18.07.2016

DET LILLE EKSTRA

15:29

innlegget inneholder reklame og sponset produkt

Hei! Har vært lite å meddele de siste dagene, men har en del innlegg på vent som jeg bare ikke har fått tid til å skrive ferdig. Nå som mini ikke sover så mye på dagtid er det begrenset hvor mye jeg får gjort før etter leggetid. Men det kommer etterhvert! Siden sist har det vært kjipt vær og mye innetid, og en helg med barnefri og litt sosiale sammenkomster med venner, og selvfølgelig har det å jakte på Pokémon blitt en del av hverdagen. Jeg synes det er helt fantastisk selv om det lille stedet her jeg bor er meget tomt for både pokéstop og pokemons, og ingen gyms(?!?) så litt begrenset blir det jo. Men det stopper ikke meg i å lete fordet, endelig er det noe som får meg ut av døra! Jeg som vanligvis ikke liker å bevege meg utendørs. Derfor passer det perfekt å kombinere spillet med trilling nå som Isabella er såpass glad i å trille tur etter vi byttet ut liggedelen med sportsdel! Hun elsker å være med, sitte oppreist og se på omgivelsene. Enda bedre er det at vi nylig fikk tilsendt denne nydelige sitteputen i merket Petite Cherie som gir den det lille ekstra hos den ellers fine vogna vår.

SITTEPUTE FRA JOLLYROOM

Petite Chérie har med sine fine mønstre og farger alltid vært min favoritt når det kommer til vogntilbehør og annet interiør, og en enkel sittepute kan totalforandre vogna så raskt og enkelt! Skulle man plutselig bli litt lei av utseende på vogna, eller bare vil freshe opp en ellers kjedelig vogn er det bare å slenge på en sittepute i ønsket farge eller mønster, så enkelt! I tillegg er det en god beskyttelse for selve vogna slik at trekket ikke slites fort. Jollyroom har selvsagt mye annet fint innen barnevogner, og man kan finne alt HER. Der finnes alt fra barnevogner til kroker til å henge handleposer og vesker på. Nå skal vi ut og jakte hehe!

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
14.07.2016

OPPGRADERT

12:48

innlegget inneholder reklame og sponset produkt


Se på denne blide lille jenta i den splitter nye lekegrinda si! Nå er babygymmen verken interessant eller stor nok lenger, så her var en oppgradering nødvendig. Dessuten så er hun ikke lenger trygg å ha ute på gulvet etter hun begynte å bevege seg rundt, og i tillegg har hun også en haug med leker som vanligvis flyter utover hele stuegulvet, så for å gjøre det enkelt for alle så passet det utmerket å få en lekegrind! Nå som hun vokser så fort blir det mange ting som må byttes ut og oppgraderes her i huset, og dette er ikke den første eller siste. Sittedelen på spisestolen hennes må byttes ut, sovekurven hennes er byttet ut med sprinkelseng, og babygymmen er byttet ut med denne som vi fikk av Jollyroom! 

LEKEGRIND FRA JOLLYROOM

Jollyroom har størst utvalg når det kommer til babyutstyr og nå er sikkerhet i hjemmet veldig aktuelt for oss, og HER er hele utvalget. Vi er så fornøyde med å få samlet lekene på ett sted, også er den jo veldig fin! Ikke minst er mini kjempeglad for å kunne bevege seg fritt, og kan nesten bruke en time oppi der mens hun leker med sitt. Litt trist var det å måtte kvitte seg med den fine vugga jeg hadde da jeg var liten for å få plass til denne i stua, men nå er jo en lekegrind mye mer nødvendig og kommer til å brukes mer! Vi er så fornøyde alle tre.

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
07.07.2016

ET HELT HALVT ÅR

16:30

I dag er denne lille jenta hele 6 måneder gammel♥ For meg er det helt vanvittig! Tiden har aldri gått fortere, og jeg har aldri elsket noen høyere.  For nøyaktig et år siden i dag skrev jeg DETTE innlegget hvor jeg forteller om det lille frøet i magen som bare var 16 uker gammelt på den tiden. Da hadde jeg ingen anelse om hvilket lille menneske jeg skulle få gleden av å være mamma til, men så fort hun var i armene mine på denne tiden for seks måneder siden, var det som om vi alltid hadde visst det. Selvfølgelig var det du, vår lille Mois. 
​På en side er det trist å vite at hun aldri blir så liten igjen som det hun er nå, og det hun har vært, men å se henne utvikle seg og klare nye ting er så fantastisk. Utviklingen fra å ikke kunne gjøre stort annet enn å sove og spise, til å krype rundt på gulvet, smile og le, gripe ting og reise seg etter møblene er virkelig imponerende, og herfra går det bare fortere. Jeg elsker den lille jenta mer og mer for hver dag som går!

