31.07.2012

HJELP!

20:32


Hvilken av disse synes dere er finest? Skal bruke en av dem til konf.bilder med en gang jeg kommer hjem fra Hellas, så håper på å være ganske tan hihi! Klaaarer ikke velge hvilke av disse to jeg skal velge til anledningen, så litt hjelp hadde vært fint! Regner med dere<3

30.07.2012

bilder fra i dag

20:21

Hei! Mistet strømmen på mobilen på vei hjem fra Hønefoss, så dro vi rett hjem til Line(søster) og sovnet foran tvn! Også satt jeg mobilen på lading mens vi tok oss en kjapp handletur i sentrum da vi våknet, og nå venter jeg på maaat før jeg drar tilbake til Maccen min!

Fra ginatricot

Bier! Haha sykt

Hihi vi har spist Jelly Bellys i hele dag! Litt godt og litt kvalmt..

KATEGORI: Mobilblogg - 1 kommentar
30.07.2012

dagens antrekk

12:27

Er i Hønefoss i dag med storesøster! Så blir mobilblogging frem til jeg kommer hjem igjen.

Hva skal dere i dag?

30.07.2012

i'll be waiting

04:18

Du ser ned på hendene dine og lurer på om det finnes en der ute som har fingre som passer akkurat mellom dine. Om han vil leie deg og vise hele verden at ja, hun er min. Om det er hans varme armkrok du ligger i når du sovner til filmen han valgte ut. Om det er skulderen hans du lener deg mot når verden blir tung og følelsene tar overhånd. Finnes han?

Tårene tørker sakte inn i puta di og du lurer på om det finnes en der ute som vil tørke de vekk før de treffer puta. Om han holder sine armer rundt kroppen din og lar deg puste ut. Om han er helt stille sånn at du kan høre hjertebankene hans fordi han vet at det er beroende for kroppen din. Om han løfter haken din og forteller deg at jeg er her for deg, ikke gi opp. Finnes han?Alle kjæresteparene på bussen. På senteret. På kafé. På skolen. Du ser på dem susse og le og klemme og lurer på om det finnes en der ute som er ment til å være din. Om dere er helt like eller helt ulike. Om han er den ryddige og du den som roter. Om han er den som tegner deg mens du leser bøker. Om han er den som elsker te og du den som ikke kan fordra det. Om han er den som gir hjertet sitt til deg og stoler på at du aldri leverer det tilbake. Finnes han? 

Stopp. 

Ikke tenk. Bare pust, nyt og lev og ved en tilfeldighet møtes dere. Kanskje dere møtes på kiosken når begge strekker armen ut etter den siste sjokoladen på hylla. Kanskje dere møtes på bussholdeplassen når han spør om det er her buss 134 går fra og småfniser og sier nei, det er over veien, men i samme sekund angrer på at du sa det. Men når dere møtes vil magen din fylles med titusen flaksende sommerfugler og når leppene deres møtes for første gang vil hjertet hoppe over et slag og da vet du at ja, han finnes, og han er endelig min.


tatt herfra

KATEGORI: Tanker - 4 kommentarer
29.07.2012

innkjøp 26.07.12

16:07


Singlett fra Urban 199,-


Blonde skjorte fra h&m 199,-


Sminkeveske, deksel(er ikke lilla irl), glitter og rosa neglelakk og sko fra h&m
Øredobber og earcuff fra ginatricot 
Lue fra Urban

Dårlige bilder jeg vet!

KATEGORI: Innkjøp - 2 kommentarer
28.07.2012

må bare

20:57

Heei dereee, er så forferdelig trøtt! La meg halv seks i dagtidlig og våknet av meg selv i ni tida og spiste frokost på hotellet og sjekket ut litt over 12 før vi tok vi turen til Sandvika storsenter og var der i et par timer, kom frem til de vi er på besøk hos rundt halv fem og rakk akkurat å skifte bukse(sovnet med en full åpen colaflaske i fanget, våknet av at foten min badet i cola lol) før jeg ble kastet inn i en ny bil som gikk til Hønefoss for å se Istid 4 på kino! Klarer såvidt å holde øynene oppe nå og mååå bare unnskylde at jeg ikke orker å ta bilder av det nye innkjøpet for å legge ut her akkurat nå!

Kan faktisk ikke huske sist jeg sov ut, så nå sitter jeg i senga klar til å sove til jeg våkner av meg selv.. Tror det trengs!

Bilde fra i går, mobilen min er ikke på nett her så får ikke opp dagens bilder på bildestrøm.. Men vi blogges når jeg er uthvilt og opplagt! 

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
28.07.2012

Me

04:57
Peace out! Tusen takk for en herlig kveld alle sammen♥ Og gratulerer så mye til Line og Hans Olav!

KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer
27.07.2012

bryllup

17:10

Hei! Er i Asker på Holmen fjordhotel og slapper heeelt av i vinduskarmen her etter en lang natt og vielse og alt i Tinghuset! Synes det var så sykt å se inn i rettsalen, måtte jo nesten bare sniktitte inn på vei ut i og med vi var der.. haha! Vertfall så fikk vi et rom med helt syyk utsikt over hele fjorden + brygga her nede, vilt fint! Som dere sikkert har fått med dere er det søsteren min som gifter seg! Og det er sååå koselig å se hun og mannen hennes Hans Olav sammen i dag♥

Utsikten:

Så herlig! Synd vi bare skal være her i en natt.

Og her er de skoene jeg ikke fikk vist dere i går! 

Fra Bianco, husker ikke prisen..

Rotete innlegg, ja! Men er ganske stressaaa! Skal bort på rommet til to av søstrene på farsiden til Line(søstra mi) frem til vi skal ha bryllupskaffe, og alle klærne mine ligger i bilen så må gå i tynnstrømpebukse og tskjorta til stefaren min... Kleeeein! Vi blogges:-*

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
27.07.2012

innkjøp 26.07.12

00:28

ENDELIG FREMME! Er så godt å kunne stå, gå og sitte ordentlig i et rom enn å sitte klemt i et baksete i noe som føltes ut som en evighet! Vi er på besøk hos de som passet meg da jeg var baby og yngre, og har ikke vært her på kanskje 8 år, og herreguuud så koselig å være tilbake! Er en del som er forandret her da, men kjenner igjen alt og får frem så mange minner herfra hihi. Er så morsomt å sitte å snakke om ting jeg gjorde her når jeg var baby, og ikke minst å se dem som bor her igjen! Jeg bodde nok mer her enn hjemme da jeg var yngre og mamma jobbet mye i Oslo som er litt over en time unna, og det er så fint å være tilbake♥

Sååå siste biten ned kjørte vi rundt på en liten sightseeing i Gjøvik i og med mamma bodde der da hun var ung, og jeg ble født på Gjøvik sykehus! Og siden vi allerede var der, stakk vi innom senteret for å kjøpe sko til min søsters bryllup i morgen, men ble såklart et par småting ekstra.. Er veldig fornøyd da!Ballerinas fra Bianco, 499,- 


Rensesett fra The Body Shop, 450,-(?) 
Og enda et par med sko, øredobber og en nesepiercing som ligger igjen i bilen... 

Var syyykt stress å få inn de bildene her! Måtte bruke HTML for å få dem inn.. Dårlig nett</3

KATEGORI: Innkjøp - 3 kommentarer
26.07.2012

bilbilbil

11:17

Hei! Sykt for meg å være våken på denne tiden av døgnet. Kan ikke huske sist jeg var våken på dagtid... HEI DAGSLYS!

Har akkurat kjørt ut av Trondheim og nå er det rundt 5,5 timer igjen til vi er fremme! Har hatt en helt grei tur hittil selv om jeg bare har sovet i ca. tre timer tilsammen.. Men er veldig våken egentlig, også har jeg jo spist verdens beste frokost:

Helt klart et av høydepunktene med å dra nedover!

Ha en fin dag folkens! Hørs når jeg kommer frem:-)

25.07.2012

stress!

23:56

Heei! Som jeg skrev i forrige innlegg, måtte jeg bare sove, og våknet i dag klokken seks... Må ønske meg selv lykke til når det kommer til å få sove i bilen i natt. Blir nok ekstremt kjedelig!

Såå, siden jeg sto opp har jeg ikke gjort noe som helst.. Har prøvd noen bikinier, spist og funnet frem alt av klær og brettet det og kommer egentlig ikke lenger. Hva skal jeg ta med? Hva får jeg bruk for? Hva skal jeg ikke ta med? Baaare tull, jeg hater å pakke. Ikke minst så er jeg skikkelig elendig på det!

Irriterer meg forresten død at det ene bildet er høyere enn det andre....Haha!

Men nå jeg faktisk begynne med pakkingen! Vi mobilblogges:-* 

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
25.07.2012

panda og milo

07:38

Først og fremst: tusen takk! Alle kommentarene deres varmer så mye, og jeg vil bare si at jeg er takknemlig for all respons! Så igjen: tusen takk!

Etter forrige innlegg haaar statistikken steget, jeg har laget kanelsnurrer, brukt veldig mye tid på Snapchat, og fått en gladnyhet! Som dere vet er jeg jo helt obsessed i katter, og det var så vanskelig for meg å gi bort fire av de fem kattungene, og både jeg og mamma gråt da vi ga dem bort haha FLAUT! Men heldigvis skulle vi passe de to jeg fikk "best kontakt" med, Panda og Nurk, bare tre dager etter vi ga dem bort! Og på mandag var det på tide å få dem hjem igjen til sine nye eiere, men lille Panda ble aldri hentet, og i dag fikk vi vite at de nye eierne har et barn som er kjempe allergisk, så vi fikk han tilbake.. Mamma synes egentlig det er alt for mye med 5 katter, så hun har lett i hele dag etter noen som kan ta han, men vi kom frem til at vi tar han selv! En katt fra eller til har ikke så mye å si.. 


Sååå jeg sitter oppe nå og vurderer om jeg skal legge meg eller ikke, i og med døgnrytmen min er helt snudd og vi drar til Oslo i natt! Så jeg tenkte at hvis jeg ikke legger meg før vi setter oss i bilen klokka tre i natt, vil jeg forhåpentligvis få sove ganske greit der! Men er faktisk så trøtt at jeg MÅ sove litt nå, natta bloggen:-*

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
24.07.2012

selvtillit

19:08

Var ei som spurte om jeg kunne lage et innlegg om selvtillit siden det er mange som sliter med det! 

Og jeg er en av dem! Har sett mange som har skrevet innlegg på blogg.no Norge rundt om hvordan de har hatt det vanskelig med kroppen sin og det de har blitt kalt, og hvordan de har blitt mobbet og fått mangel på selvtillit, og jeg har det ikke så ille så jeg prøver ikke å oppnå det de oppnådde da de skrev det ned! Vil bare skrive litt om hvordan mitt forhold til selvtillit er og hvordan jeg har taklet det .

Jeg har egentlig ikke blitt mobbet eller plaget på noen spesiell måte, men har nesten alltid bare hatt vanskeligheter med å godta meg selv. Når jeg ser i speilet ser jeg så mange feil andre kanskje ikke legger like godt merke til, og det går veldig opp og ned. Noen dager er bedre og verre enn andre! Noen ganger går det bedre i lengre perioder helt til jeg møter andre eller ser andre jeg synes er utrolige vakre på nettet, så er jeg på bunnen igjen. En gang da det var på sitt værste la jeg meg på badgulvet og gråt i en halvtime pågrunn av en liten ting. Det var så vanskelig å se på mamma og fortelle henne at grunnen til at jeg gråt var fordi jeg var stygg.

Dette er noe jeg har slitt med en god stund og det har vært vanskelig.. Spesielt de dagene jeg ikke vil møte speilet, de dagene jeg bare vil forsvinne og de dagene jeg bare blir dårlig av å være blandt folk fordi jeg ser så mye negativt med meg selv og er redd for at andre ser det samme. Det som er vanskeligst er å tenke på at dette er MEG og jeg vil aldri noen sinne bli noen andre! Jeg kan nemlig sitte i flere timer å fantasere meg til nytt utseende og bli veldig lei meg når jeg innser fakta. 

Akkurat det jeg sliter mest med er utseende mitt, bare hvordan jeg ser ut. Håret er stygt, nesen passer ikke inn i resten av ansiktet, ansiktsformen er for rund, bollekinn, små øyne, for store lår, for små pupper, stygt smil og you name it.. Det er det som plager meg mest, og det jeg irriterer meg veldig over fordi jeg vet det ikke kommer til å endres med årene. Eneste utvei er jo operasjoner, og faktisk har jeg allerede planer om å vertfall få endret to ting så fort jeg er gammel nok. 

Så! Derfor har jeg ikke så mye å si til dere som sliter med selvtilliten rett og slett fordi jeg sliter selv. Men det jeg prøver å fokusere på, som funker til en viss grad er å godta meg for den jeg er, lære å gjøre det beste ut av det, tenke på at det finnes en eller annen som synes jeg er vakker akkurat som jeg er, og at jeg er den eneste meg og ha det i bakhodet at det er lov å pynte seg selv om man ikke skal noen steder, og det er lov å være fornøyd med seg selv de dagene man synes man ser bra ut.

Note: Respect yourself.

KATEGORI: Tanker - 13 kommentarer
24.07.2012

vblog: kom med tips

00:33


KLEEEEIN

23.07.2012

god morgen

18:17

Jaaa.. Nå våknet jeg,da. Klokken seks:):) Hadde egentlig tenkt å rydde rommet og lage en roomtour-video til dere, men er så elendig lys ute, så det vil ikke bli noe bra lys på videoen.. Får se hva jeg gjør.

Nå må jeg komme meg opp og lage meg en frappe og noe å spise, er alltid dødssulten når jeg sover ut hele dagen! Lagde også gelè av alle ting i natt, så må på butikken å kjøpe vaniljesaus! Håper fler av dere har snudd døgnet og, for hadde tenkt å sette av en del tid til bloggen i dag, og det skal jeg ikke endre på! Så stay tuned.

Gammelt bilde
 

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
hits