24.07.2014

SNART HJEM

00:02

God kveld til dere som enda er våkne♥
Etter en dag med varme og ATV tur så sitter vi nå i baren og gjesper som bare det mens vi stjeler litt internett før vi legger oss. Er enda stappmett etter en sykt god middag på en fin resturant her borte. I dag sto vi faktisk opp så sent at det ikke ble noe tid i solen i det hele tatt, så i morgen er det skikkelig soledag med tanke på at det er siste ledige dagen her! Egentlig ganske mikset følelser når det kommer til hjemreise nå når jeg er så glad i Santorini, men samtidig lengter jeg så forferdelig hjem til kjæresten min og gleder meg såå masse til å se hverandre igjen! Skal helt klart bli fantastisk å komme hjem til baben, spesielt nå som vi skal flytte sammen(!!!) og det er mye å gjøre på hybelen for å få det litt oppgradert og egent. Gleder meg! 

Her er kveldens outfit, veldig simpelt.

Skjorte fra Ralph Lauren, shorts fra h&m.

God natt♥

KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer
22.07.2014

ATM

20:24

Heia!
Har tatt med meg maccen til Rikke ut og sitter og nyter solnedgangen mens jeg prøver å beholde nettet på godsiden mens jeg blogger! Er ikke så lenge til vi skal ut og spise men sitter alikevel bare her og slapper av, nydusjet og ser ut som et vrak.. Dagen har gått til kun soling, soling, soling, og enda litt mer soling! I natt var jeg smart nok til å legge håndklær på de beste plassene på nabohotellets solsenger, og der lå jeg og mamma i hele dag mens lille Rikke sov helt til klokken ble to. Har fått en god del farge i dag endelig, og blitt litt rød, men håper det går over til en fin brunfarge i morgen. Skal virkelig ikke bli solbrent og flasse av det brune, for det må jo være det verste som finnes? Må bare være nøye med after sun og solkrem de neste dagene og satse på det beste! Men nå må jeg nesten komme i gang med sminken før vi går ut for å spise.

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
21.07.2014

TWO OUTFITS

19:23

Long time no see!

Pcen til mamma har dødd og nettet har vært like dødt så jeg har liksom ikke hatt noe mulighet til å gi lyd fra meg på en stund. Men nå som Rikke er her og har med maccen sin så er jo problemet løst! Kjenner jeg savner maccen min masse haha? Materialistisk kjærlighet? Jaaa.

 

Nå har Addi dratt fra oss og jeg og Rikke er igjen i fem dager til før vi reiser tilbake til Norge. Vi har begynt å ta solingen veldig seriøst nå som det ikke er så veldig mye tid igjen før vi drar, så dagene går ikke til så mye mer enn soling, spising, soving og soling. Skikkelig ferie med andre ord! Tenkte å lage et innlegg med litt bildedryss fra de siste dagene når jeg får tid, men siden jeg har klart å bruke to forksjellige minnekort så har jeg bare fått lagt inn noen bilder på maccen til Rikke, så det er ikke så mye jeg får lagt ut akkurat nå, så da må dere nøye dere med (enda flere) antrekkbilder heeeehe? Men det er vel bedre enn ingenting? Håper jeg? heh.
Genser fra Cubus, skjørt fra lånt fra Addi, klokke fra Daniel Wellington, solbriller fra Hellas
Kjole fra Hellas, klokke fra Michael Kors

Nå datt nettet ut igjen... Må nesten bare prøve igjen i morgen! Har masse bilder til dere så stay tuned♥
Hva har dere gjort de siste dagene da?

KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer
18.07.2014

TULL

20:36

Hei igjen!

Det har vært så mye tull i det siste med både internett og pcn til mamma, så jeg må bare ty til med mobilblogging.. I dag har vi kjørt firhjuling til en by som ligger et godt atykke unna, Oia, men vi rakk ikke mer enn å spise lunsj før vi måtte rulle tilbake mot Kamari beach!

Nå sitter vi på en super lekker resturant i Fira og feirer overståttbursdag til Addi som var for en god stund siden, og har fått med oss solnedgangen, drukket fantastisk vin og spist god mat.

Får omtrent ikke lastet opp noen bilder.. Blogg.no appen er ikke særlig samarbeidsvillig den heller, men vi koser oss veldig! Og i natt kommer søte Rikke hit for å være med meg etter Addi reiser hjem som er på søndag.. Det blir så kos<3

Alt bra med dere da?

KATEGORI: Mobilblogg - 1 kommentar
17.07.2014

VANNSKUTER

14:36

Hei! Ligger på stranda og kulern helt etter en vill tur ute på havet med vannskuter! Siden første året vi var her, har vi hatt lyst til å prøve ut en strand som ligger litt bortafor vår, hvor de har masse fete vannaktivitetsgreier som man kan leie, og i dag fikk vi endelig dratt dit! Selv om det var ganske dyrt for både solsenger og drikke her, og at det er mange flere folk rundt oss, så er det jo greit å prøve noe nytt etter tre år på samme strand. Og når vi først fikk sjansen tok vi like gjerne å leide en vannskuter, og herregud så gøøøy! Mamma tok masse bilder av oss som jeg kan legge ut senere i dag, i og med jeg bare mobilblogger nå.

Men nå får jeg smøre meg inn i litt mer olje og gi solen litt oppmerksomhet.. Brunfargen brukte ekstra lang tid på å sette seg i år, spesielt på armene og brystet! Noen som kanskje har noen tips når det kommer til brunfarge?

16.07.2014

FIRA OG GÅRDAGENS ANTREKK

11:35

God morgen♥
I går var det ikke mulig å koble til i internettet før vi dro til Fira, og da vi kom tilbake på hotellet var vi alle helt utslitt, så det ble ikke mer blogging på meg i går. Men bilder av antrekket jeg hadde i går kveld rakk jeg akkurat å knipse før vi løp ut døra!


Kjole fra Ralph Lauren, lommebok og klokke fra Michael Kors

Nå sitter vi i baren og venter på at noen skal gå fra solsengene sine så vi kan ta over. Det er faktisk litt skyer i dag men likevel vaaarmt! Planen i dag var egentlig å legge oss på en annen strand litt lenger bort på øya, der har de vannskutere, volleyballnett, sånn greier som henger etter båter osv, så det hadde jo vært kjempe gøy! Men siden jeg og Addi nettopp sto opp så er det nok alt for sent er jeg redd. Det er jo en krig i seg selv å få kapret noen solsenger allerede klokka 9... Får ta det en annen dag! Men nå ble det jo ledige solsenger til oss, så nå må jeg løpe! Slenger med to nydelige utsiktsbilder fra Fira i går kveld.

Er det ikke nydelig?

 

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
15.07.2014

SOLTIRSDAG

14:15

God tirsdag dere! 
Sitter i baren med en iskald Red Bull og tar en pause fra solingen akkurat nå. I dag var det bestemt og planlagt at vi skulle ha en soledag i og med vi er ganske dårlige på akkurat det å ligge ute på en solseng og bare ligge der og tanne, men etter vi så at både mamma og stefaren min hadde tatt oss igjen bare etter èn hel dag ute i solen så slo nok konkuransseinstinktet til, og i dag var det bare å ligge ute dekket i olje og steke hele dagen og bare bli brun! Men nå var det på tide med en pause. 


Singlett fra h&m og shorts fra Bik Bok, sololje fra(hehe) Hawaiian Tropic
(er dere litt lei av den speilbilde, side-mot-side bildestilen forresten? ser at det blir litt mye av det nå, men det er bare så lettvint haha!)

Kveldens planer er å dra inn til hovedstaten her på øya, Fira, for å se på den fantastiske solnedgangen og titte litt i butikkene i gatene der. I tillegg er det super god mat over alt og masse god snacks og is rundt om kring, så i dag blir det godt med litt flere shoppingmuligheter og litt mer fancy resturanter. Gleder meg allerede!
Hva skal dere i kveld da?

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
14.07.2014

KVELDENS ANTREKK

20:19
Shorts fra Forever 21, overdel fra Bik Bok, klokke fra Michael Kors, armbånd Accessorize

Hva er deres planer for kvelden da? Klem

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
14.07.2014

PARADISE

19:27

Åh vi har det så godt her! Det er så varmt og deilig og lyden av bølgene er den perfekte bakgrunnslyd mens vi ligger på stranden og steker.. Santorini på sitt beste♥
I dag har vi sløvet en god del.. Vi var ute en tur og fant to fine kjoler på stand promenaden. En maxi kjole og en casual fra Ralph Lauren. Det svei litt i lommeboken såklart men jeg har siklet etter en lignende så lenge at det var vel verdt det! Utenom det har vi bare spist god mat, drukket mye god drikke og såklart badet litt. Er så glad i dette stedet!


