01.09.2011

oppskriften + update

00:38

jahei! skal egentlig legge meg nå, har vært en sykt lang dag! sto opp 0615 og kom meg ikke hjemover før 2130.. dagen har uansett vært superkoselig og fint å se malin igjen, også rikke! vi var på tivoli, fikk tre turer gratis + en tegning på armen av en av de jobberne haha, også møtte vi henrik og oscar.det var kjempekos! og nå er jeg så utslitt at jeg snart sovner! linsene mine har tørka helt fast i øynene mine..med andre ord: TIME TO SLEEP!

men først: har ikke orket å ta noe spess bilde, men her har dere en fin tegning jeg laget av ingrediensene til oreomilkshaken haha. talentful!!

ikke vanskeligere enn 1dl melk, 2 oreos(små biter) og fire kuler vanijeis. 
hvis den blir for svak, tilsett flere oreos
hvis den blir for tynn, tilsett mere is
hvis den blir for tjukk, tilsett mere melk.. så lett og kjempe godt!

legger ut dagens innkjøp i morgen, var forresten fint å se at noen lærte noe nytt av videobloggen min! koselig å være litt til nytte haha.
MEN NÅ ER DET KVELD. GOD NATT!♥ 

 

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
30.08.2011

v.blogg - kamerainnstillingene mine

19:13

åh gud så flaut! 


hvis dere ikke skjønner noen ting, så er det bare å spørre enten her eller under i kommentarfeltet!:-)

30.08.2011

oreomilkshake

17:39

heihei! har nettopp begynt å vurdere å gjøre leksene mine, men tenkte jeg heller skulle blogge litt først, så skal jeg se en film, så skal jeg se hotel cæsar, så skal jeg se ..husker ikke hva det heter, så skal jeg se big brother OGSÅ kan jeg gjøre lekser og legge trekk på bøkene. alt til sin tiid:-)

jeg har vært i mosjøen i dag, så fikk sove til ti, og det var deilig,det. så dro vi til mosjøen og strammet reguleringa mi, også dro vi hjem igjen, og jeg laget oreomilkshake♥ har også spilt inn en video om kamera innstillingene mine, men vet ikke om jeg tør å legge den ut, hater meg selv på videoer og sånt,men skal vurdere det.. hvis ikke tar jeg det skriftelig!deilig♥♥♥

btw! SNART FÅR JEG MACBOOK PRO. hihi.
hvilken milkshake er best synes dere?:-) 

KATEGORI: Blogg - 9 kommentarer
29.08.2011

utslitt

00:07

hallo! sent og litt uinteressangt innlegg, men har jo ikke blogget i løpet av hele helgen,så.. sikkert bedre enn ikkenoe.

jeeeg kan med hånden på hjertet si at- dette må ha vært den mest slitsomme helgen i helem mitt liv, skal love dere at jeg er så utslitt som bare det! har gått og syklet et par mil i løpet av helgen, og jeg tuller ikke. bare det siste døgnet, og det er så deilig å bare slappe av! men så har vi jo coopertesten i morgen da, men det går sikkert greit.

ja, i helgen farget amalie håret mitt, og det er en god del mørkere enn jeg er vant til,men begynner å venne meg til det nå. 

før: 

etter:

og jeg brukte permanentfargingen til h&m,i fargen espresso:-) hva synes dere? hvordan var deres helg?

KATEGORI: Blogg - 7 kommentarer
26.08.2011

@ bussen

16:55

heia!
sitter på bussen nå, stresset som fanden for å rekke den haha.den skal jo gå 1620, og jeg var ikke på veien før 1623, men den kom.. luckymeeee:-)
skal til amalie nu strax, gleder meg sånn til se henne igjen, er jo litt over to uker siden sist!

kveldens planer er å dra på kino og se "få meg på, for faen". noen som har sett den? hva synes dere?:-)

pusspuss;**<3
neida, er bare så kjedelig på bussen, gleder meg til å komme frem

25.08.2011

<3

19:36

sånn! har fikset bloggen min nå, nytt design og forhåpentligvis skal alt være ordnet nå. hvis ikke så blir jeg gæren! uansett så skal jeg på bursdag nå til min kjære tante Lea!♥ 

egentlig vil jeg bare sove,men skal bli godt med kake og bekjente! 

elendig innlegg, men må løpe! bloggast
 

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
25.08.2011

blogg

16:36

vil blogge.men har ingen ting å blogge om.dessuten er bloggen min ødelagt fordi jeg kan ikke se kommentarene dere s på siden, bare inne på kontoen. dritlei av html tull. skal forresten kanskje farge håret i kveld, stay tuned:-)

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
24.08.2011

halla bloggen

22:04

hei!
tok meg en liten ufrivillig bloggpause jeg.. prioriterte rommet og fem timer rydding framfor datan, once in a lifetime! såå ja, jeg ryddet rommet mitt i fem timer,og jeg er enda ikke ferdig. men det må jo gjøres, hater å ha det rotete.

i daaag våknet jeg med den sykeste gangsperra etter gymtimen i går, og ramlet neesten ned trappen fordi jeg ikke kunne bøye bena. så hadde vi utdanningsvalg hele skoledagen,noe som var skikkelig chill! og etter det hadde vi første konf.undervisning før jeg og vilde dro til miriam og chillet.men NOK OM DET.mamma var supersnill i går og kjøpte alt man trenger til skolen!meeer enn nok! tusen takk mamma♥ 

hoh,skal skjerpe bloggingen fremover. men nå er det natt på meg.. blogges imorgen!:-)
 