Det store smilet på det lille ansiktet kan lyse opp hvilken som helst dag og gjør meg så lykkelig. Følelsen av å bære rundt på den varme kroppen og vite at det lille mennesket er ditt, er helt utrolig. På disse seks månedene har jeg lært å være så takknemlig for at alt er bra, at hun vokser og utvikler seg som hun skal. Det er virkelig ingen selvfølge! Jeg passer på å sette pris på hvert øyeblikk vi får sammen bare for sikkerhetsskyld. På dette halve året har jeg nok gitt henne over en million kyss, og hvert eneste ett har vært fylt med all verdens med kjærlighet. Å være mamma til et lite menneske er en helt ubeskrivelig følelse jeg aldri ville vært foruten. Jeg takker henne hver dag for at hun er vår, og at vi er hennes. Åh, som jeg elsker alt ved dette mennesket ♡

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
05.07.2016

WOODLI HUSKE

17:38

innlegget inneholder reklame og sponset produkt

Heihei! Nå er jeg tilbake i kjent posisjon i sofahjørnet med macen på fanget, og jeg må jo innrømme at selv om jeg allerede savner Roskilde så var det selvfølgelig skikkelig godt å komme hjem til egen seng og dusj, og ikke minst å mose den lille babyen min! Reaksjonen hennes når vi så hverandre i døråpningen var helt fantastisk, hun ble helt satt ut av glede, noe som virkelig varmet mammahjertet♥ Det kjennes ut som jeg har vært borte i flere uker, for mini har utviklet seg masse siden jeg dro. Nå kan hun krype bortover gulvet, reise seg opp over alt, spiser mer og sover mindre! Rart å tenke på at hun er et helt halvt år på torsdag! Noen må stanse tiden!!!

Før jeg reiste var det noen kjempefine solskinnsdager hvor vi var mye hos mamma, og siden de har bygd ut verandaen passet det utmerket å henge opp den fine husken vi fikk fra Jollyroom for en stund siden! Lille Isabella har alltid elsket fart og moro og elsker å bli kastet i luften, snurret rundt og vippet på vippestolen så en huske var jeg helt sikker på at hun kom til å elske, og det hadde jeg helt rett i! Litt skeptisk i starten, også ble ansiktet bare til et stort smil mens hun koste seg over bakken♥

HUSKE FRA JOLLYROOM

Jollyroom har mye moro til barn og unge som elsker være ute, men en huske er noe man kan begynne med i veldig ung alder. Dette er jo en babyhuske, men det finnes jo mange forskjellige husker til barn i alle aldre, og HER ser dere hele utvalget både for de små og de litt eldre! Jeg selv er i utgangspunktet ikke så glad i å være ute, men gleder meg faktisk til å kunne leke utendørs med mini! Jo større hun blir jo mer spennende blir det med utendørsaktiviteter, og i første omgang tenker jeg å skaffe både sandkasse og basseng som hun kan kose seg med i ung alder, også når hun blir litt større blir nok trampoline og klatrestativ populært for hun som er så aktiv! Jollyroom har alt man kan tenke seg, og HER finner dere hele sortimentet!

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
03.07.2016

HUSHYLLE

14:58

innlegget inneholder reklame og sponset produkt

Hei alle sammen! Nå er det en sliten Lilly som oppdaterer bloggen etter en fantastisk helg på Roskildefestivalen! Oppholdet var så fint som det kunne blitt, og jeg koste meg veldig med min kjære og vennegjengen hans. Jeg ville uten tvil dratt tilbake et annet år! 

Nå sitter jeg på flyplassen i København og venter på flyet til Norge, og etter å ha reist hele dagen så har jeg ennå noen lange timer foran meg med venting før jeg setter meg på toget nordover i natt. Fly ville absolutt vært et bedre alternativ for meg nå med tanke på formen, men prisen på en flybillett hjem er oppe i flere tusen denne søndagen og jeg må derfor bare belage meg på en 14 timers togtur... Trøsten er at jeg ser mitt elskede lille barn allerede i morgen♥

Før jeg dro til Danmark tok jeg meg tid til å rydde og ordne barnerommet og sorterte og pakket unna klær som mini har vokst fra, og når jeg først var i gang så monterte jeg en nydelig hylle til barnerommet som jeg fikk sponset av godeste Jollyroom! Det begynner jo snart å bli nødvendig å få inn litt lekesaker og møblere litt der inne før mini skal begynne å bruke sitt eget rom, og med denne hylla ble det litt ekstra fint inntil de ellers tomme veggene. Den er så fin!

HUSHYLLE FRA JOLLYROOM

Jollyroom er jo uten tvil nettbutikken med størst utvalg når det kommer til alle produkter til barn og baby, og barnerommet er intet unntak!  HER finner dere alt Jollyroom har å by på til barnerommet, og det er så ufattelig mye fint til gode priser!

Selv har jeg planer om å klikke hjem en haug derfra så fort mini begynner å bruke rommet til mer enn bare soving. Kjenner jeg gleder meg veldig til det, og i tillegg er jeg fryktelig spent på å se hva slags interesser hun får, og hvilke leker som skal handles inn om litt. Barnerommet skal jeg hvertfall sørge for at blir leilighetens høydepunkt for min lille favoritt!♥ 

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits