smykket med uvaska hender. aldersgrensen her var 15 med kontakt med forelder, det kostet 600 og det gikk veldig fort og jeg er kjempe fornøyd!♥ 

25.07.2011

chihuahua

19:04amalies' søteste chihuahuaer <3 shana og disney!

 

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
24.07.2011

vannis

07:09

hei. god morgen. har ikke lagt meg enda. skal hente en vannis. linnèa har fristet meg med vannis i flere uker, så på butikken i går var det ikke tvil da vi så vannis for 10 kroner! dessuten var pakken så søt: 

<3
så nå spiser jeg vannis som bare det.
 
så at ingen skjønte noen ting av innlegget jeg skrev tidligere i dag, men det er noe av det sykeste jeg har vært med på. vi ble låst inne og kom oss ikke ut, så vi var på jakt etter noen åpene dører, og fant et kontor med et hav med nøkler, så vi tok med alle nøklene og sjekket om alle passet, men vi kom oss ikke ut? så vi bare tok en annen vei ut kjelleren. syk dag! håper bare ingen mistenker oss for noe ulovlig, er jo ikke våres feil at vi blir stengt inne:-(

også! jeg er så lei meg for alt som har skjedd i oslo, det er helt utrolig å tenke på! ni stykker fra her jeg bor, var på utøya når det hele foregikk og en ble skutt i magen og karin er fortsatt savnet, resten er i god behold. det er uvirkelig å tenke på at karin fortsatt er borte, og det har skjedd så mye fælt. ingen vet hvor hun er eller hvordan hun har det. helt utrolig:-( kondolerer til alle som har mistet noen venner eller bekjente. ingen fortjener noe slikt, og kryss fingrene for alle som fortsatt er savnet!

 er ikke mer vannis igjen btw. god natt

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
23.07.2011

haha

18:42

hallo!
haha sykt epic situasjon det her, men jeg og amalie var innom solariumet/svømmehallen/hallen for å ta sol, og nå sitter vi inne på et bad og tør ikke å gå ut haha. tenkte å bade i bassenget før vi kommer oss ut herifra haha, man lever jo bare en gang:-) MEN NÅ SKRUDDE LYSET I BYGNINGEN SEG AV SNAKKES

22.07.2011

på bussen

18:44

hei, god kveld!
har nettopp stått opp og slengt meg og amalie på bussen etter å ha sett litt på easy a. holder på å dø av trøtthet! i kveld har jeg og amalie forhåpentligvis huset for oss selv, så vi tenkte og kjøre igang en koselig jentekveld! det blir kjempenice:-)

Ikke mobb nesen min, vet ikke hva som har skjedd:-(

Hva gjør dere utover kvelden?

22.07.2011

loveyou

07:05

nå legger vi oss, må bare gi dere litt ros! for jeg fikk skikkelig blogglyst da jeg sjekket innom statestikken og så at jeg hadde syke 318 lesere innom bloggen i går, og enda sykere 720 sidevisninger! og allerde i dag etter klokken tolv har over 150 stykker vært innom bloggen, blir så glad! det er virkelig det som holder denne bloggen oppe, så tusen takk alle fantastiske lesere! 
så til alle som skal opp tidlig eller bare tilfeldig leste dette- ha en fin dag, loveyou!♥ 
og unnskyldfor lite bilder, skerpings nuh 

KATEGORI: Blogg - 7 kommentarer
21.07.2011

innkjøp fra umeå

21:22


singlett, monki. 150 SEK pr stk


briller, t-shirt store. 199 SEK 


sololje, kicks. 85 SEK


hvite converse, glemt butikk. 699 SEK

+ et par småting som jeg har rotet bort..
hva synes dere? 

KATEGORI: Innkjøp - 7 kommentarer
21.07.2011

følg meg på facebook?

19:23

har fått meg en facebook page! så hvis dere vil kan dere like siden min her :-)
legger ut innkjøpene fra sverige senere i dag! 

EDIT: ser at noen har likt dette innlegget, og hvis det var fanpagen dere egentlig skulle like så må dere trykke på linken over, ikke likerknappen under her- da liker dere kun dette innlegget, og det er vel ikke så mye å like haha. bare så dere vet det!♥ 

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
hits