KATEGORI: Blogg - 6 kommentarer
23.08.2011

første skoledag

17:00

hallo!
akuratt slått meg ned foran datan med pusekatten og puster ut etter min første skoledag! var så herlig å se jentene mine igjen, har jo ikke sett dem på leeenge! dagen har egentlig vært helt okei, tror jeg kan komme godt i gang fremover. addi var bare så utrolig snill og viste meg sine kladdebøker, og jeg ble så inspirirert at jeg kan nesten ikke vente med å begynne å skrive i bøkene mine hihi!
 
det eneste kjipe i dag var at det var en teit sistetime. gym nemlig.. der vi skulle løpe 3,8 km. siden karakteren min i gym er like lav som kondisen min, var det bare å gjøre det beste jeg kunne, teit.
nå er jeg  like trøtt som han her:


 skal prøve å legge ut outfit nå strax:-)

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
21.08.2011

trøtt og sliten

22:37

hellu! sitter på sidesporet bar på gardemoen og spiser burger fra burgerking og smoothie fra froosh! skal strax på toget hjemhjem, er superlei av reising nå.. i det siste har det bare vært fly og tog, skal bli deilig å komme hjem å slappe av!

skal snart bytte hele designet, litt mye tull med html nå, da men det ordner seg.
nå skal jeg pakke sammen tingene mine og komme meg til toget!:-)

21.08.2011

back

13:07

heia! sitter å slapper av i sengen til addi(link) og det eeer så deilig å ligge i en myk seng med ordentlig dyne! i syden får man jo bare et lite laken fordi det er for varmt med ordentlig dyne, og sengene er harde som strykebrett! norske senger♥  og  i natt drar jeg hjem igjen i nord og rett på skolebenken. tenkte å lage en videoblogg fra hellas, men har ikke noe bra program og greier, men skal se hva jeg får til. 
skal lage frokost nå! tenkte og fikse en videoblogg med addi etterpå, får se hva det blir til:-)
hva skal dere i dag? 

HAR FORRESTEN ORDNET DESIGNET TIL ADDI, SJEKK UT OG SI HVA DERE SYNES?! 

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
17.08.2011

hellas

20:02

hei!!!!11♥
har det såå bra her i hellas! har endelig tatt meg fri fra bassengkanten og sololjen og sitter ved datan med min åttende smoothie right nao, superdeilig ah. tror jeg har prøvd å blogge et par ganger, men så har nettet gått. men nå er jeg ute midt mellom poolen og stranden og har sånn ca. stabilt nett:-) skal strax ut å spise, så blir ikke noe spesielt kult innlegg, men kan legge inn noen bilder, da. 


love♥
verdens søteste josi og addi

EDIT: er ikke lenger 3-4 bilder av hvert bilde. har fiksa :-)

KATEGORI: Blogg - 9 kommentarer
13.08.2011

gardemoen

06:56

hei:-) sitter på gardemoen og tar min siste solo på en uke!

måtte opp klokken kvart på fem i dagtidlig, så jeg er passe trøtt nå ja!

har ikke så mye å fortelle dere utenom at jeg ble superglad i går da jeg så hvor mange kommentarer jeg fikk på kort tid, utrolig motiverende! verdens beste lesere<3

men nå må vi til gaten, har med datan, skal se om det blir tid til noe blogging:-)

12.08.2011

hvordan: avisnegler

23:41

siden noen spurte om hvordan jeg gjorde de avisneglene(link) så har jeg tenkt å fortelle dere hvordan. fikk ikke til i dag, så jeg bare sier hvordan jeg gjorde det så håper jeg det funker bedre på dere haha. 

DU TRENGER: 

lys neglelakk, avispapir og antibac(helst flytende, ikke gel)

så er det bare å lakkere neglene, og når det har tørket tar jeg fingeren i antibac i ca. 20 sekunder, også legger jeg en liten avisbit over til det tørker, og når jeg tar av igjen avisbiten, er skriften på neglen min! pleier å rive aviset opp i små biter da, så det blir lettere å jobbe med..


og vanskeligere er det ikke!
viktig å avslutte med en blank topcoat hvis ikke så vil avismerket forsvinne når du vasker hendene dine.. 


woho. lært noe nytt?

12.08.2011

trøtt

14:14

god dag søte lesere<3
har nettopp kommet tilbake på sofan etter å ha vært i oslo, er uuutslitt! fikk ikke lagt meg før halv seks i dagtidlig, og måtte opp rundt åtte. helt rød i øynene fordi jeg er så trøtt! har planer om å legge meg, men siden vi reiser til flyplassen klokken seks i morgen tidlig, så tror jeg at jeg skal holde meg oppe så jeg får sove i kveld. klokka er jo bare to nå, så da kommer jeg til å sove vekk hele dagen og døgnrytmen. igjen.

EDIT: lagt inn bilder

kjørte forbi utøya. sykt å se øya med egene øyne og vite hva som har skjedd der, skikkelig ekkelt.


stikker å legger meg, amen:-)

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
hits