Hvor er deres favorittsted når det kommer til utlandet? Dette er definitivt mitt♥

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
14.07.2014

GÅRDAGENS ANTREKK

13:21

Hei! Endelig er Addi her og ferien har og ferien har startet for fult! Vi har nettopp tatt oss en pause fra varmen og sitter inne på rommet foran air conditonen før vi skal ut og kjøpe inn litt småsaker. Tenkte egentlig bare å poste gårdagens antrekk! Har faktisk hatt en god del blogglyst de siste dagene, så hvorfor ikke gjøre det beste ut av det?♥


Jumpsuit fra Bik Bok, veske fra husker ikke, armbånd fra Accessorize

Nå går vi ut i solsteken! Er det fint vær i Norge da?

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
13.07.2014

2ND HOME

15:18

Etter en laaang reise og mye slit med internettet, så er jeg nå tilbake i mitt andre hjem, Santorini!

I dette øyeblikk sitter jeg ved bassenget og hører på bølgene fra havet rett ved siden av mens jeg venter på Addi som kommer med flyet senere! Det er utrolig å være tilbake selv om det kjennes ut som om vi nettopp var her sist da vi var her i fjor. Nå i år har jeg fått en nydelig stor suitte som ligger rett ut mot beachen med både walk-in-closet, digre speil og stor uteplass rett ut mot stranda og hele pakka, så jeg tror jeg klarer meg fint her i to uker selv om jeg savner kjæresten noe veldig allerede. Suitten var jo egentlig til meg, Addi og min kjære bror fra Østerrike som egentlig skulle være med hit, men han ble dessverre syk i siste liten, noe som var skikkelig synd! Så det ser ut som jeg og Addi må greie oss her alene..

Litt av utsikten fra rommet


Se så fint det er! Flere bilder kommer vel snart, skal være ordentlig flink til å ta bilder i år! Skulle egentlig bare si hei og snakkes for klokken her i Hellas er i skrivende stund litt over fire, og selv om det egentlig sikkert er for sent å sole seg nå? Noen som vet? Så må jeg vel uansett prøve å få litt sol på kroppen nå som jeg har pakket ut og slengt inn ett innlegg til dere♥


 

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
01.07.2014

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

20:35

Oi hei igjen ja, da var det på tide med svar tenker jeg? Haha.. For en uke dette har vært, forteller senere - nå er det svar!

♥ Meg
Hvordan har du det?
Jeg har det kjempe fint! Lenge siden jeg har hatt det så bra som nå faktisk.

Danser du mye?
Jeg danset ganske mye før siden det var dans på både skolen og i fritiden, men etterhvert mistet jeg bare dansegleden etter at det ble så seriøst mot slutten av skoleåret når vi skulle ha prøve i dansefaget, og da mistet jeg bare hele motivasjonen.. Har alltid sett på dans som noe jeg gjorde fordi det var gøy, og når man innser i slutten av skoleåret at man blir vurdert i det og faktisk får en karakter som står på vitnemålet så blir det ikke "bare for gøy" lenger! Men jeg har stått på, og motivasjonen er nok på plass igjen til høsten.

Har du noen allergier?
Ingen som jeg vet om nei.

Hvilken modell har du i michael kors klokken din?

Nummeret er MK5166 og den heter Golden Runway Watch with Glitz eller noe sånt.. haha!

Er du lykkelig?
For første gang på leeenge kan jeg endelig si JA, det er jeg!

Bor du alene?
Nope ikke helt, jeg bor på en hybel sammen med stetanta mi på 18 år, men vi er egentlig aldri hjemme på likt haha.

Er du fornøyd med deg selv og kroppen din?
Jeg er dessverre belastet med en ganske selvtillitsdempet fortid og det går jo mye ut over mitt syn på meg selv den dag i dag! Jeg verken trener eller spiser sunt for å prøve å se bra ut, og derfor kan jeg egentlig ikke forvente å se smashing ut, men jeg har ikke noe stort kompleks når det kommer til kroppen min. Likevel er det såklart ting jeg vil og skal ordne opp i om et lite år når pengene strekker til og jeg er gammel nok, og til høsten kan jeg se for meg en treningsplan for å få ordnet rumpa og finne igjen packen! Heldigvis er jeg fornøyd med at jeg ikke legger så fort på meg i og med jeg spiser mye dritt og drikker alt for mye brus...

Hvem er dine bestevenniner?
Godjentene mine i klassen og mine gode gamle bestevenninner fra barndommen!

Har du mye penger?
Absolutt ikke.. Lever på stipend, foreldre og jobben jeg har på vinteren. Ellers har jeg prøvd å spare opp litt siden august og har kommet et stykke med det da!

Er du ofte sammen med familien din?
Så ofte jeg kan! Jeg har en ganske spredt familie der mamma og stefar bor tre kvarter unna, faren og broren min bor i Østerrike, mens søstern min, onkel og mitt lille tantebarn bor så langt som en 14 timers tog/biltur unna så det er  jo litt begrenset hvor ofte vi ses dessverre..

Har du jobb? 
Ja på vinteren. Jobber i et cateringfirma som holder selskap, lager hotelmat og har cafe i skibakken, og siden jeg kun jobber fast i skibakken så blir det kun jobbing på vinteren frem til jeg finner meg en til jobb såklart!

Bruker du mye penger på klær i måneden?
Det varierer veldig! Av og til kan jeg bruke alt for mye, mens andre ganger går det en hel månede uten å kjøpe et eneste plagg.

Bruker du extensions?

Jepp, tape fra locksandbonds.com.


 Skole
Hvilken linje går du? 
Danselinja. 

Er du skoleflink? 
Jeg prøver vertfall så godt jeg kan og har faktisk, utrolig nok, gått opp i karakter i alle fag bortsett fra dans, og til neste år skal jeg stå på og jobbe enda mer for bedre karakterer!

Hvor gode karakterer har du?
Til sommern nå så hadde jeg syv firere og tre femmere i standpunkt, og fikk et snitt jeg er sånn passe fornøyd med, men til neste år skal jeg gjøre det enda litt bedre!


♥ Blogg
Kan du lage innlegg om favoritter i klesskapet?
Ja det kan jeg sikkert få til om en stund!

Blir du sponset av noen nettsider (hvilke?)
Nei det blir jeg nok ikke lenger!

Kan du ha videoblogg?( sminkevideo, sminkekolleksjon, klærne dine, vanlig chat video osv)
Haha det er jo så kleint, men vi får se hva jeg får til..


♥ Kjærlighet

Fortell litt om kjæresten din? 
Tja hva skal man si? Jeg og Tobias møttes vel ordentlig for første gang januar og begynte å chatte litt på Facebook og etterhvert ble jeg invitert på innflyttningsfesten hans i februar, og siden da har vi vært helt uadskillige. Hver dag og hver natt er en drøm med denne gutten og jeg ser virkelig en lang fremtid foran oss! Han er den som kommer hjem med blomster og pepsi max når jeg minst venter det, og vi har det alltid så morsomt sammen, og jeg er så glad for å kunne kalle han min kjære hihi

Nå som du har blitt eldre og har funnet deg en ny kjæreste, hva tenker du om det?
Jeg ser jo at forhold virkelig blir mye mer seriøst med alderen! Når man er yngre kan det for eksempel fort bli litt vanskelig å sette av ordentlig med tid til hverandre med tanke på andre interesser, transport og hva foreldrene tillater.. Nå når både jeg typen og er noen år eldre, og nå som både jeg og han bor alene og han har lappen så ses vi så og si hver dag og det er noe jeg er utrolig fornøyd med! Av og til er det nesten som vi har vært sammen i flere år og bor sammen allerede og det har jeg aldri opplevd tidligere!

Er du forelsket?
Jaaa, veldig!

Tror du forholde dere vil vare lenge, og har du det bra sammen med han?
Ja jeg har en veldig, veldig god følelse på det og så langt ser jeg faktisk ingen ende haha! Jeg har det mer enn bare bra sammen med han, jeg har det bedre enn noen gang på lenge!

Noe mer dere lurte på?

hits